Klokt

Don't you worry about the people in your past, there's a reason they didn't make it to your future!

image291

Dragningskraft till idioter

Jag måste ju nästan vara den enda som ligger i sängen på Valborgsmässoafton. Jag känner mig helt jävla överkörd av någonting och den här gången beror det inte på att jag är bakis, istället är jag sjuk nu igen. Måste börja äta mer frukt och tillföra mr C-vitamin till mitt immunförsvar. Jag vill verkligen inte riskera att fortfarande vara sjuk på måndag, då min studentskiva är. Det vore fruktansvärt.

Idag har vi iaf haft mösspåtagning, och det känns fortfarande overkligt att det faktiskt är jag som ska ta studenten i år. Som många andra studenter gled vi förbi Falken i Huddinge centrum för att hälsa på några likgiltiga huddingebor, sen tog vi tåget in till Snaps, där var vi inte de enda studenterna.
Väl där fick jag ännu en gång stå ut med att bli anklagad för den där saken som jag inte gjort, vad ska man säga liksom? Du är en idiot helt enkelt, men en jävligt snygg sådan tyvärr och jag dras ju till idioter. Therese det är dags att växa upp nu!

Krya på mig!
image291

Skuld för något jag inte gjort

Sen måste jag bara lägga in att jag fått skulden för något jag inte gjort ännu en gång. Ser jag verkligen så skyldig ut?

image291

Sälja hans organ dyrt

Efter min lillebrors söta utbrott idag satt jag mig helt seriöst ner tillsammans med min underbara vän Josefin och diskuterade hur vi skulle kunna tjäna mest pengar på min lillebror och samtidigt bli av med hans odrägliga humör. En tanke var att vi dödar honom och säljer hans organ dyrt till något annt land som är beredda att betala en hög summa, men det kändes lite extremt.
Vår idee som vi tror att vi kan tjäna mest pengar i längden på är att vi tvingar honom till prostution och sedan blir hans hallick. Vad tror ni?

image291

För dig som vill dofta cocos.

För dig som tycker att cocos luktar gott så är det här något för dig.
Den här Eau de Toilette kommer ifrån Yves Rocher och luktar underbart. Enbart 92 kronor. Ett kap som får dig att tänka på en sandstrand långt borta ifrån molniga Sverige.

image306

image291

När går en komplimang över till smöreri?

När vet man när en komplimang går över och blir smöreri? Det finns folk som jämnt smörar och överdriver allt för att smöra in sig, och det finns de människor som är helt ärliga när de ger komplimanger.
På de flesta människor märker man rätt fort vilken slags person den är, men sen finns de där svårtydda typerna som det tar en evighet att lista ut vad de är för ena.
Så hur vet man när det är en ärlig komplimang? Man kan ju inte gå runt och inte ta åt sig något av när folk  säger något snällt, även fast det är det lättaste.

image291


Från London

Igår kom min mamma hem från London och hon hade med sig en påse till mig full med söta underkläder, choklad och bodybutter från Bodyshop, min favoritsmak kokosnöt!
Jag har själv aldrig varit i London men det fanns tydligen så mycket att shoppa att hon trodde att jag hade shoppat ihjäl mig om jag var där. Mamma och jag planerar nu en weekend till London med enbart shopping på schemat!image291


En lillebror till salu.

- Jag ska slå dig på käften!
Den här frasen fick jag slängd i ansiktet på mig alldeles nyss av min söta lillebror. Anledningen till det här var att jag tog de sista hallonen. Någon som kan tänka sig att köpa en lillebror till bra pris? I värsta fall skänker jag bort honom gratis!

image291


Avsmak är ingen mysig känsla

Allting jag känner just nu är avsmak. Avsmak för allt. Avsmak för folk som ljuger, avsmak för folk som inte litar på de personer de borde lita på, avsmak för vissa människor som inte ens gjort mig något ont. Avsmak avsmak avsmak.

image291

Sommar sommar kom nu!

