Helgens äventyr.

Jag vet att jag pratade om en lugn helg. Men som varje gång jag pratar om en lugn helg så blir det aldrig så. Äh tare lugnt kan man ju göra i graven! I fredags var jag ute med Sabina, vinden förde oss självklart till hirschen. Känner mig alldeles för hemma där nu, time to spread my wings.
I Lördags var vi på Tobias 19 års fest vilket var mycket underhållande. När vi kom dit hade ju folket redan festat i ett par timmar vilket resulterade i att dem flesta hade en riktig jävla karatefylla. Killarna sprang runt utan tröja, ett par hade oralsex inne på ett rum och öl spilldes vilt runtom i lokalen. Men vi hade trevligt,  det hade vi. Efter ett jävla virrande i midsommarkransen kom vi sedan till Fruängen där Fredrik hade födelsedagsfest. För mig blev det ingen trevlig historia för jag fick magknip och kunde bara sitta där. Josefin däremot hon såg ut att ha bra trevligt hon.

Jag blir bara mer och mer övertygad om att jag har någon dödlig sjukdom, folk säger att dem tror att det är alkoholen, jag måste inom en snar framtid gå på en hälsoundersökning!

Nattinatt // ThereseLo.

Från tobias lilla kalas:


Vad ska man ha på sig?

Så sitter man här igen. Imorse trodde jag seriöst att jag skulle dö. Jag antar att min kropp inte är van vid sprit längre, druckit för mycket annat läskeblask på senaste..
Ikväll ska jag och Josefin till Tobias som fyllde år igår, Grattis på dig! Vi är redan sena med tanke på att vi skulle vart där klockan 18. Sen kanske vidare till en lokalfest. Detta innebär att jag just nu slåss med samma dilemma som vanligt, Vad fan ska jag ha på mig? Blir så trött.
Den här skulle jag vilja ha på mig, men en sån har jag såklart inte. Jag blir så trött.

image212
kramar / ThereseLo

....

Jag saknar oss....Kramar / ThereseLo

Dum anledning till att bli utkastad.

Jag tror att jag har hört den dummaste anledningen till att bli utkastad från krogen. En vän till mig blev utslängd för att han stått och pratat med sin kompis för länge? Haha, är det ett skämt eller?

Kramar // ThereseLo

Bästa låten just nu.

Det här är helt klart den bästa låten just nu! Den är helt underbar!
Cassie - Is it you.. // ThereseLo

Girls of the playboy mansion.

Igår gick serien "girls of the playboy mansion" 5an, och jag fastnade självklart framför det som jag alltid gör. Det är rätt underhållande. Men något jag undrar är verkligen varför Hugh Hefner har valt de tjejer han just valt. Det finns ju sjukt mycket snyggare tjejer där ute än just dem han har valt. Någonting säger mig ju att han inte valt dessa tjejer för deras insidor. Den enda av dem jag kan förstå är Holly, hon är väldigt vacker och verkar även vara den tjejen med mest skinn på näsan. Om jag hade varit Hugh hade jag nog bytt upp mig ett par snäpp. Vad säger ni?


Bridget, Holly, Kendra

Kramar / ThereseLo

Helg på insprång.

Idag har mitt sportlov börjat och jag ska inte sticka under stol med att det känns ruskigt bra! Hela nästa vecka är jag alltså ledig. Känns ju som om att jag borde ta vara på det här lovet. Det är det sista sportlovet jag någonsin kommer att ha. Nu är studenten nära alltså, och jag längtar som FAN!

Idag har jag vart med Sabina i Fruängen och solat. Har inte solat på jätte länge och råkade somna i solariet så jag är nog ingen vidare trevlig syn imorgon. Keep away!

Imorgon är det alltså helg igen, tiden går bra fort. Men det känns inte direkt som om att jag gör någonting av tiden jag har. Jag bara finns liksom. Det låter säkert rätt sorgligt, men jag tar det som det kommer och trivs rätt bra. Får se ifall det blir en lugn helg i helgen. Låter som en rätt bra idee. Blir bara en massa intriger när alkohol är inblandat. Inte för att jag inte gillar intriger, men jag har nog så att det räcker ett tag framöver!

