It's sad you know.

It's sad you now.
They used to be so much in love, now they don't even talk anymore.

Det är rätt sjukt det där med att man kan gå från att vara hur tajta och hur kära som helst till att knappt prata eller tänka på varandra.
Det är ju så de flesta förhållanden slutar, så varför ska man egentligen vara modig och ta den chansen? Förhållanden är ju för det mesta ändå fördömda till att misslyckas.











Another year has past.

Jaha så var
man ännu ett år äldre, inte för att det direkt känns men ändå. Min födelsedag blev hur som helst jätte lyckad trots att ett antal människor blev lite för fulla och en spydde i papperskorgen med någon annans fingrar i halsen. (jag nämner inga namn).

Kvällen såg ut såhär.
Middag, Fondueboden(vanadisvägen), riktigt god mat, efterätten ännu godare. (Olika frukter och bär doppade i smält toblerone)
Billigt förkrök på Nivå 22,  jävligt mycket folk.
Tårtätning och champagne på Huset, vi hade hur kul som helst.
Vanilla NightClub, var inne en kvart, en vän blir utslängd, En annan vän försvinner spårlöst.

Jag har även fått mycket fint i födeledags present. Bland annat det här;



Vinglas från Kosta Boda som jag har börjat samla på. Massa presentkort på H&M, ett presentkort på Centralbadet och världens sötaste fotoalbum från min sötaste och bästa vän Josefin. Jätte fina blommor med bud från A!




Slänger in en bild på hur färgen blev i mitt rum också, det är långt ifrån klart. Men ni får en liten sneekpeek.






Grattis på min 20-1 dag.

Hm, om 20 minuter fyller jag år. En meningslös ålder. 19 år. Så jag säger att jag fyller 20-1 istället. Grattis mig! :)







Nästa steg : utkastad.

Min mamma är inte långt ifrån att kasta ut mig på gatan.

- DU KAN FÖR I HELVETE INTE GÅ RUNT OCH DEGA LÄNGRE!
- ....
- AMEN GÅ NÅGON ANNANSTANS OCH GÖR DET DÅ, SÅ VI SLIPPER SE DIG!.

Sen att jag har slitit med mitt rum i snart en vecka nu och haft fullt upp hela tiden det hör inte till saken, för hon ser mig ju bara när hon är hemma och det är på kvällarna, då vilken vanlig människa som helst kan vara hemma och titta på tv en vardagskväll.
Jag måste verkligen ta och skaffa mig ett heltidsjobb så att jag fortast som möjligt kan skaffa mig ett eget hem...





Idioti.

Och A var här igår. Det kändes bättre än förväntat. Det som är bra med honom är att han lockar fram det allra bästa ur mig och jag känner att jag verkligen kan vara mig själv med honom och det är ju faktiskt jävligt viktigt. och den här killen han är verkligen en bra kille. Man kanske borde pröva en sådan någon gång.

Andra killar där ute fortsätter bara att visa för mig vilka svin killar kan vara.
Upptagna killar tjatar på en att man ska följa med hem och sova, killar som minst borde ragga på en gör det ändå, killar som säger att dom är lyckligt kära vill plöstligt träffas och "mysa".
Det kan inte längre vara jag som har vrånga ideer om killar, det måste vara så att dom flesta killar har tendens till att bete sig idiotiskt, och dom verkar tycka om att visa just dom sidorna för mig.
Det värsta är att det inte skrämmer iväg mig, utan till och med gör mig mer nyfiken...


Josefin visar prov på intelligens.

Ikväll har jag, Josefin och Bella spelat det gamla goda sällskapsspelet TP. Om man inte har något att göra är det oehört underhållande om man har sådana vänner som jag har. Josefin var den som helt klart ägde under spelets gång, på både gott och ont.

- Vad kallas en hon hund?
Varpå Josefin utbrister.
- STO!

You go girl, sen att hon faktiskt kammande hem segern, det pratar vi tyst om. För det var ändå bara tur...











Blogg sak.