Jag och Josefin hade vår första picknick häromdagen i solen på en grön gräsmatta, vi åt även vårens första jordgubbar, nu är sommaren nära!


image291

 


Livet är kort..

Livet är kort om man jämför med hur länge man kommer att vara död....

Så lev livet medan du kan!

image291

Jag äger mitt djur, alltså får jag plåga det om jag vill?

Hallå alla söta! Igår läste jag ett blogginlägg av en kille som tycker att man kan göra vad man än vill med sitt husdjur, just för att man äger det. Du kan läsa inlägget HÄR

I det här inlägget säger han att om man känner sig lite skjutglad så har man rätten att skjuta sitt eget husdjur, känner man för att plåga det lite, ja då får man göra det. Jag tycker att det här är en hemsk tanke och jag önskar att han aldrig någonsin haft ett husdjur eller kommer att skaffa sig ett. 

Personligen tycker jag att det är ännu lägre att plåga ett djur än en människa, en människa får en ärlig chans till att försvara sig, däremot så kan inte ett djur säga emot och de har heller ingen chans till att kunna spreta emot och slå sig loss. 

Som människa har ens föräldrar allt ansvar över dig tills du fyllt 18, är det då deras rätt att skjuta dig då de känner sig lite skjutglada? 

Hemska människa, skaffa ett samvete. Djur har också känslor och kan känna smärta. 

image300

image291

In your hand.

Du har mig i din hand igen, vilket innebär att så fort du känner för det kan du knypa åt och krossa mig i spillror...

Jag trivs inte, jag trivs inte alls.

image291


Goda goda försäljare!

image299
image291

Vackra vackra kvinna

image298

Den här tjejen är verkligen så himla vacker, men skulle inte vilja se ut som henne. Det är bara så jäkla synd att hon spelar så blåst! Kom igen nu Jessica Simpson bättre image kan du ha!

image291

Jordin Sparks feat Chris Brown - No air

Underbar låt.

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breatheimage291

tragical ending.

Jag känner redan nu, att det här kommer inte sluta bra. Ändå så känner jag att jag inte kan dra mig ur det...har ni någonsin känt så?

image291

Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

Denna helg har spenderats så lugn som den bara har kunnat bli. Jag har legat deckad i soffan eller i sängen hela helgen. Jag har inte druckit en droppe alkohol och inte festat en liten bit, alltså har jag lyckats med min vita helg! Vad stolt jag blir över mig själv, sen att anledningen till att jag klarat det är att jag legat magsjuk hela helgen, ja det är en annan visa.Sen en sak, jag är en jävel på att såra folk, kan bero på min törst av dramatik i vardagen. Jag är jätte ledsen för det. Antar att jag måste växa upp och vara nöjd med det jag har och inte alltid sträva efter något bättre. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

image291

Aint wasting no more time

I don't know where I'm going
But I sure know where I've been
Hanging on the promises and songs of yesterday
And I've made up my mind
I ain't wasting no more time

Though I keep searching for an answer
I never seem to find what I'm looking for
Oh Lord I pray you give me strength to carry on
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

I'm just another heart in need of rescue
Waiting on love's sweet charity
And I'm gonna hold on for the rest of my days
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

image291

Låt mig få presentera min nya kärlek!Japp, jag är fruktansvärt förälskad!
image291

Kåt vid fullmåne.

Inatt är det fullmåne. Jag har en vän som jag inte ska nämna vid namn, hon blir alltid ovanligt kåt när det är fullmåne, min farmor sover otroligt dåligt när det är fullmåne. Jag däremot påverkas inte sådär fruktansvärt mycket av det. Hur känner ni inför fullmåne?image291

Låt det ske.

Det är så fruktansvärt sött att du försöker, men ibland så är det bättre att sluta försöka och bara låta det ske.

image291

Hasp hasp

Ibland är inte haspen på, då kan det gå som det går!

image291


Sanningens ord.

You cant start a fire, you cant start a fire without a spark.

image291

Två sötnosar!

image290

<3

image291

Sjung för studenten!

