Vem är din favorit?Så var
Idol över ännu en gång. Många som var grymma ikväll men jag håller fast vid min favorit vilket är lilla söta Johan Palm. Han är ju bara för tuff. Det gör ingenting att han inte är hundra på sången, för han har en sådan utstrålning.
Skulle han vara lite äldre och lite större skulle han helt klart vara min drömkille!

Vem är din favorit och varför?Vilken är din favorit?


Det finns så sjukt många fina klänningar på
asos.com.
Jag kan inte ens bestämma mig vilken av dessa som är min favorit.
Vilken är din favorit?


Ett vuxet beslut.

Så är det ännu en gång helg. Det är som att veckorna bara spolas bort i en ruskig fart, absolut ingenting jag vill klaga över. Men det är lite lustigt hur fort tiden går.
Snart ska det komma snö också, mysigt tycker jag.

Igår gjorde jag ett vuxet beslut.
Häromdagen var jag i en affär och hittade ett par byxor jag ville ha så jag la undan dom och åkte igår för att införskaffa dessa byxor. När jag väl kommer dit blir jag fundersam, jag vet att om jag köper dom här byxorna har jag inga pengar att göra något kul för i helgen. Så jag bestämde mig för att inte köpa byxorna.
Det svider, jag gillar att leva utöver min budget.
En dag kommer jag ju flytta hemifrån och då kan det ju vara bra att ha pengar till att betala hyran istället för att ha en massa nyinköpta kläder. Dem släcker ju varken hunger eller betalar hyran åt en.
Så någon gång måste det här få ett stopp, kanske kan det bli nu...

ThereseLo

The sun is shining.

Jag sitter och kollar ut genom fönstret för tillfället. Det liksom.. regnar...
Nej det regnar inte, det ÖSER ner! Den stora frågan är varför man utsätter sig för ett sånt här väder när man kan vara någonstans där solen skiner hela dagarna?


Här skulle jag mer än gärna ligga just nu.


Beautiful shoes.

Idag har Sabina flängt omkring med mig i olika affärer, gett mig mat och så har hon fyndat. En av affärerna vi besökte var Bianco i Skärholmen. Det blev en snabbvisit.
Det hela slutade med att jag med förhållna ögon drog med mig Sabina ut ur affären. Det är sjukt hur mycket fina skor dom har och hur ont det gör när man är helt luspank.


Jag skulle ta så bra hand om er...


The bitter truth

Idag provade jag förresten skorna från Top Shop. Jag la upp dom i min blogg tidigare under dagen. Det var en underbar känsla och jag vill ha dom så bad. Synd att man är luspank. När jag får lön har väl allting jag vill ha redan tagit slut. Det är den bittra verkligheten.


Bitterfitta

Nu har jag gjort det igen, hamnat i en svacka och trots att jag försöker tycks jag inte komma upp. Great. Jag blir så jävla trött. Jag har återigen förvandlats till en bitterfitta. Allting går åt fel håll... och det är kanske inte så jätte bra.


JAG VILL HA!!Åh jag vill ha dessa två, så gärna. Båda är ju helt underbara!
Båda kommer ifrån
topshop.com


I'd like my life to be lika a high school musical

Igår var jag, och alla skolbarn och såg High School Musical 3 inne på sergel.
Jag hade förväntat mig lite folk på bion en måndagskväll, men nej. När vi väl kommer dit möts vi av ett ton av hormonstimmiga tonåringar. Ja just det... det är ju höstlov för de flesta unga människorna där ute. Great...

Filmen enligt mig var helt underbar, väldigt töntig och så, men en film som fick en att tänka på så mycket annat än det tråkiga livet utanför biosalongen. Någonting jag dock inte förstår är varför folk i biosalong börjar sucka och skrika NEJ så fort dom började sjunga i filmen. Dom är väl ändå inte så dumma att dom går och ser High School Musical utan att veta att det är musik med i den?
Den sista låten som sjöngs i filmen hette någonting i liknande med "I want my life to be like a high school musical", vilket får mig att fundera. Varför kan inte mitt liv vara som en High School Musical?


Visste du att...

... gympaskor och leggings enligt mig är en jävligt ful kombination.


Jag drömde om dig inatt...