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Kan bli roligt (;

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Gör det, hör av dig sen!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du ute och krökar?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Äsch jag var inte så full!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag vill ha dig nu!
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Stackars då.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag är hemma och myser.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Kan jag få Martins nummer?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Jocke är bög!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Det svider inte bara hos dig.
10. Din romantiska replik?
Man får ju dissen som vanligt.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Shit vilken tjej!







Självplågare.

Imorgon kommer A hem, för att sedan åka tilbaka till Italien på tisdag. Jag undrar hur det kommer bli att träffa honom. Vi har varit ifrån varandra ett bra tag nu och det känns som om att jag saknar honom, men det kan ju också vara så att jag har gjort upp en bild i huvudet om hur han är och så blir jag besviken när vi väl träffas. Jag är faktiskt en jävel på just det...

Som ni säkert förstår åkte jag aldrig ner och seglade. Jag hade ett ma C prov just den veckan som var hur viktigt som helst. Dessvärre är jag helt säker på att jag kuggade på det provet, så det känns ju lite sisådär faktiskt..






Spotted; Prince charming.

Igår var vi på det nya stället Pans i Gamla stan, måste säga att det var över förväntan.
Lokalen kändes lite grottlik med en massa valv, men det fungerade faktist. Kvällen blev jätte trevlig, med många igenkända ansikten.

Kvällen började med att Josefin fick min öl utspilld över sig och slutade med att två av mina manliga vänner tjaffsade med varandra. Men någonstans där emellan hände något oväntat.
Helt plötsligt stod han där bara och hängde vid baren, min drömkille, han som jag har bloggat om tidigare, han som är så jäkla dryg. Men det gör ingenting att han är dryg, han får vara precis hur dryg han vill, för han är så jävla vacker.
Hela jag blev till spagetti av bara synen av honom och jag var rädd att jag skulle glida ur soffan ner på golvet. Det hade varit pinsamt. Självklart vågade jag inte prata med honom och lika fort som han kommit lika fort försvann han tyvärr. Det är konstigt det där vad människor kan ha för effekt på en.



Den här killen skulle absolut ha samma effekt på mig.








19 är en värdelös ålder.

Jag fryser om fötterna, undrar varför jag alltid gör det? Dålig blodcirkulation kanske.
Snart ska jag börja måla i mitt rum, spacklet är klart och slipat, måste bara vänta på pappa som kommer hem med penslar snart. Han har visserligen varit borta ett tag nu, hur lång tid kan det ta att köpa en pensel? Känner jag min pappa rätt har han fastnat i någon teknikpryl affär, så kommer han hem med någon teknikpryl och utan penslar. Det är min pappa upp i dagen det.

Snart fyller jag 19 år. Nästa fredag, den 26e. Det känns nästan deprimerande att fylla, vem vill vara 19? helt jävla värdelös ålder. Man får ju inte göra någonting nytt. 18, då får man gå på krogen och 20 så får man gå på systemet. men 19?
Sen känner jag mig äldre än 19 år, så då blir det ännu mer värdelöst att veta att man bara är 19, egentligen. Som någon uttryckte sig, jag får helt enkelt fira att jag är ett år närmre döden. Vad positiv jag låter! Haha.


Wrong girl.



The answer to your question is; You picked the wrong girl


Lugg eller inte?

Snart är det dags att ge frisören ett besök.

Vad tycker ni? Lugg på mig eller ingen lugg?










The truth.




Varför vill man så gärna höra saker man egentligen inte vill höra?








Vart ska jag sova inatt?

Här sitter jag, men jag borde egentligen gå och lägga mig. Men att sova nu känns helt värdelöst, finns så mycket roligare saker att göra på natten istället för att sova. Jag är verkligen en riktig nattuggla, kan sova hela dagarna och vara uppe hela nätterna, just nu är jag till och med rastlös, det liksom spritter i benen.
Men det är absolut inte det som är det jobbigaste just nu. Mitt problem för tillfället är att jag inte riktigt vet vart jag ska sova inatt.
Jag har nämligen precis tagit tag i mitt rum på riktigt, nu ska det bli fint. Sängen har jag alltså tagit ut ur mitt rum.
Så platserna jag har att sova på är vardagsrums soffan; där man vaknar tidigt av att det blir ljust i rummet, soffan i film-rummet; där det tydligen är dålig luft eller så får jag lägga en madrass någonstans i huset; där det förmodligen är för hårt för att sova.
Vilket jävla val jag har va? Tror nog jag stannar uppe ett tag till...


