All alone in the world

Jamen den här är ju rolig, nu är jag den enda av mina tjejkompisar som typ inte har en pojkvän, jag är alltså ända singeln. Jag är så inte van vid det här. Jag är den enda som inte har någon som jag tycker om, ingen som jag kan åka hem till och sova efter en utekväll, ingen jag kan vara med när jag känner mig ensam. Jag måste ju få erkänna att jag känner mig rätt ensam när man står där och alla har gått till de som tycker om dem och ensam står jag kvar, sätter mig på nattbussen hem till en tom säng. Alla runtomkring mig går vidare, medans det känns som om jag fortfarande står och trampar på ett och samma ställe.

image54


Hur som helst så var jag ute igår, med josefin. Efter många om och men hamnade vi tillslut på Vanilla night club. Jag förstår inte varför vi hamnar på de ställen där det är absolut mest folk, det gick ju för fan knappt att röra på sig. Allting var jätte bra förutom musiken, gick inte så bra att dansa till, sen var det ju så mycket folk också, men man ska väl inte klaga med tanke på att det var roligt folk.
Jag fick en bok i födelsedagspresent som heter upprag singel, som går ut på att man ska göra en massa tokigheter, och den där ska jag klara av. Igår pratade jag med en tre killar, en brunhårig, en svarthårig och en blond, men jag fick inte prata om vad som helst utan jag skulle prata om islandshästar, pizzerior och austrailen, det gick ju sådär ;p de måst tyckt jag var lite konstig. Jag skulle flörta med någon som hade lila på sig också men jag hittade ingen. bättre lycka nästa gång.

Kramar / ThereseLo

Grattis mig själv!

Jaha, så var man äntligen myndig då, det känns inte direkt som om att jag är äldre, men bra känns det. Samtidigt som det kanske känns lite jobbigt med tanke på att man får ett större ansvar. Jag har varit 18 i bara ett par dagar nu och jag känner ändå att mamma och pappa ger mig mer space och ansvar.

Hursomhelst så blev min födelsedag rätt lyckad. Först var vi och åt på grabbarnas, maten var jätte god, drinkarna var goda, människorna var också helt okej. Jag kunde definitvt stannat där längre, men de andra ville dra vidare runt halv 12. Då drog vi till Nivå 22 för att testa lite billiga shotar ( det lär behövas mycket övertalning för att få dit mig igen, sunkigare ställe känns svårt att hitta ), väl på Nivå 22 insåg vi att vi hade rätt brottom om vi skulle vidare, så ett par shotar senare ( och rätt mycket fullare ) drog vi in till Laroy. Visserligen hände det ett par missöden på vägen dit, men det ska vi inte prata om för det är nästan för pinsamt att skriva i sin blogg.

Laroy verkade hyfsat bra och trevligt, men problemet var att det var så jävla mycket folk, folk stog som packade sillar på dansgolvet. Vi försökte ta plats på dansgolvet men det ändå som gick att göra var att stå och gunga som ett annat mongo, så vi gav upp. kvällen  var iaf mycket trevlig och jag tackar er alla tjejer för att ni var med och gjorde min födelsedag oförglömlig =)

Mycket kärlek // ThereseLo

sad but true

You know exactly how to touch
So that I don't wanna fuss and fight no more
So I despise that I adore you

Upcoming birthday

Så är man här igen och berättar att man lever. Jag ligger helt död i soffan, har jobbat hela dagen sedan 7, men det är ju förstås inte ni intresserade av, ni kanske inte är så intresserade av att jag inte glädjs så mycket åt livet just nu heller, men jag berättar det iaf. Anledningen till det är att jag misstänker att det finns en människa där ute som går bakom ryggen på mig, bortförklaringarna och historierna håller liksom inte.

Lite bättre känns det allt när jag tänker på att jag snart äntligen fyller år. Så vitt jag vet fyller jag år den 26 september varje år, och det råkar vara nu på Onsdag. Lill lördag, kan det bli bättre? Det är inte heller vilken födelsedag som helst, utan äntligen blir jag myndig och får bestämma alldeles själv, plus att jag äntligen får gå på krogen, som säkert är jätte överskattat. Min föderlsedag lär ju iaf se ut så att först så äter jag och mina tjejer på Grabbarnas och förfestar lite där, sedan drar det nog vidare till antigen cafét eller Laroy, förhoppningsvis blir det grymt. 

