Shut up your stupid fuck.

Killar och tjejer tänker inte likadant, tur är väl det. För vem fan vill tänka som killar, dom verkar ju inte tänka med absolut någonting alls?

Nu ska jag försöka döda min frustration med lite läsning av min braiga bok Champagneflickan. Rekommenderas!Snart.

Vet ni vad? nu är det inte alls lång tid kvar tills jag åker till Thailand i två veckor. Det är inte ens två månader kvar. Min mamma springer runt och är redan helt exalterad, det smittar faktiskt av sig lite.Therese - en vandrande topsIdag är jag seg, riktigt seg. Gårdagen bjöd på en massa festligheter, vi hamnade tillslut på Harry B James där vi svängde våra lurviga, musiken var asbra och sällskapet bättre. Helt klart en lyckad kväll. Harry B James, vi lär synas igen. Vi kanske inte passade så bra in, men kul som fan var det.

Här ska ni få se en rolig bild från igår (smygfoto)

Tror ni lika mycket som jag att de här två fick ligga efter stängning?<3


Idag är det dagen.


Parfymtips.

Idag var jag även inne och luktade på Ed Hardys parfymer. Tjejparfymen var helt klart över förväntan, den luktar faktiskt jätte gott, sött men gott. Lite Escada aktigt. Sen gör det ju inget att själva flaskan är hur söt som helst. Jag vill helt klart ha!Min egen julklapp

Idag har jag sprungit på stan hela dagen och alla julklappar är äntligen avklarade, så jävla skönt.
Sprang även runt hela stan efter julklappen jag skulle köpa till mig själv. Klänningen från Oddmolly som jag skrev om i förra inlägget.
Självklart var den slut överallt, men när jag precis hade gett upp hoppet hittade jag den, i Huddinge centrum. Det fanns ett exemplar kvar, precis i min storlek. Det var ju ödet. Så den fick följa med mig hem och jag känner mig lite smått överlycklig.


Här är den, och det blev som ni ser den blå :)

Allting känns bra bäddat inför julafton på Onsdag, trots att jag fortfarande inte direkt har fått någon julstämning, jag hoppas det kommer.

Högst på upp på önskelistan.Den här söta klänningen från oddmolly är helt klart högst upp på min önskelista och har faktiskt varit det ett bra tag nu, över ett år.
Dessvärre har jag missat att önska mig den av någon, så imorgon är det jag som kommer att köpa en sån här söt sak till mig själv i julklapp.
Jag är dock osäker på vilken färg jag ska skaffa mig, tror att det lutar åt den blå.
Vad tycker ni?
Just like a tattoo

Okej..
Det busiga jag har gjort är att jag har tatuerat mig.
Jag har märkt mig för livet, med meningen "jag flyger med egna vingar". Jag kunde inte vara nöjdare med min fina tatuering.


Christmas timeIdag är det fjärde advent och 3 dagar kvar till julafton, så idag gjorde jag ännu ett försök till att få lite julstämning. Det fungerade inte direkt. Jag klädde granen, tänk att inte ens det fungerar för att få lite julstämning. Jag tror att det är snön som fattas.

Ha en trevlig fjärde advent!


Could have been best friends.

Idag har jag gjort något busigt, och Josefin med.
När jag kom hem så märkte inte ens min mamma någonting förrän jag tittade pilimariskt på henne, då förstod hon att någonting hade hänt och så såg hon det på en gång. Det blev inte ens liv i luckan, det var nästan lite tråkigt...

Hur som helst så är jag hur nöjd som helst med mitt bus, och jag har haft världens trevligaste dag. Först mitt bus, sen träffade vi några ifrån gamla klassen och åt en trevlig middag. Synd att vi var tvugna att bli så tajta precis innan stundenten. Hade vi gått ett fjärde år så hade det varit världens bästa år, vi hade haft hur kul som helst.


Tomorrow


I'm up to something really rowdy ;)

Something awful.