Kramar / ThereseLo


Where I am now.

I'm awake in the afternoon
I fell asleep in the living room
and it's one of those moments
when everything is so clear

before the truth goes back into hiding
I want to decide 'cause it's worth deciding
to work on finding something more than this fear

It takes so much out of me to pretend
tell me now, tell me how to make amends

maybe, I need to see the daylight
to leave behind this half-life
don't you see I'm breaking down

lately, something here don't feel right
this is just a half-life
is there really no escape?
no escape from time
of any kind

// ThereseLo

Sluta med alkohol?

image205

Det är när man ser sådana här bilder som man förstår att det kanske är dags att sluta dricka alkohol.

Kramar / ThereseLoEn dag utan frihet...

Idag har jag spenderat hela min dag instängd i ett hus. Japp alldeles inlåst har jag varit. Det övre låset var låst utifrån och jag hade inga nycklar. "Hoppa ut genom ett fönster" fick jag som ett förslag. Men med min vanliga tur så hade väl en inbrottstjuv kommit och känt på fönstret bara därför. Så skolan fick helt enkelt vänta. Istället har jag spenderat dagen med datortid och tvtittande. Inte överdrivet underhållande.

Igår spelade jag in American Idol och idag tittade jag på det, det måste jag få säga var oerhört underhållande. Här ska ni få en titt på min favorit i gårdagens program. Jag vek mig dubbel av skratt! Enjoy!Kramar / ThereseLo

En kärleksförklaring.

Det gör så ont i mig att se att du refererar dig som ensam. Du är verkligen inte ensam. Jag finns här bara du låter mig. Jag finns här så länge du inte stöter bort mig.
Och nej jag tror inte att vi håller på att växa ifrån varandra. Varför skulle det hända nu? Jag tror att du och jag är menade att vara.
Vänskap har också sina uppgångar och nergångar och just nu är vi bara i en svacka.
Jag är absolut inte beredd på att förlora dig. Du är min allra bästa vän och du betyder allt!

Kramar / Din Therese.

HAHA

image203

Se vilka söta, haha ;)
Kramar / ThereseLo

Saker förändras.

Saker förändras, även de saker du aldrig trodde skulle göra det.// ThereseLo

Jag hatar människor.

Jag hatar människor! Alla slags hatar jag. Jag hatar dig med! Jag önskar jag vore ett djur eller något, för jag hatar verkligen människor!

/ ThereseLo


fina klänningar.
Dem här två jätte fina klänningarna kommer ifrån www.stylebystars.com. Jag tänkte införskaffa mig en utav dem, vilken tycker ni?

Kramar / ThereseLo


Pinsam reklam.


 Det här är helt klart den pinsammaste reklamen just nu, så fort den går på tv så måste jag vrida på mig. Så pinsam tycker jag att den är.

kramar / ThereseLo

Att ni kan leva med er själva!

Någonting seriöst fel är det ju på en människa som går och ljuger om en annan människa enbart för att förstöra. Jag förstår inte hur man kan leva med sig själv när man hittar på saker och förstör för någon annan. Det vore annat om det dem säger är sant för det skulle jag förtjäna.
Men enligt dem här människorna har jag haft sex på en toa på krogen, jag drar alltid hem killar från krogen och har sex med dem och jag pratar bara en massa skit om mitt ex. Det är konstigt att människor vet så mycket mer än vad jag själv vet. INGENTING AV DET NI FÖRSÖKER FÅ HONOM ATT TRO ÄR SANT!!!! HUR FAN KAN NI LEVA MED ER SJÄLVA?

Och du M, fyfan för dig. Du är verkligen inte någon vän. Håll igen din klappande trut, jag begär inte att du ska vara en vän till mig, för det har jag insett för länge sen att du inte är, men åtminstone åt honom!!! VÄX UPP FÖR FAN.

En del människor borde avrättas vid födelsen! / ThereseLo


Kärlek blir till att älska någon på riktigt?

Efter ett långt tag i ett förhållande, övergår då kärlek till att älska någon? Slutar man att vara kär och börjar istället älska? Eller betyder det att man inte är kär längre och borde gå vidare?

