Boy don´t go away mad, just go away

Idag är en sån där dag när jag verkligen skulle behöva att någon la sina armar omkring mig och berättade att allt kommer att bli bra, att allt kommer att ordna sig.


Kickstart my heart, baby.

Det finns så mycket saker jag skulle vilja berätta, så mycket saker som jag skulle vilja få ur mig. Men jag vet inte hur jag ska börja, inte sluta för den delen heller.
Det har hänt ett par saker som har förändrat en hel del i mitt liv, en del saker som förmodligen kanske aldrig kommer bli desamma igen.
Jag är så trött på att vika mig, så trött på att alltid komma krypandes. Så trött på att alltid tänka ur alla andras perspektiv, när ingen kan se genom mitt.

Något som också har förändrats är att jag kommer alltid <3 mötley crue. Ett sånt sjukt grymt band live. Jag kommer alltid bära med mig minnet av att gorma halsen av mig till deras avslutningslåt  "Home sweet home", samtidigt som tårarna var på väg nerför mina kinder.

You say you want to be with me, that you think about me.

Midsommar, valborg och nyår. Alla högtider påhittade för att man ska slippa ha dåligt samvete för att man dricker alkohol tills man ligger på golvet och dreglar.
Min midsommar började helt okej, sögs ner en nivå och sen tjopp rakt ner i fördärvet, lyckades kravla mig upp och kvällen fick ett riktigt toppenslut. Det är väl det som spelar roll. I guess.
Josefin, du kommer alltid vara min nr 1, alltid min första älskling. 

Snart drar vi till Peace and Love festivalen uppe i Borlänge. Jag, Josefin och Emelie ska göra sällskap dit. Vilket jävla drag det kommer bli. Mötley Crue, snart ses vi!! kör bara kör. 
Så om ni ska dit, leta efter tre blonda snyggingar, som sakta men säkert kommer börja se precis lika slitna ut som alla andra. 
Se ya ;) Det är lugnt, för er som inte ska dit. Jag ska skrika och ha roligt åt er också!
Jag och min söta familj - lillebror under mysig midsommarmiddag. se vilken fin krans jag lyckades knåpa ihop.All i want to do is be with you, and if you feel the same way why should we be apart? Can´t you hear that's madness?


What´s this fucking shit?

Hur fan i helvete kan en hel jävla busslinje ta sommarlov? Hör ni hur sjukt det låter? FAN TA SL! VART KAN JAG DEMONSTRERA?


Brutal ärlighet.

I helgen såg jag ett ex tillsammans med sin nya flickvän.
Ett ex som det tagit slut med för länge, länge sen. Ett ex som det var länge sen jag hade något seriöst med, men som jag träffat då och då fram och tillbaka i 2 år. Där har ni det. Då vet ni. Vi har träffats ibland, fram och tillbaka. Ibland ofta, ibland mindre sällan, ibland inte alls. Men nu är det slut på det. Han har skaffat en ny som kommer ersätta den plats jag en gång hade.

Det klart det är sorgligt, men samtidigt, inte så värst sorligt alls.
Med alkohol i kroppen var det tydligen jätte sorgligt, det är rätt stört hur känslig jag kan bli. Hade det hänt i nyktert tillstånd hade jag kanske bara höjt på ögonbrynen, inte mer än så. Men nej efter lite vin, ja då kräver ett sånt här tillfälle tårar, många tårar. Attans vilket slöseri med kroppsvatten. 

Det är inte sorglig att han har hittat en ny, för jag vill ändå inte vara den tjejen. Det kapitlet i mitt liv är slut. De känslorna är verkligen slut.
Det som är sorgligt och det som känns lite jobbigt är det att folk omkring mig går vidare. De skaffar pojk eller flickvänner, de reser runt och här står jag kvar.
Trampandes på samma ställe trots att jag så många gånger bestämt mig för att sluta upp med det. Att jag bestämmer mig för något betyder tydligen inte så mycket.
Är det jag som är handlingsförlamand eller är det bara så att det är meningen att jag inte ska komma någonstans? Att jag bara ska fortsätta trampa på samma ställe i hopp om att något ska hända. Jag vill ju tro att jag inte kan göra någonting åt det, men jag är rätt säker på att mitt problem är det där med handlingsförlamninghet? (är det ens ett ord?)


Björn Axén Acadamy visning.Björn Axén Acadamy visning på Café Opera.

Jag vet någon som har semeter på torsdag, och tamejfan, det är JAG!
Björn Axén Acadamy.

Igår gick jag en visning för Björn Axén Acadamy. Min otroligt talangfulla vän Renée fixade iordning håret på mig och det blev hur fint och coolt som helst. Hon har en ljus framtid.
Jag hade premiär på catwalken och det måste ha synts med tanke på att jag sprang fram, men vad fan. Kul var det iaf :)
Renées tema var "en midsommarnattsdröm" med shakespeare. Så det fästes en massa blommor och murgröna i vårt hår.


och jag har även lärt mig att jag INTE passar i mycket smink, men de var bara att le och se glad ut.
Lägger upp bilder sen från catwalken när jag fått dom.


