Feeling good

Nej nu jävlar känns det bra :) Hur som helst så ordnar det sig. Jag ska icke gnälla mer. Nu jävlar är det nyår på Söndag och det SKA bli lyckat. För många år som inte har blivit som det ska.
Ett år firade jag tolvslaget på en buss och missade alla raketer, en annan var vi på en fest på Östermalm som verkligen var helt värdelös. I år måste det bli bättre! Visserligen är nyår jääävligt överskattat, det är ju som vilken festdag som helst bara att det är större press på att det ska bli bra, men det ska det fan =D

something so wrong.

=/ jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Jag mår inge vidare, men han verkar inte ens vilja göra något åt det. undrar om det verkligen kan bli som han säger, att det kommer fungera. Det känns tveksamt faktiskt. =(

fula granen

Här sitter man :) En dag kvar till julafton, spännanade. nje, inte direkt faktiskt. Känns som om man växt ifrån det här lite. jag har iaf ingen julstämning någonstans. Suck alltså. hur ska man lyckas få den då?
Jag har tom klätt granen och det hjälpte inte, visserligen blev den ful som stryk men ändå ;D  

fula granen

Idag har jag vart med pojken och Viktor i Skärholmen, tur att det inte är så mkt folk som är ute i sista sekunden, herregud. Visserligen kan det väl bero på att man fick lön igår, men iaf.
Snart ska jag ta och baka lite lussebullar för lillebrorsan har ätit upp alla i smyg och hoppas på att få sällskap av Jesper.
Imorgon kommer släkten som vanligt, men vi kommer bli många färre, farmor och farmor kommer inte och inte Linda med ungarna heller. tråkigt tråkigt. Om man skulle ta och röra på sig.
GOD JUL FÖR FAN

hum.

Hum, här sitter man helt ensam :( Mår inge vidare heller, det måste vara något fel på mig.:(
Jaha, ja pojkvännen är och festar och kompisarna är sega =p vad ska man ta sig till då? jag känner mig ensam :(
Idag har inte vart bästa dagen. Men det ordnade sig väl. Jobbet var jobbigt och jag har börjat få ont i ryggen nu igen tack vare att jag knallat runt. Mina skor håller på att palla för att jag gått för mkt med dom :( Nu blir jag tvungen att köpa nya, jobbigt. Hittade ett par ganska söta vinterskor när jag var inne i stan häromdagen. men det känns onödigt att köpa om det här vädret tänker vara såhär.

Jag vill inte gå och lägga mig alldels ensam, det suger :( när man vet att man egentligen inte behöver, men jag får väl gå och lägga mig med nallen :( Vill bara att du ska vara här


Longing for christmas.

Hum.. Jaha. Jullov, FY FAN VAD HÄRLIGT: JULLOV JULLOV JULLOV!! På söndag är det julafton och jag har inte den mista julstämningen. :( hur fan ska man få den då? Hmrf. det är ju knappt snö ute ju, det sög.
Så vaddå, det är julafton på Söndag och mina föräldrar vill inte ha några julklappar, tråkigt. Jag får väl hitta på något annat.
Efter jul är det januari och vad händer då, Jo jag drar till Mexico för fan =D=D
Hit ska jag :)

Jag ska jobba idag :( Jag orkar inte, jag har jullov. Vill bara ut och göra något kul. Vill vara med min pojkvän eller mina vänner inte få en massa påhopp av en massa stressade kunder.
Hum, det var julkonsert idag i plugget, vilken julkonsert, inte en enda jullåt, hallå? vad tänker dom med.
Nesh om man kanske skulle gå och titta på sunes jul eller svensson svensson eller något, det är iaf kul ;D Puss och kram

i want you Vill ha dig!!

Therese

Therese
Man måste ju självklart börja en blog med en bild på sig själv, ;D. Ja det här är jag. Therese.

Idag har vart en tuff dag, jobbade från 11-21.15. Tiden gick väl iofs ganska fort eftersom att man hela tiden hade någonting att göra, helt sjukt. Alla bara sliter och drar i en. Som rena djungeln, verkligen. Som tur var jobbade Malin idag. :) och henns syrra, hon var trevlig :) Jag och Malin var väl inte fullt så seriösa hela tiden, men det gör inget, det var det ingen som märkte. ;D
Snacka om att vara helt slut när jag kom hem från jobbet, gjorde mig en fruktsallad och satte mig här, somnade nästan faktiskt.
Sen höll pojken på och var dum mot mig, jag blev faktiskt ledsen hör du det? :(
Det är julaftorn på Söndag och jag har inte köpt en enda julklapp, Illa Therese illa. visserligen vet jag vad jag ska köpa ;D Nej nu ska jag ta mig en varm och skön dusch. puss och kram