=S

Once it brakes, even though you try to fix it, it can never be the same.


I know that you and me can be so sweet together, but it seems like destiny has got other plans for you and me.

kräftskiva :)

                 image42


image43image44

image45image46

=)

                                image41                                    

Hej hallå där,

Det är ju faktiskt sjukt vad nära det är nu tills vi drar till Bulgarien, det ska ju bara bli så sjukt skönt att komma iväg, vädret är tydligen inget bra där just nu men jag hoppas verkligen att det är det tills vi kommer, för isåfall blir det smisk, för någon :)

Igår var vi på kräftskiva hemma hos Isak, det var rätt intressant, jag ska inte nämna några namn men en viss dam blev lite väl bakom flötet och fick för sig att kissa ut genom fönstret. Sen gick kanske en timme för henne åt att bara garva åt det hon gjort, ja det lär vi ju sent glömma, men hon lär inte tycka att det är lika kul idag som vi tycker ;D Imorgon ska jag upp och jobba, vad kul det ska bli :) speciellt att behöva gå upp kl 6, alltid lika roligt.

Simma lugnt // thereseLo

My own.

Since now, I'm gonna make it alone, Don't try, I wanna be on my own, It's brighter now, I will make it on my own

=S

Allting bara suger, hela det här äckelstället Huddinge suger och jag vill tamejfan bara härifrån, ett riktigt ruttet hål är vad Huddinge är, låt mig komma bort härifrån. Som tur är ska jag bort, iaf för en vecka, helt sjukt vad skönt det ska bli att slippa er alla hönshjärnor.

image37image36
image38image39
Bulgarien 14/8-21/8

Jag tänker inte låta dig leka med mig längre, jag har kommit på in taktik och jag tänker inte tillåta den. Du äcklar mig och jag önskar att jag kunde glömma allt vi någonsin hade.

// ThereseLo