Det är inte lätt att vara jag.

Jag har rethosta, det retar mig. Jag önskar jag kunde reta tillbaka...


Vi hade inte tur med vädret heller.

Jaha, inatt var tydligen den kallaste natten i juni i världshistorien.
Vilket värdelöst land man bor i. Vart tog det fina vädret vägen? Någon som har något svar på det?, för jag tror nämligen att mitt humör försvann med det. Vore trevligt att hitta tillbaka till det.Och jag fortsätter att vara förvirrad trots att jag försöker få ordning på min tillvaro.

Kom nyss hem från en trevlig kväll på bion, filmen vi valde att se blev  My bloody valentine. En film i 3D format.
Den var kanske inte sådär jätte mycket att hurra för, men lite spännande i vissa scene och även lite otäck när det kändes som att saker höll på att kastas emot en.
Det var kanske inte det bästa jag upplevt, men nu kan man pricka av det på listan också, att man vart på 3D bio. Desto bättre var sällskapet, och desto snyggare var vi i 3D brillorna. Har tyvärr ingen bild. Jävligt synd för er, nu missade ni något.

Förutom att jag har varit på bio idag så har jag även kastats mellan olika känslor, och mellan olika människor.
Känner mig jäkligt förvirrad, en massa känslor som jag inte trodde fanns kvar har börjat bubbla upp till ytan samtidigt som nya känslor har börjat ta plats. Jag förstår nog inte så mycket av vad som händer just nu. Är nog ingen idé att försöka förstå heller. Jag får helt enkelt gå runt i min förvirrande värld, det är ju knappast något ovanligt.

When you held my hand I felt things I never thought I would feel.


My mind is stuck on you

Jaha, idag lyser solen. Men jag har ingen lust att gå ut i den. Inte ens lite. Jag skulle vilja göra något nytt, något impulsivt. Inte bara gå igenom samma mönster som jag alltid gör, frågan är bara vad ska jag göra?

You say you liked being around me,
but someting scared you away.
You know,
You can´t go around your whole life being afraid.
Just give it a chance and I will promise you.
That I would give my all, trying not to hurt you or let you down.

My mind is stuck on you. I just hope I never gave my heart away.

Min nya favoitlåt:
Tiden går fort när man gör ingenting.

I helgen var det exakt ett år sen den bästa dagen i mitt liv inträffade.
Dagen då jag blev fri från gymnasiet och tog studenten.
Det är helt sjukt hur fort tiden kan gå ibland. Det känns som igår jag stod innanför HGYs dörrar, alldeles skakis i benen, i väntan om att få springa ut på skolgården, iklädd vid klänning och vit mössa och få skrika ut glädjen över att alla skolår är över.

Den här gången är det inte jag som tar studenten, hur mycket jag än skulle vilja göra om det.
Min fråga till mig själv är bara, vad har egentligen hänt det här året? Vart fan har all tid tagit vägen? Snart kommer väl tiden ikapp mig och så sitter jag där med mina ungar och man och undrar vart fan min ungdom tog vägen. Huga liga. Låt det aldrig hända mig...


Once you go fake you never go back.

Jaha, så har man ännu en gång drabbats av det där som jag är så bra på att drabbas av. Olust till att skriva, noll inspiration. Men då kan jag ju påpeka för er där ute som bryr er om mig att det absolut inte tyder på att jag mår dåligt, utan tvärt om. Att jag mår rätt bra, att jag inte retar mig på särskilt mycket, är inte olycklig men är kanske inte sådär överlycklig heller.

Mhm, så vad har hänt sist jag skrev? Jag slängde en massa pengar på Lancomes spray brun utan sol för ett par dagar sen, för er som funderar på att pröva den så kan jag absolut rekommendera den. Kanske inte riktigt prisvärd, men nöjd med resultatet blev jag allt. 325 bagis fick jag betala för den.


Klickade även hem lite löshår från beautyonline.se. Färgen ljusblond. Måste få säga att färgen ser lite funkig ut, får nog lägga i någon kallare toning för att få det lite mer åt det vit blonda hållet. Får ta med det till min egna expert Renee och fixa och trixa lite. Men tiil er som kanske undrar om det är en bra idé att beställa löshår från beautyonline.se så skulle jag säga go for it.
För de som skulle råka undra så är planen att sätta i löshår, tröttna galet på det och sen klippa mig kort.

Jaha, fan vad fake det här inlägget fick mig att låta, löshår och fakebränna. Vad kommer näst? tuttar och näsa? haha nej, det händer den dagen grisar har vingar.

Helt sjukt meningslöst inlägg, men jag måste ju ta tag i den här bloggtorkan på något vis.

puss och kram


Såhär ser Lancomes brun utan sol spray ut,.

Och här är löshåret från beautyonline.se. Här ser färgen ännu värre ut än vad den gör i verkligheten. Den har INTE samma färg som mitt golv.