"Jag har nästan sagt upp ditt abbonemang"

Jag jossan, ted och kezo var hemma hos kezo och spelade spel och tittade på Bert den sista oskulden. Min pappa var snäll nog att hämta mig så att jag slapp ta bussen. Väl i bilen tittar min pappa på mig och ler.

- Idag avslutade jag halvt ditt telefonabbonemang....
- Hur kan man nästan avsluta ett telefonabbonemang?
- Jag avslutade din mammas!

Jag har bett min pappa att säga upp mitt abbonemang som står på honom, istället för att säga upp mitt abbonemang så har han alltså sagt upp min mammas som också står på honom. Grattis pappa! Good work! HAHA!

kramar / ThereseLo

Totalsågad....

Jaha så sitter jag här i skolan. Vår uppgift är att göra en reklamfilm åt AMF pension. Ni vet den där reklamfilmen  när man hälsar på sig själv i framtiden? 
Min idé blev iaf nyss totalsågad av min lärare. Jag tänkte att det skulle vara en jätte mesig kille som kommer in i en stor lyxig salong och inser att han är nya Hugh Hefner. Men nej icke. Min lärare tror inte att AMF skulle vilja stå för något sådant. Hur trist får man bli? Jag skulle iaf tycka att det var jätte kul om en sån reklamfilm kom ut. Tycker inte ni?

Trista lärare!

Kramar / ThereseLo

Tatuera sig?

Häromdagen var jag och min trogne vän Josefin hos tatuerararen och kollade på lite tatueringar. Jag hittade dessvärre ingen jag tyckte om och det gjorde inte Josefin heller. Men däremot så insåg jag hur mycket och gärna jag vill tatuera mig. När jag kom hem satte jag mig och försökte mig på att rita min egen tatuering.
Det jag vet är att jag vill tatuera mig på ena sidan nedanför naveln..,
Jag och Josefin planerar också att göra en vänskapsfjäril. alltså att vi ska göra en liten fjäril, men vi vill ha den på olika ställen. Josefin på skuldran och jag på vristen.
Får se när vi tar förverkligar det här. snart förhoppningsvis....

Den första tatueringen är den jag ritat själv.
Kramar / ThereseLo


Ännu en helg har passerat...

Så var ännu en helg över, och det är ännu en gång måndag. Halleluljah! Not...

Min helg har hursomhelst varit helt okej, i fredags var jag och Josefin hemma hos Kezo och badade jacuzzi, kvällen slutade kanske inte på bästa sätt, men det var trevligt tills det gick utför. 
I lördags bestämde jag och Josefins oss för att gå ut på krogen. Kvällen började hemma hos Josefin och vi åt tacos och drack vin. Sen kom Hanna förbi och fick sitta  och titta på när vi gjorde iordning oss för utgång, hon måste ha haft väldigt trevligt?
Väl inne i stan hamnade vi på Laroy där det var mycket trevligt. Däremot märks det verkligen att det finns "ett visst folk" som insett att det finns en R&B bar där, det känns ju lite som om att man går till ställen som Laroy just för att slippa det här folket. men icke. Kvällen var iaf trevlig och vi träffade som vanligt mycket konstigt folk. 

Kramar /Therese Lo

Jag är mellan två jobb.

Igår sa vi upp oss från jobbet, för tillfället kändes det riktigt bra, och det känns forfarande riktigt bra. Det enda som känns lite trist är att vi precis höll på att bli en i gruppen. Jag skulle kunna tänka mig att gå omkring där och bara hänga, så länge jag skulle slippa jobba. För telefonförsäljaryrket är ingenting för mig.
Så numera är man arbetslös då, känns väl sådär. Jag får tänka positivt, "Jag är studerande" eller varför inte som Fredrik i Segemyhr, "Jag är mellan två jobb".

Ikväll ska Simple plan efterfesta på Sturecompagniet. Jag är inte bara lite sugen på att gå, synd bara att jag börjar kl 8 imorgon, trist med tanke på att Simple plan är helt underbara.

image188


Jag kommer förmodligen inte kunna blogga så ofta, vår bärbara dator här ännu en gång åkt in på lagning. Verkar vara ena IQ-befriade lirare som jobbar på verkstan, vem fan ger tillbaka en dator gång på gång på gång fast problemet är kvar. Hoppas de på att problemet ska försvinna av sig självt eller att vi inte ska märka någonting?