Kramar  / ThereseLo

image51

Ställe till studentskivan, avklarat!

Jaha så nu är det äntligen klart att vi ska ha våran studentskiva på Underbar( meravigliosa ). Det känns riktigt bra, så fort vi kom i lokalen så tittade vi oss runt och undrade direkt vart vi skulle skriva på. Vi tänkte köra på temat glitter och glamour, just för att det passar så bra med lokalen. Känns ju rätt skönt att klassen litar på att vi väljer en bra lokal, nu är det en massa förberedelser kvar, men bra känns det. Jävligt bra!


Kram / ThereseLo

image50

Jag blir så trött varje gång.

Du tror att du kan lura mig va? Den enda anledingen till att du tror det, beror på att jag just låter dig göra det, jag låter dig tro att jag är dum. Men du förstår inte hur mkt jag egentligen fattar och förstår. En dag kommer du att bli förvånad, och förhoppningsvis alldeles förkrossad. Den dagen jag har fått tillräckligt mkt styrka för att stryka dig ur mitt liv, den dagen är väldigt efterlängtad.

Även fast jag vet av egen erfarenhet att man absolut inte ska fortsätta träffa sina ex, så gör jag det självklart iaf, varför göra livet lätt liksom? Det vi håller på med är bara ett långsamt farväl. Det enda det här kommer att leda till är att vi båda sårar varandra.
Ni hör ju hur jag låter? jag vet att det jag håller på med är så jävla fel, ändå kan jag inte släppa det och låta honom gå.
Han gör mig bara så jävla förvirrad, när vi väl träffas är han världens gulligaste, man vill ju bara äta upp honom, men annars så skiter han för det mesta totalt i mig, han hör inte av sig och är alldeles kall. Varför kan jag inte behandla honom med samma metod? Jag är alldeles för svag för det här, snälla någon, skänk mig kraft!

Ledsna hälsningar / ThereseLo


Så sant.

image49

Ännu mer lista eftersom att jag har så jävla trist just nu.

Ute- eller hemmakväll:
Partykväll

Salt eller sött:
 Surt
Lyx eller budget:
absolut lyx
Sommar eller vinter:
 