Jag drömde om dig inatt. Du kysste en tjej framför ögonen på mig, det gjorde ont och jag sprang iväg och jag grät. Varför drömmer jag sånt här? Det var så länge sen vi träffades...

Jag drömmer inte ofta, men när jag gör det har drömmarna på senaste tiden handlat om dig.
Om konstiga småsaker som att du skickat sms till mig eller som inatt, att du kysser någon annan framför mig. Jag har träffat en del killar på den här tiden, varför är det just dig min hjärna verkar ha hängt upp sig på?
Bara för att du är den som verkar längst bort ifrån mig, den som det verkar helt omöjligt att få tillbaka det vi två en gång hade med? Varför är det såhär?
Betyder dessa drömmar att jag vill ha dig? Eller är det bara min hjärna som spelar mig ett spratt, jag vet inte. Är det någon där ute som har en teori?
Att ha en mamma som alltid tjatar

Innan jag hade ett jobb var min mamma på mig och tjatade minst två gånger varje dag och sa att jag var tvungen att skaffa mig ett jobb, det gick till och med så långt att hon hotade med att kasta ut mig.
Nu när jag har skaffat mig ett jobb var det frid och fröjd i ungefär 2 veckor, nu har hon börjat igen.
Nu måste jag tydligen byta jobb för att jag jobbar för lite, nu är hon ännu en gång på mig två gånger om dagen och tjatar och gnäller på att jag måste söka nytt. Jag jobbar just nu 75% av heltid.
Anledningen till att hon har tagit upp tjatet igen är tydligen därför att jag kommer att få så lite pengar, men vad fan, jag bor hemma fortfarande, vad ska jag med alla pengar till? ¨

Är det verkligen så att du tänker på mig som inte får så mycket i lön, eller är det så att du aldrig någonsin blir nöjd med det jag gör och bara måste tjata och gnälla på mig? Sånna fall får du jätte gärna hitta någon annan att gnälla på, för du försurar mitt liv. Jag trivs med min livssituation just nu, trivs du med din?

KAN DU SNÄLLA BARA SLUTA TJATA OCH LÅTA MIG LEVA MITT LIV SOM JAG VILL!


this is me today.


Min första önske outfit

Surfade in på Oasis hemsida, det märket har blivit lite av en favorit hos mig sen jag köpte min fina studentklänning och min favoritkjol där. Pulade ihop en egen liten outfit som jag helt klart skulle kunna tänka mig ha en utekväll.Skorna tycker jag är alldeles underbara. Någon slarvig uppsättning med mjuka lockar till det här och jag skulle känna mig hur snygg som helst.


Mitt utbrott.

Okej nu har det gått över. förlåt alla för mitt utbrott och förlåt Josefin om du tyckte jag var tjurig, det var verkligen inte menat mot dig.

Får lite dåligt samvete för att jag lät rätt mycket gå ut över min mamma. Hon som tillochmed har köpt ett par jätte fina stövlar till mig idag. Förlåt mamma...

Mamma - Hur ska du jobba nästa vecka då?
Therese - Inte fan vet jag.
Mamma - Vaddå har du inte fått något schema?
Therese - Jag fick ju för fan reda på idag att jag får stanna kvar, tror du dom hunnit göra ett schema till mig redan?
Mamma - Hur ska du annars veta när du börjar nästa gång?
Therese - Linda på Uniflex berättade det för mig.
Mamma - Jaha när börjar du då?
Therese - Varför undrar du det? Tänkte du gå dit istället för mig eller?

Jag, Therese kan vara så jäkla trevlig ibland. Sorry :(Svaret på min fråga fanns hos mig

Jag har förresten kommit på svar på mig egen fråga som jag ställde förut; Why do people always leave?

Jag får självklart tillbaka för att jag åkte iväg från folk i somras som jag förmodligen borde ha stannat hos. Så nu jävlas livet med mig dubbelt upp. tack. Jävlats klart snart?I hate you all

Ni vet när man samlar på sig anledningar till att vara ledsen och arg och sopar dom under mattan? Sen en vacker dag så brister allting och man blir ledsnare och argare än man någonsin varit förut. Idag har varit en sån dag.

Allting/alla som har irriterat mig, allting som har sårat mig på senaste tiden bubblar upp till ytan och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är bara arg på hela jävla världen och på allt och alla.
Jag är ledsen på alla som någonsin sårat mig på något sätt och arg på alla som någonsin irriterat eller gjort mig arg.