Yeye, Klar gnällt. Kramar / ThereseLo

En sanning.

Om en skål går i kras så kan du laga den, men den kommer aldrig att bli densamma igen...

Tänder på mig själv?

De killar som tilltalar mig mest när det gäller utseeendet är de killar som för det mesta har långt blont hår och solbränd hy. Jag har funderat lite på varför det är såhär och kommit fram till en slutsats som kan stämma. Jag kanske tänder på mig själv? med tanke på att jag själv är blond och för det mesta brundbränd. Kan det vara såhär hemskt? Det hoppas jag då inte..

( nu påstår jag inte att det bara är de här killarna som jag tycker är attraktiva, utan det finns även många andra som inte ser ut så, som jag finner attraktiva )

Kramar / ThereseLo


Forbidden.


You're making me crazy, baby
I can't figure you out buy maybe
Make up your mind; tell me what you wanna do
I wanna groove and move right next to you
Close your eyes as my hands are on your hips
Hips, lips, fingertips - let it rip
Give
it to me; give me your love
You like it soft, but let me show you rough
We're getting closer - can you feel it?
Can you handle it, can you take this?
It's getting hotter, getting hard to breathe
What you got, i want and i need

image187

Större bröst utan kirurgi?

image186

Den här krämen heter Siluette och påstår sig förstora dina bröst med flera kupstorlekar, innehållet är 100% naturligt och kan inte skada din hälsa. Om man inte blir nöjd är man även garanterad pengarna tillbaka.
Vad tror ni? Något som kanske fungerar?

Du hittar hemsidan
här.

Kramar / ThereseLo

Alkohol är rena tortyren...

Det var längesen jag mådde såhär jävla dåligt. Det värsta är ju att jag har gjort det mot mig själv, alkohol, alkohol, alkohol. Just nu skulle jag verkligen vilja säga att jag inte ska dricka på ett bra jävla tag, men man vet ju att man säger det när man mår dåligt och sen sitter man där nästa helg och tänker. "vad gott det skulle vara med ett glas vin".
Igår var hursomhelst inte värt det. Jag, Josefin och Martina begav oss hem till Niklas för att gratta honom på 20 års dagen. Väl där var alla runda om fötterna och glada. Det var där allt hände, jag fick i mig alldeles för mycket alkohol, jag skulle ju vilja skylla på någon men vet att det var mitt eget fel.
På något vis hamnade vi sen på The Vibe, vad som hände där inne det har jag fan knappt något minne av, bra jobbat va?
Jag minns att jag var för full för att dansa, för full för att sitta still och för full för att ens vara kvar på The Vibe.
Så hmm, jag kanske mår som jag borde ändå?
image185
Något sådant här skulle jag behöva?
Kramar / ThereseLo

Klicka in och du får se det sötaste på länge.

Ingen tvekan om att jag ska ha en sån här en dag. Rasen heter Pomeranian/dvärgspets.
Kram / ThereseLo

Vem är du?

Nä nu får ni komma ut här. Det är ca 70 personer som läser min blogg varje dag och jag är fruktansvärt nyfiken på vilka ni är. Lämna gärna lite kommentarer så jag märker att ni finns också.

Nattinatt på er alla, hoppas ni sover gott, det ska iaf jag försöka göra.

image184


Puss och kram / ThereseLo

Sunk jobb, sunk skola. Skönt med snart helg

Ännu en dag med skola, skola, skola, jobb, jobb, jobb. Det gick riktigt sunkigt på jobbet och jag funderar seriöst på att sluta. Dem säger att man måste lämna moralen utanför när man kommer innaför dörrn, men på något vis lyckas jag inte riktigt. Jag är väl helt enkelt ingen sådan person.
Både jag och Josefin börjar tröttna rejält på det här med att jobba som telefonförsäljare och idag satt vi pratade om vad vi ville jobba med istället.
Det är läskigt vad man kan påverka varandras tankebanor bara genom att vara med varandra så mycket som jag och Josefin är. Samtidigt utbrast vi
- Jag vill jobba med djur.
Så skansen nästa då kanske.

