Oasis, Cancun.

Man kanske borde blogga och säga att man drar till Cancun inatt, för det gör vi verkligen. Halleluljah. Min dröm jag haft sen många år håller äntligen på att uppfyllas. Springbreak i Cancun! Hell yeah!

Synd bara att jag ska upp om en så där två timmar. toppen.The inner child.

Jag skulle absolut säga att jag har blivit mognare här borta som person, man är tvungen att växa upp när man helt plöstligt står på andra sidan jorden, utan föräldrar och någon att förlita alla sysslor på.

Jag diskar, jag handlar åt mig själv och jag beter mig allmänt vuxet här borta, däremot verkar det som att den här upplevelsen har gjort mig bättre på att få konktakt med barnet inom mig.

Vi i Elise house larvar oss nästan hela tiden, hoppar runt, retar varandra och bygger sandslott. Man ska ju bejaka barnet i sig har jag hört...
Hur som helst så har vi jävligt kul! Det är huvudsaken.


One step further

Igar nar jag satt och svarade pa ett par jatte trakiga fragor om en film vi sag under writing/reporting klassen sa kom jag pa mig sjalv med att faktiskt vara underhalld.
Det borde vara pest och pina att svara pa fragorna men istallet var jag inte ett dugg uttrakad. Jag maste verkligen tycka om att skriva...

Jag kanske antligen har nagot som jag kan vara saker pa i min framtid, att jag vill jobba med nagonting som innebar att jag far vara kreativ med mina egna ord.
Det kanns som att jag har kommit ett steg narmare mitt mal, mitt mal som jag annu inte vet vad det ar!

Peace out / ThereseLo

What? A locker?

Idag har det varit sommar, sommar som i riktig sommar med värme och inga vindar alls. Det var nästan lite för varmt där ett tag. Men nu ska vi inte vara sånna, inte klaga på värmen. Den är ju mestadels anledningen till att jag är här.

Det står ett skåp på vår driveway. Ett skåp ingen har någon aning om vart det kommer ifrån. Grannarna har inte ställt det där som ett skämt och vår houselord har inte lastat av den där. För typ en månad sen hängde det även kondomer i en påse runt vårt handtag på ytterdörren. Det börjar nästan bli lite creepy. Förmodligen är det någon clever jävel som driver, kul. Jätte roligt.


It's always tease, tease, tease.

Helgen har varit galen som vanligt men den här gången har den känts kortare.
Förra helgen ville jag bara att någon skulle skjuta mig men den här helgen har obemärkt sprungit förbi. Det är lite tråkigt.
Hur som helst, tillbaka till helgsubjectet. Emmas klänning råkade på något sätt gå sönder i helgen, hm, undrar ifall det är så dirty som det låter?
Jag har hittat min drömkille, som tyvärr inte finns på riktigt. Det suger. Therese har varit på äventyr och Tina har ramlat och slagit sig riktigt illa efter att ha slängt av sig sina högklackade skor för att  springa efter en kille som rymde efter att ha vägrat betala taxi.
Vi skulle ha åkt iväg på hiking idag i bergen med grannen, men tror visst vi råkade sova lite för länge.

För dom som bryr sig så börjar vädret här äntligen bli lite fint. Imorgon ska det bli 24 grader och strålande sol. Solen börjar ge mig fräknar, jag ser jätte löjlig ut. Tack mamma för den genen.

'

Just det, här har ni. Elise House nya favvolåt. (iaf min)


Retar gallfeber på mig...

Ikväll skulle vi hoppat runt och fläkt till HipHop takter på gymmet, men både jag och Emma har fruktansvärd hosta och halsont. Så hur mycket vi än ville förstod vi att det kanske var bäst att skita it, att titta på Djungel George istället. Fan vilken bra film!

Hur som helst är man typ aldrig frisk här, jag äter vitaminer och proteiner. Ändå är det andra gången jag är förkyld, den här gången utan feber men med en jävla rethosta. Blö.

Imorgon är
den näst största dagen, dagen då jag ska gå och se en författare named Malcolm Gladwell prata om sin bok.
Dagen efter är dagen jag måste blåsa min lärare av stolen. Få min lärare att tappa hakan när hon läser min artikel om talet. Jag kan, jag ska, jag måste!
Man lär sig något nytt varje dag...

Man kan säga att det har varit en lång helg...
Vi började festa i torsdags och festade vidare tills på söndag. Jag kan ju säga att jag ville dö lite någon dag där emellan. Men vi överlevde och är ett par sköna erfarenheter rikare.

I helgen har jag lärt mig att tvångsstrul är bland det värsta som finns, att hoppet om mänskligheten inte riktigt är ute ännu och att jag har haft sån jävla tur som har fått mina underbara roomies. Emma har även gjort sitt livs största misstag. Det är fun. hih. Tina kan även checka av att ha deckat big time på sin att göra lista!