I don't want you anymore.

Vad fan är det för fel på vissa människor?
Jag har klart och tydligt berättat för dig att jag mer än gärna skulle vilja fortsätta träffa dig och att det finns någonting där som gör att jag fortfarande är fässt vid dig,
Då vill jag för fan inte höra hur ledsen du är över att du och din nya kärlek har gått skilda vägar? Tror du att jag ska ge dig medlidande och säga "oj vad synd det är om dig"? Det kommer aldrig hända.
Du sårade mig på ett sätt jag inte trodde du kunde, hemskt att du var tvungen att bli det nu av någon annan, men jag kan inte känna sympati med dig. Jag vill inte höra att du tycker om någon annan i överhuvudtaget, jag vill inte ens veta att du har tagit i någon annan. Förstår du inte att jag hela tiden har velat att du skulle vara min?
Jag orkar inte ens bli glad över att du är ledig, för jag vill ändå inte ha dig. Inte längre...


....



Jag avskyr dig, i smyg.



Far away..


 
I miss you...

Kärlek, nej!

Bitter...
Jag är rädd att det är det jag håller på att bli. Jag känner bitterhet mot så mycket just nu. Jag känner bitterhet mot vart jag bor, hur jag lever, människor och speciellt sådana där äckligt förälskade par. Åh det är så vidrigt. Och dom finns överallt, vart jag än går, det är som om att dom förföljer mig. Ja visst dom är jätte söta, men det kommer ändå en sorgsen dag ta slut, ingenting varar för evigt.

Sen undrar jag hur man kan försvinna in i en värld som enbart involverar sin käraste?, för att det ska fungera måste man ha ett eget liv också. Just nu har jag en del vänner som bara har försvunnit helt, och när man väl umgås är det inte riktigt samma sak som det än gång har varit.
Man har helt plötsligt inte så mycket gemensamt längre. Visst är det kul att höra om sin kompis respektive, men när det kommer till att den enbart pratar om den så är det inte kul längre. Vill du att ditt förhållande ska hålla länge? för guds skull se till att ha ett eget liv också, ut och gör saker med dina kompisar och lev livet trots att du är upptagen!


....




Livet rullar tydligen på där ute, men hos mig står allt oroande still...








Adultfriendfinder.com

Jag blir spammad på mailen av adultfriendfinder.com. Nej jag är inte intresserad av hur många äckel där ute som letar efter sex och vill ha det med mig och nej jag vill inte ha spammejl med porrbilder. Den som vet hur man avslutar medlemskapet på den här hemska sajten får jätte gärna berätta det för mig...

P.S. Jag hittade den riktiga sex and the city filmen tillslut och den var helt underbar.

En otittbar porrfilm rikare.

Idag har jag lyckats gott folk. Det hela började med att jag tänkte att jag skulle ladda ner Sex and the city filmen,
det gick smärtfritt och drygt en timme senare var den till min förtjusning färdignerladdad.
Men när jag ska öppna filmen och titta på den så ploppar en ruta upp med: lösenord?

Lagom kul, vad gör jag nu liksom? Då finns det instruktioner med, där det står att man ska bli medlem på adultfriendfinder.com. Ja det kan väl inte skada tänker jag och blir medlem där skämtsamt och tänker att jag kan ta bort mitt medlemskap sen. Jag får ett lösenord skickat till min mail, men det är självklart inte rätt.

