Kalifornia days

Har sitter jag i skolan, vantar pa att tva sma sota saker ska komma och plocka upp mig med bussen. Min mobil ar dod och jag ar trott som ett estlandskt fnask. Tydligen finns det lite mindre bra dagar i Kalifornien ocksa. Dock ar det dans pa gymmet och fest ikvall pa schemat som haller mig vaken. Wei.

Peace out / TerreLo

Racooooooons.

Vi har tvättbjörnar eller skunkar som bråkar utanför vårt fönster om kvällarna. Hmm. Man ska inte bråka. Kanske bråkar dom inte, kanske har dom kärleksakter. Låter gör dom iaf.

Så det kan gå.

Nyss hemkommen från gymmet. Gymmet förstår ni? Jag Therese Mikaela Loberg på gym? Ja ni hörde rätt.

Meningen var att vi skulle attenda ett danspass men till vår besvikelse så var det inställt när vi kom dit så det fick bli vanligt hederligt gym. Idag har jag alltså köpt gymkort, i det ingår: gym, gruppträning, simning, bastu och bubbelpool. Priset på det är $29 i månaden. Det är typ svinbilligt.

Jag har inte lärt mig särskilt mycket engelska här borta, iaf inte prata engelska. Ni förstår inte hur mycket svenskar det finns här nere, man kan gå nästan alla sina lektioner utan att ens behöva prata engelska en enda gång. Det är pisstråkigt! Jag försöker sätta mig långt ifrån de svenska men dom kommer ändå och sätter sig bredvid mig. Ack ack.

Planen imorgon var att vi skulle till stranden innan skolan men det ska tydligen regna så det sket sig. Synd. Jag har det iaf bättre än er stackare där hemma som har snöstorm. Det kan jag iaf gotta mig i. Hihi.Cut my hair cause it reminded me of you.

Det här måste nog vara bland det värsta jag har gjort mot mig själv. Stackars, stackars mitt hår. Det har fortfarande inte växt ut. Fan vilka dumma saker man kan göra mot sig själv när man behöver förändring. 

 


WhattaaapTvå mycket bättre versioner av mina söta kompisar <3.
Hus

Blööö, jag har ingen motivation till att blogga här. Men här har jag och alla andra tjejer i mitt hus det, kan nog hända att det händer lite mer där.

P.S LAS VEGAS ROOOOOCKS!!

Elisehouse, Elisehouse, Elisehouse, Elisehouse, Elisehouse, Elisehouse,
Honey, I'm home

Igår var jag på min första collegebasket match. Det var intressant, men det var absolut inte som serien One Tree Hill.
Det fanns absolut inga snygga killar, i varken hemmalaget eller bortalaget, lagkaptenen hade inget C fäst på bröstet och tränarna hade inte jobbingbyxor utan seriöst kostym. Däremot fanns det ett cheerleading lag, där alla tjejer var sådär putte tiny. 
Matchen vanns tillslut efter många om och men av SBCC, så det var ju bra.Ooops

Här i USA är de flesta ungdomarna tiny, tjejerna är pinnsmala och små, killarna är precis likadana.
Verkar som vi kommit till landet Lilleputt!
Vegas baby.

Detta kommer vara mitt hem från och med fredag till måndag.
VEGAS BABY! YEAAAAAAAAAAH!!!!


I believe.

Gaah it makes my stomach twirl. What if, what if, what if? Can't help worrying.


sun

Idag skiner solen, en perfekt dag for att ta tag i saker.
Idag ska jag skaffa en ny digitalkamera, eftersom jag formodligen lyckats satta mig pa den eller nagot annat lustigt. Vad som hant ar och forblir ett mysterium. Sa efter det sa lovar jag att det borjar komma upp nya och roliga bilder harifran.