Allting som jag har sett fram emot känns inte ens kul längre, jag vill bara bort. Fly. Bort härifrån. Alldeles ensam, på en väg jag inte vet vart den leder. Inte vara beroende av någon. Bara mig själv...

...Helst av allt skulle jag just nu för tillfället vilja att någon tog mig under sina vingar, slöt dom runt mig och aldrig släppte taget.


Imagination

Honey why you calling me so late?
It's kinda hard to talk right now.
Honey why are you crying? Is everything okay?
I gotta whisper cause I can't be too loud

Well, my boy's in the next room
Sometimes I wish he was you
I guess we never really moved on
It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak

And I never wanna say goodbye
But boy you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's funny that you're calling me tonight
And, yes, I've dreamt of you too
And does she know you're talking to me
Will it start a fight
No I don't think he has a clue

Well my boy's in the next room
Sometimes I wish he was you
I guess we never really moved on
It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak

And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel


Therese da Penntroll

Idag har jag tagit ett beslut som jag vet var fel, jag har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ångrar det beslutet. Vi får helt enkelt se. Om ni fick veta vad mitt beslut var hade ni nog tyckt att jag ska ångra mig, men jag är osäker.

Idag var det en kille som ringde till mig i kundtjänsten och hotade att stämma hela vårt företag och gå ut till alla tidningar om hans ärenda, ja men lycka till. Försök du bara. Igår var det en en kille som ringde till mig på teknisk support som hela tiden sa att han ville prata med killarna, han hävdade att jag inte kunde lika mycket om teknisk support just för att jag var, just det: tjej! Hallå världen vakna.

Näej nu ska jag sova. Avslutar mitt inlägg med en bild på vad jag fått höra att jag är lik:


Japp, som ett penntroll. Ser ni likheten?Finns det genomsnälla människor?Så många gånger som jag klagat på människor som har jobbat och är trötta. Det är rätt lustigt att inse att man själv är en jävla klenis. Jag är helt slut efter bara 2 veckors arbete, och det är inte ens på full heltid. bara 75%. Så jag är tydligen inte piggare än någon annan, kanske tillochmed klenare och tröttare.

Nu har jag krupit upp i mina röda påslakan med datorn i knäet och ska snart titta på det nya avsnittet av gossip girl. Den serien blir bara bättre och bättre.

Är alla människor elaka ibland? Eller finns det faktiskt människor som är genomsnälla? Människor som varken ljuger eller sårar någon?
Jag kan bara tala för mig själv, jag ljuger ibland och ibland kan man inte ro för att man sårar folk. Men det lär ju finnas pangmänniskor där ute som aldrig någonsin gör en fluga förnär, eller?

Godnatt! 


Jobbdags.

Så är det snart jobbdags igen då. Just nu sitter jag och äter, inte för att jag är hungrig, utan i förebyggande syfte. Annars kommer jag hungra ihjäl på jobbet. Sen en brusalvedon på det för huvudvärk, blä jag mår illa.

Min älskade vän Josefin har blivit anställd på samma arbetsplats som mig, henne blir jag ju tydligen aldrig av med... (;
När jag anländer till jobbet har hon varit där i 8 timmar redan och ska vara där i 4 timmar till. Skönt att veta att någon har det värre än mig.
Jag ska iaf jobba fram till stängning idag vilket är till klockan 22, det känns inte lika hemskt om jag tänker på att Josefin ska vara på samma plats och bli proppad med information i hela 12 timmar. Grattis!

Idag drar Patrik och Matthias till Asien, ni får ha de hur bra som helst och sola lite åt mig också. Huddinge kommer sakna er..


I'm sorry

Förlåt för att jag är så hård mot dig, jag mår dåligt själv över det. Men du tycks ju inte förstå annars.


Ett litet raggningstips.

Det är lördag morgon, och här sitter jag. På jobbet. Fan vad kul. Vi är 3 st i hela lokalen och dom här bredvid mig pratade precis om att dom tror att vi knappt kommer få några samtal alls. Jag känner på mig att det kommer att bli en lång dag.

Imorse var den kallaste höstmorgonen hitills och det fick mig att plocka fram mina mysiga vinterskor, så nu sitter jag och myser här på jobbet, lite lyx måste man ju få.