Mamma ringde mig igår klockan 5 på natten och trodde att jag hade avlidit, nej du mamma, så lätt blir du inte av med mig!

Så är det måndag imorgon, jag längtar redan tills nästa helg.

Grattis till Erika och Tim förresten som båda bor i Stockholm men lyckats finna kärleken här, ni är så söta!


Monster..


Åh det är saker hemma som just nu gör mig så ledsen...

Funny, not.

Fest fest fest, Igår träffade vi en granne vi inte helst umgås med igen. Fy. Men vissa andra *host Emma host* vill nog gärna umgås mer med dom. Inga kommentarer på det. 
Igår var det även polisinvasion på De la vina Street, surt med tanke på att polisen kom till festen precis när vi anlände. Jag trillade även ur taxin med huvudet först, som tur var blev jag räddad precis innan mitt fejs slog till marken. Tur det, annars hade mitt ansikte sett ännu mera fuckat ut än vad det redan gör.

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på gyllene tider och drömmer mig bort till sommar. Det blir ju det snart här, men jag tycker det kan gå fortfare. Jag vill ha lata dagar på stranden!


I Miss You!


This is how we roll!

Idag har jag och min trogna maka varit på Kmart och fläkt runt.
Jag hittade ett par dösöta tofflor för enbart $12, (ja, man behöver tofflor i Kalifornien),en locktång för $9 och ett par efterlängtade datorhögtalare för $22. Med det vill jag säga att det inte alls är dyrt på Kmart, inte alls faktiskt. Faktiskt jävligt billigt.

Jag har varit här i halva tiden av terminen nu, förstår ni?
Om lika lång tid som jag har varit här kommer jag vara hemma i Sverige igen. Det är fan läskigt hur fort tiden går. Det känns som jag kom typ igår.


Det känns som om att man hoppar studsmatta när man har dom på sig.

Införskaffade mig även en het poster.

Som det gifta par vi är så ville Emma självklart gå emot mig. Team edward blev det för hennes del. Nu ser vårat rum lagomt knasigt ut.Inte bara en dans pa rosor...

Jag ar bitter...
Haromveckan hade vi nagot som kallas timed writing i min kurs Writing/Reporting. Jag visste att det inte skulle ga bra for min larare ar som Hitler - Det duger bara om det ar sa bra som hon skulle kunna gora det. Hey,  hon ar en riktig journalist och skriver i tidningar plus att hon sakert ar en 25 ar aldre an mig.

Hur som helst fick jag tillbaka den idag, 56% ratt och tydligen ett F? Alltsa total failure. Kom igen. Jag har over halften ratt, borde man inte fa iaf godkant da? Jag forstar inte. Kan det ens vara lagligt att gora sahar? Bla.

Fan, jag ska visa henne. Jag kan mer, jag ska blasa henne av stolen. Nu du Patricia, Hall i hatten!!!!!

Peace Out / ThereseLo


Jag har inte mycket ordning...

Ibland lägger jag saker på ett litet för smart ställe för att jag ska komma ihåg det...

Jag letar forfarande efter mina gröna shorts som jag för en vecka sen la på något fiffigt ställe.


My wish...

Jag tycker alla mina söta vänner hemifrån och min pangbra familj kan ta sina söta små rumpor och komma ner hit. Sen kan vi leva lyckliga här i alla våra dagar, här nere där solen för det mesta alltid skiner. (okej, ibland regnar det floder)Svinglish

Vi har börjat prata väldigt mycket svengelska här borta i Elisehouse. När vi kommer hem till Sverige så måste vi kanske byta nationalitet. Vi kanske måste byta från svenska till svengelska. Det ni.... Det vore något...


We survived...

Okej, jag måste bli bättre på att blogga, jag suger verkligen på att uppdatera. Det händer för mycket saker hela tiden för att jag ska orka blogga. Samtidigt som det egentligen inte händer sådär jätte mycket kanske. Jag tycker inte heller att det är speciellt kul att blogga om vad jag gör om dagarna. Känns ganska obetydligt. Intresseklubben antecknar liksom.

I helgen har jag iaf överlevt min första tsunami.
Det var ju bra gjort. Hoppas jag inte behöver överleva något sådant igen.
Helgen började med brännboll i parken, förfest hos oss och sen vidare till IV i en partybuss med strippstång(!). I IV regnade det hinkar med vatten och då skämtar jag inte. 
Vi tappade till och med bort varandra på grund av det piskande regnet. Dyblöt satte jag mig i en taxi tillsammans med lite sköna lirare för att åka vidare till Victoriahouse där folk såklart var nakna igen. Det bjöds till och med på mer nakenchock än vanligt, den här gången var nämligen barbecuesås inblandat. Great (Y).

Nej okej.. Jag har inte överlevt någon tsunami. Det kom aldrig någon hit. Det var stora varningar men vi satt lyckligt ovetande i en mysig bubbelpool uppe i bergen.


Dom vet hur man partar i VictoriaHouse.