Jag kan aldrig bestämma mig
När är du Född:
890926
Vad har du på dig en ledig dag hemma:
De mjukaste kläderna jag kan hitta.
Favoritfilm:
Finns många bra filmer, men jag är en sucker för dirty dancing
Har du barn:
Nej, inte än på ett tag va?
Födelseort:
Huddinge
Smeknamn:
Tessan, tessires?, tess och terrores. Jag förederar bara Therese tack!
Favoritfärg:
Det varierar
Drömprins: 
Äsch, sådant trams finns inte
Har du varit kär:
Ja, ett par gånger
Favoritlåt:
Finns för många
Maträtt:
Gillar oftast inget avancerat.
Favorit Resemål:
Cancun, mexico
Favoritblomma:
Förför mig med liljor
Tycker inte om:
Människor jag inte förstår mig på.
Senaste sjukhusvistelse:
problem med njurarna
Favoritdricka:
varier olika dagar.
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
rosa tyvärr, men ska målas om
Vad gör du när du är uttråkad:
typ gör sådana här tråkiga test eller så hittar jag på någonting
Missbruk:
av närhet
Vän som bor längst från dig:
Renee =/
Läggdags:
När jag är trött?
Husdjur:
Nej, hade en ödla men han dog.
Syskon:
Ja, en rebellisk lillebror
Bästa bok du läst:
bra fråga, jag läser Jenna Jamesons bok just nu, den är ju rätt intressant
Är du Internetberoende:
Har varit, men inte längre. tack och lov!
Favoritparfym:
D&G, Light blue
Gillar du snö:
Ja, om jag var smart nog att ta på mig varma kläder
När köpte du något åt dig själv sist: 
hm, igår, köpte jag mig lite mat på kebabtorget
Vilken film såg du på bio senast:
28 veckor senare
Senaste köpta skiva:
Ofta man köper skivor nu för tiden
Favoritgodis:
De rosa godisarna som smakar melon
Studier eller jobb:
studier, för där kan man skolka
Bästa kompis:
min lilla Britt =)
Innerstad eller liten ort:
Innerstad, utan tvekan
Tre saker jag vill ha varje dag: 
Min vilja igenom, solsken och en bra dag
Detta tycker jag om att göra:
Dansa, festa och intimitet
Detta vill jag göra just nu:
Det vill du inte veta
Detta borde jag inte göra just nu: 
Vara där jag är just nu
Bästa känslan:
Att vara riktigt kåt
Värsta känslan:
Veta att man gör något som man verkligen inte borde göra
Egenskaper som en partner skall ha:
ÖDMJUKHET, värme och glimten i ögat
Något jag vill ha i present:
En ny vinterjacka, och en jätte stor nalle
Stjärntecken:
Våg
Färgen på mina ögon:
Grå har jag hört, men jag säger blå.
Min längd: 
1.70
Önskar jag var bättre på: 
att vara stark inombord och stå fast med mina beslut
Dagens dryck:
Vatten
Senaste saken du köpte:
Ett par jätte fina, högklackade, lila pumps
Senaste sak du sa:
okej vi ses.
Vad tycker du om dina grannar?:
ja, en del är bra
Laddar du hem musik och film från internet?
Kanske (A)
Vad är det bästa med julafton?
Att alla är samlade, och stämningen är mys
Vad föredrar du för sorts filmer?
Skräck för det mesta
Solar du ofta?
SÅ fort jag får chansen
Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten
Vilken är din favoritglass?
Det var en jävligt bra fråga. hägen dazs, strawberry cheescake kanske.
Har du varit deprimerad?
Ja, ett par gånger
Tar du droger?
Nej skulle aldrig falla mig in
Är du kär? 
tyvärr inte.

Nico.


Mörkrets tyngder har fallit

Natten ligger tyst och still

Vi blir till varandras vingar

Jag flyger dig dit du vill

Och om du någon gång vill resa

Dit allt blir som det var

Slut då bara dina ögon

Så har du dina vingar kvar


Fruktansvärt dåligt.

image48

Idag hade svenska top model premiär, likt många andra var jag mycket förväntansfull och tyckte att det skulle bli skitkul, men jag kan ju säga att alla mina förhoppningar krossades, programmet var verkligen så sjukt dåligt. Det känns bara så B jämfört med den amerikanska varianten, det verkar inte direkt vara någon pondus i någon av jurydeltagarna och det är inte direkt någon av dem som är spännande. Nej ni får säga vad ni vill, men jag är fruktansvärt besviken!

// ThereseLo

Förändring i mitt liv, tack!

Nej nu jävlar är jag trött på precis allting. Jag är trött på skolan, jag är trött på jobbet, jag är trött på att vara ledig, jag är trött på att vara stressad, jag är sjukt trött på alla tråkiga människor i huddinge, jag är ännu tröttare på idioter till killar men mest av allt är jag trött på allting som har med den här hålan Huddinge att göra. Jag förstår inte vad Huddinge är bra till, visserligen kan jag förstå att folk trivs här, men jag gör inte det. Så fort jag får chansen kommer jag absolut att flytta härifrån.

Just nu kämpar jag emot mig själv, det är faktiskt ritkigt jobbigt. Jag är verkligen en människa med behov av närhet, eller så beror det helt enkelt på att jag inte har varit singel på så pass länge. Det var nästan 3 år sen sist jag var singel. Jag kärlekstörstar så grymt just nu, så jag får hela tiden säga åt mig själv att skärpa till mig, eftersom att jag vill ha kärlek av helt fel anledningar. Det ska ju vara med någon man vill vara med och inte bara för att man vill slippa var ensam, då är man ute på rätt hal is, och jag vet ju hur lätt jag skulle kunna trilla dit i den fällan. Therese skärp till dig nu för fan!

image47