Ödets ironi.

Varför jävlas livet alltid med mig? Varför träffar man världens bästa kille när man ska flytta till andra sidan jorden? Jag antar att det är ödets ironi. Sjukt.

Det kommer att bli ett tårfyllt adjö från min sida. Jag vill redan gråta...


Sick and tired.

Igår var jag och tog det omtalade vaccinet mot svininfluensan.
Sjävla vaccineringen i sig var absolut inte så farlig. Desto värre var biverkningarna.
Hela natten, dagen och kvällen har jag legat i feber och värk! Vilket toppenvaccin, verkligen! Jag har fortfarande feber men hoppas på att den ska försvinna tills imorgon.

Så idag har bara legat på soffan, tyckt synd om mig själv och sett säkert fem filmer. Varav en var filmen Darling som jag såg en gång med Jossan. När den filmen var slut tittade vi bara på varandra och skakade på huvuvdet och undrade varför i helvete vi hade slösat bort nästan två timmar på något så uruselt. Tyvärr var den även lika kass idag.
Lite tur hade jag också, för på tv gick även min favorit film. Vingar av glas. Enligt mig är det nog bland det bästa som har gjort i svensk film. Den blir ju inte sämre av att råsnygga Alexander Skarsgård är med i den och är så snygg bara han kan vara.

Visst verkar jag ha haft en kul dag? Snälla kan någon söt en se till att jag inte har någon feber imorgon så att jag slipper en sån här kass dag till!!


make you cry

I know a thing or two about her
I know she'll only make you cry
She'll let you walk the street beside her
But when she wants she'll pass you by
Everybody says she's lookin' good
And the lady knows it's understood
Strutter

She wears her satins like a lady
She gets her way just like a child
You take her home and she says: "maybe, baby"
She takes you down, and drives you wild

Everybody says she's lookin' good
And the lady knows it's understood
Strutter


Some dumb blonde.

Det som ligger allra högst upp på min önskelista är att få tillbaka min bikini som blev snodd på peace and love festivalen i somras! Jag har fortfarande inte flera månader senare kommit över det.
Jag har varit runt på olika hemsidor världen över för att hitta en precis likadan, jag har mejlat säljare av salinas swimwear bara för att se ifall dom kanske, bara kanske har en likadan till försäljning.
Men det finns inga att få tag på. Mitt hjärta har brustit... I alla fall lite...

Och allt är mitt egna jävla fel. Vilken smart tjej tar med sig sin favorit bikini på festival? Då måste jag nog tamejfan få kalla mig själv lite korkad... FAN


                                                          Världens bästa bikini. RIP <3

Addicted.

Okej, jag erkänner. Jag har som så många andra blivit beroende av programmet Paradise Hotel! Det är bara sååå underhållande. Till och med så underhållande att TV6s play tjänst håller mig vaken om nätterna!
Jag trodde verkligen inte att jag ens att det skulle falla mig i smaken, men vid det här laget borde jag ju veta att jag har lätt att falla huvudstupa för saker och ting!

Dock har jag inte ritkigt skaffat mig en favorit i Paradise hotel. Jag skulle kanske tycka Cimon. Vad tycker du?

FUCK

Fan. Jag säger bara fan. Allt jag kan säga. Jag slits isär på insidan... I never, ever meant to hurt you.


Bad behaviour.

Idag blev jag kallad tant, av en TANT! Undrar ifall hon tyckte att vi såg lika gamla ut eller om hon tyckte att hon var den unga, och jag den den gamla gaggiga?


Inte fan ser väl vi särskilt tantiga ut?


Youth gone wild

Igår var det en månad kvar. En månad kvar tills jag flyttar till USA. Då betyder det alltså att det är mindre än en månad kvar idag. Herregud. Så är det jul och nyår på det här. Svish kommer det säga och sen står jag där på Arlanda med ett ton salt vatten rinnandes nerför mina kinder.

Jag har iaf fått reda på hur jag ska bo och med ungefär vilka människor jag ska bo. Huset vi ska bo i heter Elise house och enligt bilden jag har sett är det ett blått sött litet hus.
Huset är utrustat med ett antal walk in closets, en stor veranda och ett biljardbord ute i garaget. Jag hoppas huset är så trevligt som det låter.
I detta söta hus ska vi bo 9 tjejer varav 3 svenskor och 6 amerikanskor. Jag ska dela rum med en svensk tjej som ska gå samma utbildning som mig.
9 tjejer i ett och samma hus, det låter ju bara som bäddat för trubbel. Eller så blir det alldeles, alldeles underbart. Det kan bara tiden visa.

Shit vad nervös jag blir av att tänka på det...


Elise house