Helgen närmar sig med skrämmande steg, inga skrämmande steg för mig direkt. Jag tycker bara att det ska bli så otroligt skönt.
Meningen med den här helgen var i början att jag och Josefin skulle ha en lugn, vit helg. Men med det verkar det gå åt pipan. På fredag lutar det åt att vi tillsammans med lite vänner ska testa 90's. Josefin håller fortfarande stenhårt på att hon ska ta det lugnt på Lördag, men hon råkade försäga sig lite idag på jobbet. På Söndag är det tänkt att vi ska äta brunch, varpå jag utbrister.
- Men vad fan, halva grejen med att äta brunch är att man ska vara sådär lite lagom bakis och sliten.
- Vad fan, det kommer vi ju säkerkligen vara ändå.
Haha Josefin, jag håller tummarna för oss!

Kramar // ThereseLo

image183
Min söta vän Josefin och jag.

Flaws to love.

Just nu sitter jag på en textkommunikationslektion. Vår lärare började prata om olika texter och att det inte är förrns när man hittat små fel i en text som man kan lära sig att verkligen tycka om den. Det här förde mina tankar till att det är precis samma sak när det gäller en kärlek.
Är en kille perfekt så tröttnar man i slutändan, det är när han visar sina småfel som du lär dig att verkligen tycka om honom. Och det är ju verkligen kärlek, när man kan se en persons fel och älska personen ännu mer enbart för att den inte är perfekt. 

Kramar // ThereseLo

Det bästa tipset till att somna

Bästa knepet till att kunna somna är att ha någon liggandes bredvid sig, varför är det så?

Nattinatt / ThereseLo

image181

Marilyns kloka ord


"I believe everything happens for a reason.
People change so that you learn to let go
Things go wrong so that you appreciate
them when they're right.
You believe less so eventually you trust
no one but yourself.
And sometimes, good things fall apart
so better things can fall together."
 
- Marilyn Monroe

image180Hur har två tjocka människor sex?

Det jag tänker skriva nu menar jag absolut ingenting illa med, men jag funderar verkligen över det.

Hur gör två stycken jätte feta människor, nu menar jag inte bara feta, utan jag menar två groteskt stora människor om de skulle vilja ha sex med varandra? hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag inte på någon lösning. Först måste man ju gräva sig ner i under allt fett, lyfta på bilringar lite var och här och sen på något vis få in den.
Nu tycker ni kanske att jag är knäpp men jag har verkligen funderat på det här ett antal gånger, det som fick mig att utlösa tanken just nu var en händelse i mitt vardagsrum. Min mamma och pappa sitter och tittar på ett program på tv om jätte tjocka människor varpå min mamma utbrister.
- Men hallå, hur fan kan någon vilja ha sex med någon sådan. Han måste ju ha en 3 decimeters snopp för att det ens ska gå!!
Förvånad blev jag över min mammas uttalande, men det ökade helt klart aktiviteten i min hjärna. Jag kommer inte på någon lösning. Kan någon snälla berätta för mig hur det går till?


image178image179

Hur gör de här två tillexempel, det kan ju inte gå, eller?

Kramar / en förvirrad ThereseLo


Kanske dags för en pojkvän?

Det var längesen jag kände såhär,men just nu känner jag faktiskt för att ha ett förhållande. Jag längtar efter en pojkvän och tryggheten som medföljer. Jag vill känna att det finns någon där ute som verkligen verkligen tycker om mig, och jag vill tycka om någon lika mycket.
Jag har varit rätt oseriös nu ett tag, det kanske är dags att ta tag i livet och bli mer seriös?

Jag och Josefin har äntligen skickat in våra CVn till Scandinavian Party Crew och nu är det bara att hålla tummarna för att vi får jobbet, sannolikheten är väl ganska stor. I sådana fall hamnar vi hela sommarn i Ayia Napa eller Magaluf. Får jag det jobbet är det med andra ord kört för mig och mina pojkvänsfunderingar, inte för att jag skulle vara otrogen utan för att jag tror att tanken på att ha en tjej i ett charterparadis är nog inte särskilt lockande för någon kille där ute, eller vad säger ni?

image177

Pussar / ThereseLo

You make everything feel so right.

Här sitter jag och mår inte särskilt bra, håller verkligen på att bli sjuk nu, och till råga på det så har jag psyokolgi prov imorgon. Jävligt kul. verkligen.
Det blir ju inte direkt bättre av att psykologiboken är anpassad efter dem som redan kan psykologi, förstår inte varför man ska göra allting svårare än vad det redan är, usch och blä. Önska mig lycka till!

image176
Jag förstår inte varför allting ska kännas så himla rätt med dig, det är ju bara så fel att det känns rätt. Det kommer väl förmodligen vara så att jag alltid kommer ha en speciell relation till dig och att jag alltid kommer känna något speciellt när vi ses. Men jag förstår verkligen inte varför allting måste kännas så jävla rätt med dig? Det är ju verkligen bara helt fel. Jag förstår inte någonting.....