Jag skulle kunna jag skulle kunna hämnas till max, jag skulle kunna få dig att ställa dig på knä och böna och be. Jag skulle kunna få dig att må så totalt jävla dåligt, jag skulle kunna skämma ut dig totalt, stampa på dig och krossa dig till fullo...

...Men jag tror att jag väljer att inte göra det, för om jag gör det, då betyder det att du har lyckats, att du lyckades ta dig in till mig och få mig att bry mig, men allt var bara ett spel. Du ska absolut inte tro att du lyckades med ditt fula spel.
Jag bryr mig inte egentligen, inte ett jävla skit.


Vem är vem?

Jag blir förvirrad, vem är min bästa vän och vem är Sanna Nielsen?

Josefin,          Sanna?Om jag fick drömma.

För er som har känt mig ett tag så har ni nog förstått att brats har varit min melodi. Man kunde plocka den sliskigaste av sliskigaste och så gick det att para ihop honom med mig. Men på senaste tid har något hänt, nu kan till och med jag titta på en kille och tänka
- fyfan vad han ser sliskig ut, och det vara bara någonting som inte fanns i min värld förut.

Så nu tänkte jag presentera min nya drömprins.
Här är han: Markus Fagervall.


Han är rockig, han är manlig, han är charmig, han är norrländsk. Helt klart en kille jag hade gift mig med.
Vilken förändring i smak va?En dag går världen under.

Jag sitter och pillar med mitt när min pappa helt plötsligt dyker upp bakom mig.
- Har du låten womanizer på datorn?
Jag kollar förskräckt upp på min pappa.
- VARFÖR UNDRAR DU DET?
Pappa tittar tillbaka på mig som om frågan han ställt var den mest naturliga i världen.
- Jag tycker den är trallvänlig..


Tusse.

Det här må ju vara den sötaste reklamen som går just nu.

Det går inte att förklara.

Jag tar upp mandarinen i min hand och fantiserar om hur god den kommer att vara att sätta tänderna i.
Jag ser den klarorange färgen på skalet och tror att det inte kan betyda något annat än att den är alldeles saftig och god innuti, man när sen skalet åker av så inser jagatt den är alldeles torr och och förmodligen smaklös på insidan. Jag kan inte ens förklara känslan..Jag blir bara så ledsen varje gång...
Favorit.
Bloggtorka.

Jag har verkligen ingen lust att blogga, därav saknaden av inlägg på senaste tiden.
Idag är det iaf andra advent och jag har firat det med att sätta in nytt löshår och baka lite lussebullar som blev lite annorlunda. Det blev blandannat flätor och hjärtan, kreativitet är bra för mig.

Men att jag inte har någon lust att blogga det är inte bra för mig, för blogga mår ju jag bra av. hm. Snart är det jul. Jag har inte köpt en enda julklapp, jag har julklappstorka också. Pappa är svårast, vad kan min far tänka sig vilja ha i julklapp, han är en tekniknörd och har redan det mesta? hm. Förslag?


The end.

Det finns inget hopp, det finns fan inget hopp. Jag tror inte på killar, jag tror inte på kärlek, jag tror fan inte ens på mig själv längre. Fan vad bra.

Helgen har ännu en gång visat att killar har svårt att hålla fingrarna i styr, inte ens de upptagna killarna kan hålla sig till sina egna tjejer. Jag kommer aldrig någonsin känna mig komfortabel med en pojkvän, aldrig någonsin.
Jag vet att jag tjatat förut om att jag är en idiotmagnet, men det är fan nästan värre än så. för upptagna killar som försöker saker är värre än idioter och killarna som jag lyckas träffa som är singlar är singlar för att de är värre än idioter. Grattis Therese.

Vad ska jag ta mig till, jag skulle bara vilja dra någonstans, någonstans långt bort. Men egentligen vad hjälper det, vart jag än hamnar så kommer det finnas idioter där med, och även om det inte skulle finnas där, så är jag fortfarande där. Det finns inget hopp.