Så här sitter jag nu, inte en rätt sex and the city film rikare utan förmodligen en porrfilm med samma namn som jag dessutom inte kan titta på och ett medlemskap på adultfriendfinder.com som inte verkar gå att avsluta.
Jag kan ju berätta att det känns lite snopet, känner mig lite snuvad på konfekten...




All to late.



You are the only one I am waiting for, it's hard to say I miss you.


This time you should take me away to a new place.

En riktig jävla partylåt!



Dj Antoine - This Time.
ENJOY!


Matematik är självmord.

Idag har varit en hård dag. Det vara bara upp och hoppa och iväg till skolan, till min kära Ma C.
När jag suttit halva lektionen och försökt klura ut hur alla dessa konstiga och svåra matte tal ska lösas så uttrycker min lärare sig så fint som.
- Vi håller ju på med grunderna till Ma B just nu, så när vi väl kommer till Ma C så kommer ni förmodligen klara det jätte bra.
Jag slungandes direkt ur mina tankar på x upphöjt i 3 och tittade med öppen mun på min lärarinna. Skojar hon med mig? Jag förstår verkligen ingenting av den matten som jag pluggar idag, menar hon att jag inte ens har börjat plugga Ma C ännu? Jag blev så jävla arg att jag tog mitt pick och pack och drog. Vi ses en annan dag Ma B/C!.

Så nu sitter jag här hemma, matten känns rätt hopplös trots att jag vill klara av den.
Just nu roar jag mig med att äta popcorn, ungefär hälften hamnar utanför munnen. Men det gör ingenting... för jag sitter i min lillebrors rum.


Vinterlängtan.

Dagen har passerat och inget direkt jätte jobbigt har hänt, trots att min magkänsla sa att det skulle göra det.
Min mamma sitter på ett tåg påväg mot åre. Bland de sista orden jag sa till henne var att jag tyckte det var skönt att hon skulle åka, så det har jag väl lite små ångest över. Tänk om min dåliga magkänsla hade någonting med henne att göra...
Mamma du vet att jag tycker om dig, egentligen.

Är jag knäpp om jag säger att jag längtar till julen och vintern? Jag längtar tills jag får ta fram min stora, mysiga vinterjacka och gå ut i ett lätt snöande vinterland.
Promenera längs en väg och höra hur snön knastrar under fötterna, se barn leka i snödrivor (jag kanske till och med får vara med och leka), krypa upp i soffan med en bra film och en rykande kopp te och se snön glimma utanför sitt fönster. Är det helt fel av mig att faktiskt längta till vintern?







Pics of the weekend

Bilder från helgen;





Dålig magkänsla

Idag är en sån där dag då jag inte ville gå upp ur sängen. Inte för att jag har en massa jobbiga saker som ska göras utan för att jag helt enkelt hade en dålig känsla i magen.
Direkt när jag vaknade var jag övertygad om att någon hade dött, jag trodde verkligen det. Men jag förstod rätt snart att det inte var så och istället för att tro att någon hade dött ubyttes det till en magkänsla som inte alls är min vän. Vi får se hur den här dagen fortsätter, förmodligen inte bra... 


Magaluf Reunion.

Nu är det klart, Magaluf Reunion den 14-16 är bokad och klar! Det komemr bli alldeles, alldeles galet, förmodligen mer drag än det var i självaste Magaluf.
Personalen ska ha på sig igenkännande kläder så man ser att det är dem, jag tror vi hoppar över våra personalkläder, annars blir vi väl nersparkade och ihjälslagna.
Men det ska bli grymt, hoppas vi ses där.


ska jag klippa mig?

Jag funderar och har funderat länge på att göra något extremt med mitt hår. Jag tror att jag har bestämt mig för att något ska förändras.
Lekte lite i paint.




Vad tycker ni, ska jag våga?


Truth.

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.



Förälskad...

Jag har gjort det igen... Jag har förälskat mig...



En sån här måste jag ha en dag.

Tänk vad lätt allt skulle vara om jag lika lätt kunde bli förälskad i människor som jag blir i djur.


Är alla killar idioter?

