Så det kan gå.

Nyss hemkommen från gymmet. Gymmet förstår ni? Jag Therese Mikaela Loberg på gym? Ja ni hörde rätt.

Meningen var att vi skulle attenda ett danspass men till vår besvikelse så var det inställt när vi kom dit så det fick bli vanligt hederligt gym. Idag har jag alltså köpt gymkort, i det ingår: gym, gruppträning, simning, bastu och bubbelpool. Priset på det är $29 i månaden. Det är typ svinbilligt.

Jag har inte lärt mig särskilt mycket engelska här borta, iaf inte prata engelska. Ni förstår inte hur mycket svenskar det finns här nere, man kan gå nästan alla sina lektioner utan att ens behöva prata engelska en enda gång. Det är pisstråkigt! Jag försöker sätta mig långt ifrån de svenska men dom kommer ändå och sätter sig bredvid mig. Ack ack.

Planen imorgon var att vi skulle till stranden innan skolan men det ska tydligen regna så det sket sig. Synd. Jag har det iaf bättre än er stackare där hemma som har snöstorm. Det kan jag iaf gotta mig i. Hihi.







Kommentarer
Postat av: Sophia

Vad har du för typsnitt på din tatuering? :)

2010-02-27 @ 20:20:30
Postat av: TerreLo

jag har ingen aning faktiskt, tatueraren hjälpte mig att välja. det finns en hemsida med en massa olika typsnitt, nu kommer jag dock inte ihåg den =/

Postat av: Sophia

Okej :/ Minns du vart du gjorde den så man kan gå dit och kolla upp vad det heter om det är okej för det var riktigt vackert :)

2010-03-01 @ 11:33:36
Postat av: TerreLo

den här hemsidan var det jag hittade den på. http://www.dafont.com/ :)

2010-03-02 @ 10:03:13
URL: http://thereselo.blogg.se/
Postat av: TerreLo

den här hemsidan var det jag hittade den på. http://www.dafont.com/ :)

2010-03-02 @ 10:03:14
URL: http://thereselo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback