Runaway, wanna runaway.

Everybody always leave. Runaway, I just want to runaway.

Snart är det valborg, jag önskar jag vore 14, förväntansfull och förberedd för att bli aspackad och utskämd, utan att ens tänka sig för. Det är i sånna här tillfällen det är trist att bli äldre...Interiör.


jag har skaffat en jätte spegel till mitt rum..Vad är väl en bal på slottet?

ja, vad ska man skriva? Jag har varit i Barcelona, det var alldeles, alldeles underbart... Sjukt trist att vara hemma...
ähj,. jag har 0 inspiration. Jag skiter i det här.

peace out.


my destiny


I just want to make people smile...


Lite pill.

Idag har jag pillat med mitt rum, meckat ihop en byrå alldeles själv och målat och haft mig. Byrån passar asbra in, målningen, ja den blev väl sisådär måste jag få säga. Se själva:Lilla jag.

Nu ska jag äta mat. Peace out.

Ett litet steg i rätt riktning.

Det kan hända, det kan vara så pass att jag börjar se lite ljus igen i vardagen. Jag trivs på jobbet, jag trivs med människorna runt omkring mig och jag tror att jag äntligen vet vad jag vill ta för nästa steg i mitt liv.
Det är ett rätt så stort steg, men det är något jag velat så pass länge att jag bara måste göra det. Då slipper jag sen sitta med min öldrickande man och 2 bortskämda skitungar och undra, tänk om jag hade vågat?

Det är dags att sätta mitt mod på spel, få reda på hur mycket jag egentligen är kapabel till. Det kan vara så mycket mer än vad jag tror om mig själv.
När en människa bli pushad till det yttersta, då tror jag, att de allra bästa saker kan hända.


Dagens erkännande.

När jag var 17 år kysstes jag passionerat med en 36årig man..

Till saken hör väl att jag freakade ut totalt och tyckte han var alldeles för gammal när han ljög för mig och sa att han var 24. Det var lagom härligt att ett år senare få reda på att han egentligen var 12 år äldre...
Fan vad roligt, får jag vara med?

Varenda gång det känns som att jag står stadigt, så är det någon som likt förbannat drar undan mattan under fötterna på mig.Obviously.... Jaha så var man en slyna också...


Jag mår nog inte så bra

Att en människa kan vara så otroligt, oerhört korkad.
Hur kan det vara möjligt att man ignorerar alla varningsklockor som nästan skriker och istället lyssnar på sitt egna huvud som bara lever vidare på hoppet?
Det är verkligen ren idioti, ren galenskap.

Hade jag rökt, då hade jag rökt ett helt paket just nu, hade jag varit alkolist hade jag druckit upp en hel 70is. Kunde jag skriva låtar, hade jag skrivit tills pennan började brinna, hade jag orkat gråta, hade jag gråtit tills vattnet i min kropp tog slut.

Vad är det för fel på mig?? Vad fan är det jag gör fel, varenda jävla gång?