Jag har ångest, jag vet inte vad jag ska göra med seglingen. Resan ner och resan hem är betald, maten är gratis ombord på båten. Vad är det jag egentligen tvivlar på?

Igår var jag och min andra hälft Josefin på Huset i Gamla stan. Där hade dom mojito bjudning och det är ju alltid trevligt. Något som jag förundras lite över är hur många killar som faktiskt är svin där ute. Det finns en massa killar som har flickvän men inte ser det som ett hinder för att ragga för fullt på andra tjejer...
...Och folk undrar varför inte jag har någon pojkvän. Chansen är ju rätt stor att man lyckas hitta en av alla idioter som finns där ute. Är det jag som är bra på att hitta idioterna eller är det så att de flesta killar faktiskt är svin och idioter?



Ett härligt erbjudande.

Idag fick jag ett helt underbart erbjudande.
A ringde och bjöd ner mig till segelbåten han jobbar på. Han vill att jag ska flyga ner till Italien den 15onde september och möta upp honom och båten där. Båten är en lyxig 25 meter lång segelbåt. I en vecka skulle jag bo tillsammans med dem på segelbåten och segla i sol och värme.
Från Italien är båtens rutt till St Tropez och därifrån kan jag flyga hem efter en vecka om jag vill. Det låter ju hur härligt som helst, med tanke på att jag alltid har velat segla ute på havet. Värmen och solen vore inte heller helt fel och inte umgås med A heller.
Dessvärre har jag inget jobb och därmed inga pengar, dessutom ligger jag ett antal tusenlappar back sen i somras. Så jag kommer förmodligen inte åka ner,livet är hårt ibland...



Projekt förstör ditt rum ännu mer.

Idag satte jag igång med mitt nya projekt; måla om mitt rum. Ett projekt som jag borde vara klart för länge, länge sen.
Så idag började jag med att städa ut det mesta i mitt rum för att undvika att skvätta färg på dem. Sängen åkte ut och soffan med.
Det sista som skulle göras var att plocka ner min bokhylla. Så jag lossar försiktigt alla skruvar och drar bokhyllan långsamt från väggen, ritsch säger det och halva tapeten följer med bokhyllan.
Grattis Therese, nu har du mer jobb att göra än vad du hade innan du började. Istället för att måla så måste jag nu spackla eller tapetsera.
Jag måste ha gjort något ont för han där uppe är inte särskilt snäll mot mig just nu.

Förresten, färgerna jag tänkte välja till mitt rum är 3 vita väggar och en blodröd fondvägg. Sen ska jag ha svarta möbler, det kommer bli grymt.... om det någonsin blir klart.




Little friend.

Det är lite lustigt hur en person som man trodde var en vän kan gå bakom ryggen på en bara för att öka sitt egna självförtroende.

Jag ska berätta en sak för dig, det är inte ditt självförtroende som behöver ökas, det är din självkänsla.
Har man en tillräckligt stark självkänsla så behöver man inte gå bakom ryggen på sin "vän" för att känna sig omtyckt av någon. Utan då tackar man nej och försöker hitta sig en egen hjärtevän, en som du vet inte har vart med din vän...


So, where am I now?

Man vaknar, man äter och man går och lägger sig varje dag. Mellan dessa nödvändiga saker försöker man fylla ut sina dagar med saker som gör en lycklig och att man mår bra. Dessa saker kan vara att t.ex träffa vänner, jobba, utöva sin favorit sport/hobby eller gå till skolan.

Jag spenderar mina dagar med att försöka ge dem en mening. Några dagar går jag i skolan och försöker lära mig mer om hur matematik fungerar, men jag har inte kommit längre sedan jag började den kursen. Matematik C är rena självmordet och jag förstår inte riktigt hur jag ska komma ur den kursen levande.
Jag träffar vänner och min bästa vän Josefin (tack gud för dig), men det känns fortfarande lite som om att någonting fattas. Jag vet inte om det är en person, ett intresse, ett ställe eller en erfarenhet. Men jag vet att när jag väl finner det/den så kommer jag veta direkt att det är det/den som jag har saknat.