Idag är det alltså lördag och förmodligen fest. Får se hur laddad min andra halva Josefin är på det, enligt uppgifter satt hon tydligen hemma själv och söp igår?!? Det är min tjej det.

Sen är en del människor jävligt tröga, eller så vill dom bara inte fatta.
Ett tips, till dig som vill ragga på någon som du kan tänka dig ha fått många komplimanger i sitt liv: ge inga komplimanger. Tryck ner dom istället ( på ett fint sätt ). Jag lovar att det fungerar bättre som raggningsreplik än det gamla hederliga smörtricket.


Tips på låtar

Idag har jag gjort absolut ingenting. Mitt rum väntar på att bli städat, men det enda jag lyckats med är att ladda ner en skiva med rockballader ( mycket bra ) och målat naglarna.Några tips på fina rockballader:
Heart - Alone
Pretenders - I'll stand by you
Europe - Carrie
Alannah Myles - Black Velvet
Meat loaf - I'd do anything for love
Nazareth - love hurtsJust friends

Hur berättar man för någon på bästa sätt att det kanske är bättre att bara vara vänner?


People always leave.

Alla bara åker ifrån mig.
En är i Norge, en seglar omkring i världen och en åker snart till Asien i ett halvår.

Jag säger som Peyton i One Tree Hill. People always leave.
Den stora frågan är bara: När är det jag som får åka ifrån?Magaluf, I miss youGod morgon! Nu kommer jag säkert komma försent för att jag skriver. Ska strax hinna med bussen till fruängen och sen till St:eriksplan. Idag blir det att jobba länge. Urk.

I helgen svängde vi förbi beachhunken som har flyttat till sthlm, där vi träffade en massa magaluf folk, hur trevligt som helst. Här är en bild därifrån:
Världens finaste låt.Med den här fina sången säger jag godnatt.


hur orkar ni?

Jag förstår inte er människor där ute som har ett heltidsjobb, och samtidigt hinner blogga flera gånger om dagen. Det kanske handlar om prioritering, men nu sedan jag skaffat mig ett jobb har jag varit urusel på att uppdatera.
Just nu sitter jag på jobbet och väntar på samtal, att någon jobbig jävel ska ringa in och behöva hjälp.
Det är rätt enformigt, mitt jobb. men det gör ingenting. Det är ju pengar, och överleva det vill man ju också göra.

Snart är det helg, och det är ju alltid kul. Just denna helg är Josefin ensam hemma(!) och ingen av oss jobbar. grattis. kan sluta bra, men också i kaos. Det har ju en tendens att göra det.


ThereseLo

Jobb...

Nu sitter jag på jobbet, har varit här sen 10:00 och har jävligt långt kvar. Slutar kl 19:45. Det här är som en långsam död.Ta mig härifrån.


Fuck you.


You can take your cute little girlfriend of yours and shove her up your ass.


Kvällens jag vill ha.Jag skulle känna mig så fin i dom här underkläderna, båda från
Nelly.comOn our way.

Har ni tänkt på hur mycket folk man ser om dagen? och har ni tänkt på att alla de folk man ser faktiskt är påväg någonstans? Alla förmodligen åt olika håll, med olika mål.
När jag sitter på tunnelbanan eller tåget brukar jag roa mig med att hitta på en historia åt några som jag ser, det är faktiskt rätt underhållande.

Så om du ser mig råka stirra lite för länge på dig, så bli inte rädd. Jag försöker förmodligen bara göra mig en historia av vart du ska och vad du har för mål...Sekretessbelagt jobb.

Tjena hej alla grottmongon! Idag är jag tröttare än typ någonsin, var tuvngen att kliva upp ur sängen kvart i 6 imorse. Tidiga mornar är verkligen inte min grej. Till exempel åt frukost och stoppade sen in brödet i kylskåpet och så la jag smöret i brödkorgen. Tummen upp för mig.

Jag jobbar för tillfället för ett företag som jag tydligen inte får prata om ( har skrivit under ett dokument om sektretess ). Idag matade dom mig med så jävla mycket information att mitt huvud höll på att explodera, imorgon ska vi få provjobba. Jag känner mig verkligen inte redo än, vi får hoppas på att jag blir det.


Mitt fall.

Jag tog sats, kastade mig ut, rakt mot din famn,
Du flyttade dig åt sidan, lät mig slå till marken.

Jag ska aldrig någonsin våga kasta mig ut igen, det är bättre att leva i sin lotsatsvärld, där allt är tryggt. Jag vill aldrig mer slå mig såhär hårt.

Miss you.My heart belongs to you, and I don't even know why. Can you please give it back?


Underbara kläder.

Jag tror jag skulle kunna shoppa ihjäl mig på Ed Hardy.Se bara på dom här coola skorna:Jag fick jobbet idag förresten, så numera ska jag börja jobba för Uniflex ( så hette det ). Jag ska börja med att jobba i 2 veckor framöver så får vi se sen, förhoppningsvis kan jag snart gå in och frossa på Ed Hardy sidan på riktigt!


Kärlek.

Här presenterar jag en av alla mina materiella kärlekar:
AUDI R8 <3Hade jag en sån här så hade det ju inte varit någon tvekan om saken, jag skulle gå runt och le, hela tiden!Alkolås på mobilen.

Imorse läste jag i Metro att google ska införa alkolås för mejlen, för att förhindra dumma fyllemejl till till exempel chefen eller exet. 
Mellan kl 22:00-04:00 kommer det ploppa upp ett antal matte tal som man måste kunna lösa innan man kan skicka mejl. Det här är enligt mig hur bra som helst, inte för att jag kommer ha någon användning av det utan för att jag hoppas att något liknande ska införas på mobiltelefoner. För där gör jag många missar på fyllan.

Läs artikeln
här.


Fem ben och två näsor.

Det verkar finnas människor där ute som inte bryr sig om hur folk är eller ser ut utan så fort dom ser en tjej så ser dom samma möjlighet till att få sig ett knull.
Det verkar inte spela någon roll om dom ser ofräsha ut, luktar äckligt, har 5 ben eller 2 näsor, för dom är fortfarande knullbara. Ni äcklar mig! Lite kräsen får man faktiskt lov att vara!So far away.

Imorgon ska jag på anställningsintervju på ett rekryteringsföretag som jag inte nu minns vad det heter(bra). Det lät som att jobbet hon hade till mig hade med telefonförsäljning att göra, det yrket har jag provat och det gör jag igen när grisar kan flyga. Jag ska vara vid Globen 9:30, vilket betyder att jag måste gå upp vid 07:30. Herregud, hur ska jag komma upp när jag är van vid att sova till 12:00 varje dag? Wish me luck.

Det märks att känslor kan försvinna med tiden, du har varit borta lite för länge nu. Altt bleknar.Stop crying your heart out

Cause all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
You'll see them some day
Take what you need
and be on your way
and stop crying your heart out

Ett litet tips.

Vet ni att det går precis lika bra att raka benen med shampoo som med raklödder?


I surrender.

Ja jag var vek, jag la ner hela projektet. Jag hoppade av Matte C. Bättre lycka nästa gång.

Ja, jag funderar till och med på att ändra mål i livet, jag är inte längre säker på om jag faktiskt vill bli fastighetsmäklare.
Tur att jag börjar tvivla nu och inte efter jag gått utbildningen. ( som hade varit typiskt mig) Det är så många runt om kring mig som vill bli mäklare, jag tycker att det tappar lite av charmen. 
Dags att öppna ögonen och se ifall det finns någonting annat jag hellre vill göra. Skriva en bok kanske.


Shine on.
Idag har jag och Josefin lekt kärlekspar, vi har varit och promenarat på Djurgården och ätit romantisk middag. Riktigt mysigt i det fina höstvädret.
Planen var från början att vi skulle gå på Skansen och titta på djuren, men när vi kommer dit inser vi att det inte är någon idé, det är bara en timme kvar till stängning. Besviket promenerar vidare på Djurgården och hittar ett fik som ligger i Rosendals trädgårdar, sjävklart är det fiket stängt enbart på måndagar. Great.
Så vi vandrar vidare och hamnar tillslut inne i stan, in på Mandarin City och fyller våra magar med mongolisk buffé. Vi båda åt så mycket att vi rullade därifrån, jag är fortfarande hur mätt som helst.

En riktigt toppendag helt enkelt! Tack för att du finns Josefin!


And the sun is shining.

Åh jag blir så glad av det här vädret, hoppas det håller i sig. Solen skiner och får mig att skina på samma sätt. Jag bara måste ut i det här höstvädret. Jag försöker få med mig Josefin till Skansen, vi får se hur det går.


Förvandlingen.

Tänkte visa er en liten före och efter bild på mitt rum. Det är som sagt var inte riktigt klart ännu, men nästan.

Före:

Se vilka hemska tapeter.

Efter:

Lite tavlor och gardiner och det är klart.
Min drömvärld.

Jag är rätt bra på att vara frustrerad och jag hatar det.
Jag vill att allt ska gå som jag vill, men det gör det ju för det mesta inte och det är där min vän frustration kommer in i bilden.
Vad skönt det skulle vara om folk inte hade egen vilja och känslor, då hade det bara varit att manipulera folk dit man ville ha dom, vilken drömvärld.

Hon är en riktigt blondin hon.

Vid ingången till Huset:
Vakten - Får jag se i din väska?
Josefin - Okej då.
Vakten rotar i Josefins väska med trosor och smink.
Therese - Hittar du något kul?

Vakten ler finurligt och stänger igen Josefins väska.
Therese och Josefin går in men Josefin vänder sig om och frågar vakten lite coolt.

Josefin - Vad letade du efter egentligen? Knivar och så eller?Josefin - Vaddå, var vi på S.A.T.S stureplan? Där är det ju säkert mycket dyrare än på andra S.A.T.S.She's my girl ;)It still hurts.

Det är verkligen över, så över som det bara kan bli. Det mesta av mig vet att det är rätt, men en liten del av mig tycker bara att det är så himla sorgligt.

It's been a while, but somewhere, deep down inside, it still hurts.


The truth.


Someone once told me,

Love never fades away.

Maybe some believe it

But I know that its not the truth

Cause time will change,

Everything you ever believed in.
Time will change love
and Love will break you heart.Once you go to IKEA, you will come back

Idag har jag sprungit på IKEA och äntligen fått mig en säng. Det var på tiden kan man säga. I över ett år har jag nu haft min madrass liggandes på golven utan en sängram. För den som undrar så börjar mitt rum äntligen börja visa potential, nu har jag enbart gardiner och tavlor kvar och sen är det klart. Det ser jag fram emot.

Min pappa sa något lustigt idag,
- När man ska handla på IKEA så får man alltid åka två gånger.
Det stämmer faktsiskt, det är alltid någonting som fattas, idag hade dem glömt ge oss allt material för att kunna bygga ihop sängen, men det gör ingenting, jag tycker om IKEA ändå. Däremot är det en jävla tur att man bor nära.

Såhär ser min fina säng ut:


Dagens sanning.Nu är det dags att skaffa mig en egen kärlek, istället för att försöka sno andras..Kvällens fundering.Undrar varför det känns så sjukt mycket lättare att ta en dusch för att tvätta av sig sminket istället för att tvätta av sig det i handfatet?

Tidigt besök på Centralbadet.

Jag ska aldrig
mer klaga på någon som börjar jobbet klockan 7 och går och lägger sig tidigit. Idag var jag uppe precis så tidigt och jag har känt mig sjukt trött hela dagen, och jag har inte ens jobbat. Jag har varit på spa! Herregud vad jag tycker synd om er människor som är tvugna att gå upp så tidigt, jag förstår inte hur ni orkar. Beundrar er styrka.

Hur som helst så var jag och min käraste vän Josefin på Centralbadet idag och det var hur underbart som helst. Självspa, bubbepool, ångbastu, motionssim (2 vändor) frukostbuffé och kärt sällskap. Det kunde ju inte ha blivit mycket bättre. Vi knallade runt i våra morgonrockar och ansiktsmaskar och kände oss som hemma.
På något konstigt höger råkade vi sedan hamna på SATS och plötsligt, utan att jag riktigt förstod hur det hände så stod vi inne i en träningslokal och skulle dansa Funk. Det kan vi nu konstantera var jävligt varm och svettigt men också jävligt kul.

Så nu har jag myst ner mig i soffan efter en dag som känns som det längsta dagen i mitt liv. Till min förvåning är jag fortfarande vaken, men jag är helt slut, både psykiskt och fyskiskt.Se så gott det ser ut med frukosten.