Puss och kram / Therese Lo

Så var helgen över ännu en gång.

Så var helgen över ännu en gång, och det känns förjävligt. Tiillaka till skola och jobb, usch usch. Jag får tänka på att det aldrig någonsing varit såhär nära till studenten någonsin.

Igår var jag på Martinas lokalfest, lite sådär småstelt i början. Men ju mer alkohol som förtärdes desto trevligare blev folk, haha. Det blev en jätte trevlig kväll. Kvällen slutade sen med att jag hamnade fnittrande någonstans där jag verkligen inte borde vara.

Idag tänkte jag tipsa er om frukten litchi, man skalar den och äter runt kärnan. Smakar nästan som vindruvor. Jätte gott!

image175

Kramar / ThereseLo

Vad fan är det för fel?

Vad är det för fel på en kille som första gången när man träffas är helt på och de typ pussas hur mycket som helst, ser helt förälskade ut och sedan tar varandras nummer och hörs rätt ofta. Andra gången när dem träffas så är han helt off och undviker henne helt? Kan någon förklara för mig vad det är för fel på den här killen? Han måste ju nästan vara bög eller skaffat sig en flickvän? Det kan ju inte bara vända sådär plötsligt. Konstiga människa.

Igår var vi hursomhelst på middag på Hirschen, det var ju mysigt, trevligt sällskap och god mat. Sen vet jag inte hur det gick till men helt plöstligt så befann sig 650 människor inne i Hirschen lokaler. Det var helt enkelt en jävla massa folk, helt otroligt. Nu har jag också bestämt mig för att jag har tröttnathirschen, nu jävlar är det verkligen tid att pröva på någoting nytt. Så idag ska jag på hemmafest, Josefins syster Martina här nämligen fyllt år, Grattis på dig!

Kramar / ThereseLo


Mobbning av skåningar.

Ja ni, var ett tag sedan jag skrev, men har inte riktigt haft tid, har vart en riktigt händelserik vecka som självklart resulterat i att jag sitter här och är sjuk.
Veckan har iaf fått mig att inse att jag kan vara en riktigt elak person, även om jag bara är ironisk så finns det ju folk som kanske inte förstår min humor, så jag får nog lägga av. Veckans mobbningsoffer blev två skåningar som raggade upp mig och josefin på softbar.

Josefin  - Hon frågade ifall ni var snyggare än hennes pojkvän
Skåne 1 - Vad sa ni då?
Josefin  - Jo vi sa ju att ni var det.
Skåne 2 - Najs.
Therese - Ja, men sen så är ju hennes pojkvän väldigt ful också.

Josefin var faktiskt inte så sen på att följa mina exempel.

Skåne 2 - Nej, ni är så elaka så nu ska vi hem och ta livet av oss.
Josefin   - Nej,så kul ska vi inte ha.

Hahaha, man blir som man umgås. ;) Vi fick ju oss iaf ett par garv och det är ju det som betyder något.

Ha det bra // ThereseLoTallin resa, smack!

Första dagen i skoldagen är äntligen över. Det var väl helt okej, men nu är jag sjukt trött. Det konstiga är bara att jag är trött även fast vi började kl 12 idag.
Dagens höjdpunkt är iaf att vi har bokat en resa till Tallin. Den 3 februari åker vi och det ska bli väldigt roligt, om det är någon som skulle känna för att följa med så, feel free to say so.

Det är lite sådär småfrustrerande att jag inte har ett betalkort som fungerar, jag kan varken ta ut pengar eller betala med kort bara för att jag har varit så klantig och lagt mitt kort tillsammans med min mobil, ja nästa gång lär jag ju tänka längre iaf. Sunkigt värre.

Kramar // Therese Lo

image172

Tycka om någon = spel?

Jag måste bara fråga en sak, När fan blev att tycka om någon ett spel?
Jag har två vänner som tycker om varandra väldigt mycket och det både syns och märks på dem, ändå så håller de på att dissa varandra hela tiden. De är nästan så att de tävlar i vem som dissar varandra mest. Visst kan dissande till en viss del göra en person mer intressant, men det måste ju finnas en gräns. När det är klart att två personer tycker om varandra så borde de ju börja umgås och visa att de tycker om varandra istället för att gång på gång på gång spela ett spel i vem som kan dissa varandra mest, sluta spela ett spel och visa att ni tycker om varandra istället!