Torsdag. En väldigt bra sådan. Jag min vän i vått och torrt Josefin åkte in till gamla stan med P och D. Väl där köpte vi glass på ett cafe och satte oss längs med vattnet i solen. Det var en himla skön känsla. Vinden blåste i håret samtidigt som solen värmde i ansiktet. Nu är det inte alls långt kvar till värme, sol, utlandet, studentskiva och framförallt studenten!Mer sol åt folket!

image291

I had it coming

Hm, jag antar att jag förtjänar det här. När man väl förstår någonting, ja då är det försent. Varför kan man inte bara vara smart nog att förstå vad som är rätt på en gång. Då hade man sluppit ångra sig och inse att man valt fel. Men nej, man får våndas.

image291

Gigantiska tuttar!

image287

Vad tycker ni om vårt tårtbak? ;)

/ ThereseLo

Min humor på hög nivå.

image286
/ ThereseLo

Alltid lika kul när datorn hakar sig..

Min dator har hakat sig, scrollar man neråt så åker den automatiskt upp igen. Lite frustrerande? snart kastar jag ut datorn genom fönstret!

/ ThereseLo

Falskhet är alltid toppen!

Här sitter jag. Min vän Josefin är där nere någonstans och jag roar mig med att lyssna på Hanson - I will come to you. Den håller verkligen fortfarande.

Inatt har jag inte sovit många blundar och när jag väl somnat riktigt gott, ja då sätter min kära lillebror på musik på högsta volym i badrummet som ligger vägg i vägg med mitt rum. Tack brosan! Vad är inte syskon till för?

Sen vare bara att gå upp till skolan med glad min, trots att jag helst ville krypa ner i min varma säng och få en god dags sömn. Sen vare en sväng förbi min kära expojkvän för att titta in hans nya lägenhet, han har kämpat på riktigt bra där med inredning och jag blev imponerad, det var jätte fint!

Och nu sitter jag här, inte sådär fruktansvärt road och lite småförskräckt. Ni skulle bara veta varför.....

Dagens problem är helt klart falskhet, det finns så många människor som säger en sak framför en och sedan en hel del massa annat bakom ryggen på en. Det är ju alltid lika trevligt, eller vad säger ni?

Sov gott / ThereseLo

En längtan till ett land jag aldrig besökt

Jag har en enorm längtan till ett land jag aldrig har besökt. Jag vill så jätte gärna åka iväg till USA, jag skulle till och med kunna tänka mig att packa ihop mitt pick och pack och flytta dit, även fast jag aldrig har varit där. Är inte det lite konstigt? Jag lär ha en bild i huvudet om USA som säkert inte stämmer, men jag vill verkligen dit.

Är det inte lite konstigt att man kan ha en längtan till ett land man aldrig besökt?

New York är helt klart önskeresmålet.
image282
/ ThereseLo

A drop in the ocean.

Sen är den här låten väldigt fin...

Ron Pope - A drop in the ocean  "I was praying that you and me would end up together".

Och ja, den får mig att tänka på dig....
/ ThereseLo


Min studentklänning och andra klänningar.

Som jag har letat. Jag har letat överallt och så äntligen hittar jag den här skönheten, och det säger klick direkt. Jag bara måste ha den här klänningen till min student. Det trista är att den inte går att beställa på internet, så enda alternativet är att åka till USA och köpa den. Jag skulle till och med kunna göra det, så gärna vill jag ha den här klänningen. Det är så jävla typiskt. Det är nästan så att jag ger upp..

image276

Här har ni hemsidan. Men se till att inte förälska er, för klänningarna finns inte ett stenkast iväg.

Här har ni ett par andra klänningar från samma sida, hur synd är det inte att man inte kan beställa över internet?


/ ThereseLo


Online shopping någon?

Nej ni, en sak jag måste bli bättre på är att gå och lägga mig i tid, Nu är klockan 02:42 och här sitter jag. Fy på mig! Jag har spenderat en del tid nu med att försöka hitta en studentklänning på internet, men jag hittar verkligen ingenting. Någon som har tips på vart man skulle kunna hitta en?

