I hate what you do to me!

I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me! I hate what you do to me!


Love is gone

What are we suppose to do
After all that we?ve been thru
When everything that felt so right is wrong
Now that the love is gone

There is nothing left to proof
Now here?s to deny this simple truth
Can?t find the reason to keep holding on
Now that the love is gone

image35

Easy living

image34

Hellu i stugan =)

Just nu känns allting bara så fruktansvärt bra, ikväll blir det kryssning med sabina och hennes familj, de andra gångerna vi har åkt så har det alltid blivit lyckat så vi får hoppas på att det blir det nu med. En annan sak som gör mig fruktansvärt glad är att det håller på att bli finare väder, vilket resulterar i att resorna sjunker och hur bra är inte det? Den 14onde drar det iväg.
Mamma har börjat tjatat på mig om att inte åka till Sunny Beach, för nu står det tydligen en massa otäckheter i tidningen om det resmålet, typ om att de inte har någon riktig polis, för att polisen är ockuperad av maffian? Haha, vette fan vad man ska tro. Sen så super folk ihjäl sig där med, men vaddå kan inte det hända hemma också?
Ny tycker hon helt plötsligt att det är okej att åka till Alanya, Turkiet istället. Hon är tydligen inte rädd för bomber längre. Hon är lite rolig hon.
Ja så allting står alltså bra till i mitt liv, lite trist bara att man inte har någon hjärtevän att dela det med, samtidigt som det är jävligt skönt!

Puss och kram / ThereseLo

=/

I miss feeling my heart connected to another person =/