Kramar // ThereseLo

Skola igen.....

Självklart är det imorgon som skolan börjar, jag hade fel igen. Jag vill verkligen inte. Jag mår dåligt av bara tanken.
Våra lärare kommer tro att vi kommer komma tillbaka helt utvilade, men det lärarna inte förstår är att när vi har lov, då sitter vi inte bara hemma och väntar på att skolan ska börja igen. Vi är ute och har kul och försöker leva livet, alltså är vi inte utvilade, inte det minsta!

Det är så himla svårt att kunna koncentrera sig på skolan när man vet att det finns så mycket annat roligt att göra där ute, varför gräva ner ansiktet i ett par trista böcker när man kan vara ute och festa järnet?
Den som kom på skolan borde ju skjutas!

Kramar / ThereseLo

image170

För många frågor, för nåra svar.

Nu är alltså jullovet över, jag är inte riktigt säker på om jag börjar imorgon eller på tisdag. bra koll va? jag hoppas ju innerligt på tisdag, men på något vis har jag aldrig rätt så vi börjar väl imorgon.

Igår var vi på trafficlight party på hirschen, jävligt mycket folk var det. Var väl inte sådär fruktansvärt kul, vet inte om jag håller på atrt tröttna på stället eller helt enkelt på att gå ut iöverhuvudtaget, måste väl kanske vidga mina vyer lite. Hursomhelst så blev vi bjudna på middag på fredag på hirschen och det låter väl trevligt. Vi får ta oss en funderar på om vi ska titta förbi, Gratis mat är ju aldrig fel ;)

Är det möjligt att man tror att man kommit över någon helt men att man inte har det? Börjar ju bli orolig över mig själv som inte kan känna någonting. Någon jävla anledning måste det ju för fan finnas, frågan är bara vad. Så jävla många frågor. för nåra svar.

kramar // ThereseLo

sanningen.

Joakim och Nille är kära i varann........

Konstig bild från ingenstans?

Jag var inne på 360s hemsida för att se ifall bilderna som togs på oss av Patrik annandagjul hade kommit upp, och visst hade dem det. Då råkade jag springa på den här bilden.
En bild som jag inte ens minns har tagits, yeye. Det ser ju ut som om att vi har det mysigt iaf ;)

image169

Kramar / ThereseLo

Good luck Chuck.

Nyss hemkommen från bio, jag, Josefin och Fredrik såg Good Luck Chuck! Den var ju hur bra som helst.
Den handlar om en kille som får en förbannelse av en tjej när han är liten. Förbannelsen går ut på att han alltid ska få känna smärta och att varje tjej han har sex med kommer gå vidare och gifta sig med killen han träffar efter honom. Chuck träffar sen en tjej som han verkligen tycker om (Jessica Alba), så på något vis måste han bli av med förbannelsen.
Lite förutsägbar var nog filmen, men mycket bra, underhållande och mysig ändå, se den!

image168

Kram / ThereseLo

Livet blir det man gör det till.

Jaha, så då var både jul och nyår över. Vad har man nu att se fram emot. Studenten kanske? vilket iofs är en jävla händelse och jag längtar mycket.
Början på det nya året var väl sådär då, höjdpunkten under nyårsaftonen var min nyårspuss med Josefin och när vi hittade en drös simmfötter i ett rum på festen vi var på. Låter kul huh? Kvällen slutade sen i tragedi med att tjejen som hade festen, hennes brorsa hade fått en raket i ansiktet. Jag hoppas verkligen att det gick bra för honom.

Slänger in ett par bilder ändå;


Får hoppas på att resten av året blir bättre, men jag antar att det blir vad man gör det till.
Ni som läser min blogg vet att jag klankat ner rätt mycket på killar, men nu är det såhär att jag har gjort samma sak själv. Jag är precis lika låg som alla de killar där ute som jag inte tycker om. På något vis har jag lyckats stänga av alla känslor, förmodligen helt omevetet genom rädsla för att bli sårad. vad mesigt av mig. Skärpning Therese!
Jag lovar att jobba på det.

Kramar // ThereseLo