Nu tänkte jag krypa till kojs, är inte det minsta trött så får väl slå till mig själv i huvudet för att kunna somna. Underhållande. Hoppas ni sussar sött.
kramar / ThereseLo

Man lär sig något nytt varje dag.

Dagens läxa: Visdomständer gör ont....

image275

/ ThereseLo

Alla växer upp någon gång.

Idag slog det mig, det är sjukt hur fort tiden går. Det känns som om det var igår jag gick i högstadiet, då tyckte man att man var så stor och så cool. Nu när man ser de som går i högstadiet idag så känns de bara små.
Reklamen som går på tv för mönstring får mig att ramla av stolen varje gång. 91orna ska få information om mönstring, i mina ögon är 91orna på tok för unga för att ens ha tanken på mönstring. Är det jag som stannat kvar i tiden i mitt eget huvud och inte vill inse att alla växer upp?

Jag vill inte växa upp, jag vill vara 3 år, lättunderhålld och inte ha ett problem i världen.

/ ThereseLo


Här har du en skön bild!

Vet ni vad man gör när någon frågar om en skön bild på msn, ja då knåpar man ihop någonting sånt här och skickar iväg!


image273

förstår ni hur uttråkad jag är just nu?

/ThereseLo

Här är han, min charmiga lillebror!

image272

/ ThereseLo

Positiva tankar om förhållande.

Äh sluta fjanta er. Visst ni ser väldigt söta ut. Men det kommer aldrig hålla. Alla förhållanden tar slut någon gång, förutom dom som håller då, men det är inte många. Bespara er lidande! Lika bra att göra slut med en gång!

/ ThereseLo

Bakfylla, bakfylla, bakfylla

Bakfylla bakfylla bakfylla. Jag har precis kommit hem från Hanna dit jag och Josefin gick för att decka, inte med meningen förståss. Det har varit en hård dag, jag har mått skit. Nu börjar det väl lätta och man mår väl som man förtjänar.

Igår var en konstig kväll, mycket intriger, men jag börjar vänja mig. Det var en kväll fylld av tårar och skratt, jag har även fått ett antal blåmärken som jag inte kan förklara hur dom blev till och ont gör dom. Ibland är livet hårt.

Jag skulle kunna säga att jag aldrig mer ska dricka alkohol men jag vet att det vore en lögn, det jag skulle kunna säga är att jag inte ska dricka en droppe alkohol på ett tag, iaf tills på onsdag. Min kära vän Josefins föräldrar åker nämligen till New York i veckan, vilket betyder att vi har en hel villa för oss själva. Party party!

Nu ska jag iväg och se en film med min granne, men take care så uppdateras vi! kram / ThereseLo

Jag är busig.

God morgon alla tomtar! Imorse vaknade jag av att min pappa skällde ut min lillebror för att ha haft sönder ett lock på hans handsalvstub. Min lillebror nekade till brottet men min pappa trodde honom inte. Det dom inte vet är att det är jag som är boven....

/ ThereseLo

Sommarkänsla.

För er som har missat det så är det strålande väder idag! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Man kan ju bara inte vara på dåligt humör när solen skiner på det här viset, enforfinerna spritter i kroppen. Solskenet inspirerade mig till att raka bort vinterpälsen och lägga på en fuskbränna. Lite nya kläder i garderoben och sen är jag redo för sommaren. Åh vad jag längtar. Till sommaren, studenten och bort härifrån.

Ikväll ska jag avnjuta en trevlig middag med Hanna och JosefinKungsholmen, sen blir det utgång eller en fest inne i stan. Det ska bli kul...

image271

Ha en jätte bra Lördag!

kramar / ThereseLo

You've got the sweetest ass in the world

Haha, jag kan ju inte neka till att låten är grymt trallvänlig. Hur svårt kan det vara att göra en låt? bara att tralla samma jävla mening igenom hela låten. "You've got the sweetest ass in the world, you've got the sweetest ass in the world" tralalala.
Det är någonting med den här videon som får mig att rodna, den har konstig effekt på mig. Töntig jag är.
 