Kan någon berätta för mig, jag är så förvirrad?

Kramar / ThereseLo


Alla hjärtans dag är överskattat.

Snart är det alla hjärtans dag. Alla stjärtans dag snarare....

Det fanns en tid då man var förväntansfull inför en sån här dag, men händelser i livet och för stor lansering av denna dag har gjort den obetydelsefull.
Hallå! Alla hjärtans dag är vilken dag som helst, bara att affärarena och företagen har en chans att sälja en massa larviga kärleksprylar för att tjäna pengar på vår kärlekstörst.
Ja visst kan alla hjärtans dag vara fint och speciellt om det är så att man har någon man tycker om att dela den med, men överraskningar och allt sådant där förväntas. Förväntningarna krossar dagen!
Däremot överraskningar som är helt spontana och kommer direkt från hjärtat utan att ha pressats fram för att det finns en speciell dag och fira, de är dem överraskningarna som man ska ta vara på och komma ihåg resten av livet.
Alla hjärtans dag är överskattat. Frågar ni mig vad jag ska göra på alla hjärtans dag, då ska jag nog ut och supa skallen av mig och gotta mig i att mitt hjärta slipper bli krossat inom en snar framtid.

So long suckers, // ThereseLo


Penis staty.

image197

Haha, jag har googlat runt och så råkade jag av en händelse hitta den här bilden.
Ser ni vad jag ser? den här gången är det väl ändå inte bara jag som är pervers?

Kramar / ThereseLo

A love poem.


image196

Im lying her, in my bed, thinking of you.
I close my eyes and dream away and all I see is you.
I can feel a gentle touch, but I know that it's not real.
but anyway, anyhow I imaging it is you.
Everywhere I look around, everywhere I go,
everything I'll choose to do,
will always be for you.

Den här skrev jag för länge sen, då jag visste hur det kändes att vara kär. Jag saknar verkligen den känslan, allt är bara tomt....

Kramar / ThereseLo


Hemmakväll med familjen

Jag känner mig riktigt duktig när jag sitter här hemma och planerar att ha en lugn hemmakväll med familjen. Jag måste erkänna att jag har varit sugen på att gå ut, men nu är det bestämt. Jag ska vara hemma. Sen hör det ju inte till att jag är sjuk och har haft feber,nej nej ;) för i vanliga fall hade jag nog gått ut ändå.
Ni hör ju, jag måste skärpa till mig.

Ni får ha det så kul ikväll, kramar / ThereseLo

Ett jävla spel...

Vad är det för fel på mig? Eller vad är det för fel på hela systemet som gör att man blir intresserad av någon?
Varför kan det inte bara vara så pass lätt att man träffar en kille som man tycker är snygg, sen börjar man träffas och sen blir man kära och så lever man lyckliga i alla sina dar? Nej det är tydligen alldeles för lätt.

Nej det måste vara ett jävla spel. Är killen söt, på och trevligt så är han inte intressant längre. Dissar han tjejen från och till, ja då jävlar blir tjejen tydligen jätte intresserad av killen. och ju dissigare han blir desto mer vill tjejen ha honom. Varför måste det vara såhär?

Något jävla fel är det ju på mig någonstans, jag vet ju att jag inte är ensam, men jag önskar bara att det var så pass mycket lättare än såhär. Jag verkar ju inte kunna göra någonting åt mig själv heller.
Vägra bara vara nöjd med det jag får, en snäll trevlig kille. Nej jag ska ha det mest besvärliga jag hittar! JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!
 
Vad fan ska jag göra?

Peace out! / ThereseLo

En film jag måste se...

Jag tror absolut att den här filmen skulle få mig att smälta totalt, jag som är så svag för söta djur. Jag bara måste se den.


 Kramar // ThereseLo

Du kommer skratta....

Jag har så himla mycket roligt att berätta, men jag orkar bara inte berätta det just nu ;)

kramar / ThereseLo

Vi ses i dimman...

Känner du för att kanske träffa mig och min kära väninna Josefin ikväll? sväng förbi 90's vettja ;)
Vi ses i dimman!

Kramar / ThereseLo