Blö

I know that I'm far away, that our hearts have slid apart.
I know nothing will be the way it used to, that everything has changed.
I don't expect anything else, cause I know things changes, even me.


Heaven's a place on earth

Här sitter jag och äter mackor med himmelskt goda,färska jordgubbar på, den lyxen har ni inte allt hemma i Sverige.

Efter min lektion idag vid 5 så är det helg. Jippie yeye. Ja, hade väl egentligen inte så mkt att skriva...

Nu ska jag ner till parken en stund för att sola och bli lite brun.
Sorry guys.

Ledsen för de senaste lite flummiga, djupa och confusing inläggen. Jag försöker bara komma in lite i kreativt och djupt skrivande...

Måste säga att det går sådär...


I used to know

I used to know what love is. How low feels, how you act when you're in love and why you do all those stupid things you do when you're in love.

Now I've forgetten, I've forgotten why people in love stay together, why they want to be with eachother and how on earth they could think a person is the most beautiful human being ever lived.

All I think when I see love is something I don't understand. I used to know what love feels like, but I don't. Not anymore.


Makes no sense.

Jag minns hur det kändes när du rörde min hud, hur det alltid fick mig att rysa, hur min kropp alltid fylldes med välbehag.
Jag minns hur du tittade på mig, hur du tittade på mig med brinnande ögon, med en eld kapabel att smälta is.
Jag minns hur du fick mig att skratta, hur bara du kunde få fram mitt ärligaste skratt, mitt skratt som bara bor innuti mitt hjärta.

Jag minns hur allt förändrades.

Jag minns hur jag slutade tycka om hur du rörde min hud, hur dina smekningar fick min kropp att lida.
Jag minns hur jag började ogilla sättet du tittade på mig, minns hur jag önskade att elden i dina ögon skulle slockna.
Jag minns när jag slutade skratta, när du inte längre kunde plocka fram skrattet som finns inuti mig, skrattet från mitt hjärta.
Jag minns den dagen då du också förstod, förstod hur vår eld brunnit ut, förstod att våra hjärtan slitits isär.

Det var den värsta dagen i ditt liv, dagen då du ville lägga dig och låta någon köra över dig.
Det var den bästa dagen i mitt liv, dagen jag ville hoppa upp och ner och skrika av glädje.

I remeber you

Nu börjar det närma sig finals och jag börjar bli stressad. I tre av fyra ämnen måste jag stå inför hela klassen och prata och förklara om mina projekt. Jippe yey. Jag som älskar att stå och redovisa och nu ska jag göra det på engelska. Fan.

Idag är det helgdag här, igen, känns som att det jämt är helgdag här, dock inte så mycket helg att vi får vara lediga från skolan, men så mycket helg att alla ska festa!

Och här sitter jag med mina läxor, hemma, när alla andra fester. Okej, hela Elisehouse förutom en sitter med läxor, men ändå. Inte likt mig..

Mina läxor fuckar så jag vill inte vara med längre. Tror jag ska slå på en film istället. Glasblåsarens barn blir det nog till och med. Jag slår på stort!


Rather blind than deaf.

Inatt har jag inte sovit speciellt länge eller bra. Det är svårt när man vaknar så fort någon går in i köket som ligger bredvid vårt rum. Jaja, antar att det är charmen med att bo med 9 andra tjejer.

Min sömnbrist ledde iaf till att jag nästan somnade i duschen runt 8 tiden. Fick nästa slå till mig själv för att vakna och det är fantastiskt hur jag fortfarande kan vara vaken när klockan är 01. Beror nog mycket på att jag gjorde misstaget att googla lite bra rockballader. Det kom ju upp ett antal alternativ och jag var absolut tvungen att titta igenom allihopa, så jag har suttit och haft musikorgasm för mig själv. Musik är verkligen det bästa som finns. Hellre blind än döv, det är en sak som är säker! 

Kan även tillägga min lilla tabbe jag gjorde idag. Hade vit ganska genomskinlig klänning på mig idag. Kom hem, vände mig om i spegeln och insåg att mina trosor lös igenom. Nu pratar vi inte lite, utan rejält. Typ
- Hej, jag är ett par trosor, titta på mig!
Detta kom jag på efter att ha stått och skrivit på en Whiteboard inför en klass med 25 elever. Toppen!


Favvolåten just nu. Skid Row - I Remeber you.


Addiction

Jag har fått en ny bästa vän som underhåller mig på hög nivå. Google translate. Världens kassaste översättningsprogram, men ack så kul det är. Just nu underhåller jag mig att översätta svenska meningar till danska. Jag tror jag dör lite, grymt underhållande!

Exempel:
Slik och sug - Godis och alkohol.
Kunne du tænke dig at bolle? - Vill du ligga?
han lignede en abe, men havde en hyggelig indretning- han såg ut som en apa, men hade en fin insida


No more hiding who I wanna be

Ja ni, jag vet att jag inte är den bästa på att blogga. Det händer så mycket hela tiden så om jag skulle uppdaterahela tiden om saker och ting så skulle jag sitta och uppdatera flera gånger om dagen, och det är ingenting jag orkar eller har tid med för den delen.

Senaste nyheten är väl att det är ganska total kaos i Elisehouse just nu, jag hoppas dock att det ordnar sig, inte kul för nåon part att känna ångest över att vara hemma.

Idag har jag varit på en press conference about student elections, denna press conference ska vi i sin tur skriva en artikel om som ska vara klar imorgon klockan 9. Klockan är alltså 17 nu. Herregud, ångest.
Till det hör även att jag inte vet någonting om student elections och alla deras positioner med tanke på att vi inte har sånt trams hemma.
Fan!