Enjoy / ThereseLo

Tråkigt.

Skulle man slå upp ha tråkigt i en ordbok så hade det nog varit en bild på mig just nu....

Favorit låten just nu.

One Republic - Stop and stare/ ThereseLo

Min lillebror...

Min lillebror skulle verkligen verkligen verkligen behöva gå en charmkurs....

Laptop från HP

Idag fick vi förresten en helt splitterny dator eftersom att den förra inte gick att laga. Den är bara hur fin som helst!


image269
kram / ThereseLo 


Varsågod, plinga bäst ni vill!

I natt vaknade jag klockan 03:40 av att det plingade på vår dörr igen. Jag somnade om igenom i tron om att allt bara var en dröm. Nästan en kvart senare tycks det plinga på dörren igen, den här gången sätter jag mig upp och är alldels säker på att det faktiskt plingade på dörren. Det här börjar verkligen bli riktigt creepy.
Vår teori här hemma är att dörrklockan har fuckat ur totalt, samtidigt som det verkar konstigt att den bara plingar ibland. Mina föräldrar vaknade hur som helst också av det jag hört, pappa tröttnade grovt och plockade ur batterierna ur dörrklockan. Så om det är någon där ute som roar sig med att plinga på, så nu kan ni ju roa er med att plinga bäst ni vill! Hah!

Kram / ThereseLo

Have no fear

Sometimes when all your dreams may have seen better days
When you don't know how and why, but you've lost your way
Have no fear
When your tears are falling I will hear your spirit calling
And I swear that I'll be there
Come with me

Man och gravid.

image268

Det här är Thomas Beatie och han är gravid. Jag måste erkänna att jag höjde på ögonbrynet när jag såg
den här artikeln. Thomas är alltså gravid på riktigt, han föddes som tjej men gjorde sen en könsoperation. Helt otroligt!
/ ThereseLo

Den finaste kärleken

Den finaste kärleken är den bra vänner delar med varandra.kram/ ThereseLo


Den osminkade sanningen.

Cameron Diaz.
image266

Varje gång jag tänker att jag är ful utan smink, så ska jag titta på den här bilden. Det verkar som om att det finns hopp för mig ändå....

kram / ThereseLo

Sometimes I miss you.

Sometimes I do miss you. I miss what we once had and how I felt about you. It's strange how things can change. I really truely and deeply loved you with all my heart and I will always do. But time has past and feelings can change. But sometimes I really really miss you...

/ ThereseLo

Otrogen jävel påkommen.

J och P vandrar längs vägen. Dom har varit hemma hos P och tittat på film, nu ska J hem och dom är påväg till busshållsplatsen. Framför dom går det ett par, dom pussas och håller handen. J tycker att det ligger någonting bekant hos killen som går framför dom. Tanken slår henne att det är R. Men det kan det ju inte vara. Han har ju åkt hem till sin blonda flickvän A i Nyköping, och tjejen som går hand i hand med R är inte blond.
Paret tycks också vara påväg till busshållsplatsen, fnittrandes sätter dom sig på bänken vid busshållsplatsen. Då ser både J och P till sin förvåning att det faktiskt är R som sitter hand i hand med en tjej som verkligen inte är hans flickvän. När R får syn på dom tittar han genast ner, det syns att han skäms. P tycks inte vara med i banorna och ställer uppriktigt en fråga till tjejen.

- Men hej A!, trevligt att ses igen, men var inte du blond?

Idioti.

Det är någon idiot som har fått för sig att plinga på vår dörr, och när någon av oss här i huset öppnar så står det ingen där. Det här har upprepats ungefär fem gånger idag med jämna mellanrum och en gång i lördags.
Man skulle kunna tro att det är busplingningar, men vem busplingar på en vardag ifrån klockan 07:30 till klockan 10:00? Jag blir lite rädd, det är läskigt. Vågar inte riktigt gå utanför huset, tänk om någon kidnappar mig. =p Jävla idioter det finns!

Kram / ThereseLo