Oh my

Idag är en sån där dag när jag verkligen skulle behöva att någon la sina armar omkring mig och berättade att allt kommer att bli bra, att allt kommer att ordna sig.


No escape

Det går inte att fly. Går inte att fly från känslor, går inte att fly från kaos. Ändå försöker jag, gång på gång, på gång.


Keep it undercover

Ni vet den där känslan av att känna sig helt vilsen? Känslan av att inte veta vad man ska ta sig till. Känslan av att inte ens veta vart man ska börja eller sluta, om man ens ska börja.

En del av mig är inte lycklig just nu. En del av mig gör ont. En del av mig bränner som magsår.

Jag vet inte hur jag ska laga mig, vet inte vart jag ska börja. Vet inte hur.
Why can't it be me?

Äntligen har vi kirrat internet!!!! Finally! Det är nästan värt ett litet hopp av lycka.

Det är filmkväll här någonstans på Fridhem men vi verkar ha valt att geeka framför internet. Inte fy och skam det heller.

Första skoldagen är alltså avklarad. Det var en del information att ta in och det enda som fastnade är ju egentligen när vi börjar imorgon. Duktig elev. Not.

Ibland undrar jag varför jag inte valde att gå en utbildning som har mer inriktning på att skriva. Jag älskar att skriva. Fast jag älskar att pyssla med bild med. Så det ska nog gå bra.

Det är svårt det där, att lära känna sig själv. Det kommer väl någon gång antar jag.

Något jag faktiskt vet om den vilsna själ jag är så är det att jag hatar att prata inför en stor grupp som jag inte känner, jag kan inte direkt säga att jag blev överlycklig när jag fick veta att vi ska spendera hela nästa vecka med presentationsteknik. Fan. Jajja. Någon gång måste man väl öva på det med.

 

 

 

Lite bilder från Grekland


Fortsättningen på mitt liv.

Fan, det där gick ju inte så bra. Jag skulle ju börja blogga igen.. Men jag har faktiskt en anledning till att det tagit sådan tid sedan sist. Jag har inte haft något internet, jag har fortfarande inget internet! Vi ska försöka fixa det idag så efter det kan jag kanske bli en bra bloggare.

Hur som helst så har jag flyttat ner till Karlshamn. Bott här i över en vecka. Trivs som fisken i vattnet.

Nollningen är precis över och det är nästan med lättnad jag säger det. Jag har verkligen haft svinkul, men min kropp är nog jävligt glad att det slitsamma levernet är över. Jag tror inte min lever mår något bra, inte heller min hals.

Rösten förlorade jag i torsdags och har sedan dess fått kämpa för att få luften som kommer ur min strupa att låta i över huvud taget. Jag får väl egentligen skylla mig själv. Trots att jag inte hade någon röst så bangade jag inte i första taget på sång, när någon tog fram sin gittar. Jag gillar gitarr och sång, så what to do, what to do?

Nollningen har varit brutalt jävla galen, alldeles för galen och för detaljrik för att skriva om. Jag borde ha skrivit varje dag. Förlåt för det.

En av höjdpunkterna var iaf när min "sambo" skulle ta tag i mig när vi satt uppe på en kulle. Tydligen var hennes uppfattnings förmåga på hur långt bor jag var lite skev, så istället för att ta tag i mig, försökte hon ta tag i luften. Hon misslyckades självklart och föll brutalt ner för kullen i flera kullerbyttor. Jag ser det fortfarande framför mig ibland och då kan jag ta mig fan inte låta bli att le.
Ett erkännande

Efter en oplanerad bloggpaus så är jag tillbaka! Jag var inne på min blogg statistik och insåg att även fast jag inte uppdaterar så är det alltid några stackare som sitter och läser min blogg varje dag. Måste vara otroligt trist, men nu är jag tillbaka.

Det är en hel del grejer som händer i mitt liv just nu. På fredag flyttar jag till exempelt så flyttar jag till Karlshamn. Från storstad till småstad. Det kommer passa mig som bara den, hoppas jag.

Anledningen till flytten är att jag kom in på Blekinge Tekniska Högskola, de närmsta 3 åren kommer jag alltså spendera genom att gräva ner mitt ansikte i böcker om Digital Bildproduktion. SO STOKED!

Men jag har ett litet problem. Jag har världens bästa pojkvän. Igår var jag utan honom en dag och var nästan beredd att hoppa i sjön. Jag kommer sakna honom lika mycket som en isbjörn skulle sakna sin päls. Jag förstår inte riktigt hur detta ska gå till. Men det kommer gå, det måste det!

Nä, nu ska jag bege mig till IKEA för lite inköp av saker till min nya lägenhet i Karlshamn. Wish me luck!

<3