Interesting facts about my life in the U.S

 

 • Titanic är och förblir världens bästa film.
 • Ben & Jerry glass kostar 2.99 dollar här borta.
 • Super Bowl är stort här borta. Så stort att vi hörde precis vad som hände i matchen utanför fönstret utan att ens ha på tvn.
 • Amerikanska toalettrör är nååååågot mindre än hemma.
 • Vilken fest man än går till så spelas det beerpong.
 • Mina roommates är bäst <3.
 • Photoshop CS4 är fan inte lätt att ladda ner.
 • IV suger om man inte vet vart man ska.
 • Det är lättare än man tror att få oväntat besök mitt i natten av någon karatefull människa.
 • Det är inga 17 minus grader här borta.
 • Oförklarliga saker inträffar, såsom att hela min display på min kamera är paj.

 


Sick

Jag förstår inte hur en lärare kan ha läxor om någonting som hon never ever har gått igenom. Det är ju helt sjukt ju. Här sitter jag och ska skriva en uppsats om The Gestalt Theory Of Visual Perception ochjag fattar ingenting. Har aldrig hört talas om det och i mitt huvud spelar någon trummor just nu. Äh fyfan.

Någon som har lust att göra den här jätte underhållande uppgiften åt mig?


<3

Åh så jag hade glömt bort de här fina låten, but now It's back. In my playlist and my heart.I only gonna break break break break break your heart.

Det är ganska skrattretande att tänka på hur mycket stabilare jag har blivit som person här nere, på bara några veckor.
Det måste ha med att göra att jag inte kan träffa folk jag egentligen inte borde, att jag inte kan råka stöta ihop med folk som man aldrig mer vill se. Folk som får ens tankar att leka pingis i huvudet och gör det omöjligt att sova om nätterna.

Det är väl det här som kallas fly, men wtf. Det får mig att här, på andra sidan jorden, må förjävla bra.


                                                


No worries


Sun's shining again.

Igår höll min värld på att rasa samman. Jag höll på att bli droppad från en klass. Inte vilken klass som helst utan writing/reporting. En av de kurserna som jag är här för att läsa.
Jag har varit orolig hela kvällen igår och helt sjuk hispig och vresig hela morgonen, gick till skolan och till studievägledaren för att få reda på att allt var okej. Att jag får vara kvar. Yes.

Hoppade hem som på små moln, nu är det bara paketet hemifrån med lite godis som kan förgylla min dag mer, och kanske lite oväntat besök hemifrån (det lär ju dock inte hända).

             Se så god lunch vi har i skolan. Man får plocka exakt vad man vill ha själv.


Heaven

Idag gick jag en annan väg hem från skolan. Shoreline. Hela vägen är som en strandpromenad, svajande palmer och utsikt över vattnet hela vägen. Den tar lite längre tid, men ack så fint. Tänk om man kunde få bo på den vägen. Shoreline. Högst upp på önskelistan för nästa termin.

Just nu ligger jag och lyssnar lite på Westlife. Unbreakable <3. Ska sova strax. Nattinatt Sverige.


Picture from today.


Inte bara rosor...

Jag har ångest inför imorgon, min första lektion är writing/reporting. Den svåraste lektionen jag har. Just nu mår jag illa av pressen. Självklart får jag mig själv till att tycka att det här är värre än vad det är, vet bara inte hur jag ska lyckas att inte göra det.
Det är bara någonting med det där att man måste skriva en text som ska vara felfri på engelska och sen ska man sitta och läsa upp den i en klass där jag och Tina är de enda internationella studenterna. Ingen press, ingen press.
Jag hoppas det blir bättre, att den här jobbiga magkänslan jag har försvinner, det verkar bara så tufft. Jag pratar alldeles för mycket svenska här nere så jag har inte kommit in i det här med engelskan heller. När jag väl lyckats med det kommer det nog kännas bättre.

Jag har träningsvärk också, jag var ute och joggade en halvtimme igår och gjorde några situps. Det resulterade alltså i att jag har fetingträningsvärk i låren. Förstår ni då hur otränad jag är?
Ne Therese, keep running. Be trained.

Nu låter det som att min vistelse här suger, så är det inte. Det är underbart här på alla sätt och vis. Det är bara den där jävla kursen i reporting som får min mage att vändas ut och in.