I fell

Ja det kanske är dags för ett vettigt inlägg som alla andra förutom jag själv också förstår. Som ni märker använder jag bloggen lite för att bearbeta saker och få ut det ur mitt system.

Igår var det juldagen vilket firades med finbesök från Smålands yviga skogar och stor fest. Planen var Café Opera men när vi kom dit så drog jag andan. Tror aldrig jag sett så mycket folk utanför en klubb NÅGONSIN. Det var helt groteskt. Myror i en myrstack hade inte en chans alltså, dem var så många fler! Så vi gav ganska fort upp den idén.

Vinden(en taxi) förde oss sedan till söder, där hittade vi massor med festglada människor och det blev en jätte lyckad kväll.

Men sen hände något på vägen hem. Jag hamnade helt plötsligt i gullmarsplan fastän det var meningen att jag skulle till slussen. Väl i gullmarsplan tänkte jag att det måste ju vara vettigt att ta tåget som går på andra sidan tillbaka, tänkte aldrig en sekund på att det kanske inte var så. Så det blev att vänta 20 minuter tills det tåget kom.

Det tog mig tre stationer att inse att jag hade åkt åt hel håll. IGEN! När jag insåg mitt snedsteg så slängde jag mig av vid nästa station. Där hittade jag en skylt med "Sandsborg". Ja så kan det gå. Nästa tåg in till stan gick om en halv timme. Jag ringde taxi. Taxin åkte fel. Min mobil dog. Jag kan ju säga att det var ett stort FUCK MY LIFE moment där ett tag.

Där stod
jag, i Sandsborg, helt vilsen. Helt ensam. Ingen mobil telefon och den enda människan som sågs till var hon som satt i biljettluckan. Jag kände mig verkligen inte alls stor då.

Jag lyckades
tillslut rangla hem, ramlade innanför dörren runt 6 tror jag. Inte alls lika bitter som jag borde vara. Idag är det ganska roligt till och med. Men det var det inte igår. Igår var det helt brutalt, jävla hemskt!
Utkast: Dec. 25, 2011

Det har precis varit julafton och jag hade inte velat något hellre än att höra av från dig. Drömmen hade varit ett sms där det stod att du hade gjort fel. Jag väntar förjäves. Hatar dessa känslor.


Wake up now


You and I collide

Jag låter ju så himla deppig. Det är jag faktiskt inte. Det är bara vissa delar i mitt liv som är upp och ner just nu. Delar som liksom kom smygande utan att jag märkte det, sen sa det bara pang en dag och så var allt kaos.

Men jag
är inte bitter, det ska man inte vara. Jag försöker tänka på allt positivt. Jag har en riktig chans jag borde göra allt jag kan av här nere i Blekinge. Istället för att fokusera på allt dåligt och jobbigt borde jag fokusera på allt bra. Som att jag har träffat jätte mycket fina människor här nere, att jag faktiskt får hålla på med roliga saker i skolan.

Allt vi
lär oss känns inte alltid så relevant men man får se det från den ljusa sidan ; jag lär mig ju faktiskt saker som kanske är bra att kunna i framtiden.

Jag är inte bitter, det ska man inte vara.

Om du är förälskad i två samtidigt, välj den du föll för sist. Det finns alltid en anledning till varför ditt hjärta inte stannade vid den första.


So I did

Förväntningar och hopp är någonting jag inte har en bra relation till. Man blir nästan alltid besviken. Jag brukar alltid försöka att tränga undan känslan av hopp, men ibland når den ytan och kan inte riktigt trängas undan även fast tankarna är brutala. Krossat hopp är en av de värsta känslorna jag vet. Man ska inte hoppas. Det gör bara ont.

Lekte lite med nya ljushållaren jag köpte här om veckan.


Winning

Juste, en positiv sak. Söta teodora i min klass har kanske ordnat så att jag får skriva en krönika i skoltidningen om att plugga utomlands. Jag blev jätte glad, det skulle vara sjukt kul. Som jag har saknat att få skriva krönikor.


I don't wanna here about it anymore

Jag tänkte ta tag i det här nu. Ta tag i det här och bli stabil. Detta är inte ok. Jag är en bra bit på vägen. Det svåraste är gjort, nu är det bara att vänja sig. Winning!


Totally lost

We touch I feel a rush
We clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder what's in store for us
It's lust, it's torturous
You must be a sorceress 'cause you just
Did the impossible
Gained my trust don't play games it'll be dangerous
If you fuck me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol"
Spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold
Walk down this road all alone
It's no one's fault but my own
It's the path I've chosen to go
Frozen as snow I show no emotion whatsoever so
Don't ask me why I have no love for these motherfucking broes
Bloodsucking succubuses, what the fuck is up with this?
I've tried in this department but I ain't had no luck with this
It sucks but it's exactly what I thought it would be
Like trying to start over
I got a hole in my heart, for some kind of emotional rollercoaster
Something I won't go on 'til you toy with my emotion, so it's over
It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you
You take my breath away
You're a supernova... and I'm a

I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon
And I'm aiming right at you
Right at you
Two hundred fifty thousand miles on a clear night in June
And I'm aiming right at you
Right at you
Right at you

I do whatever it takes
When I'm with you I get the shakes
My body aches when I ain't
With you I have zero strength
There's no limit on how far I would go
No boundaries, no lengths
Why do we say that until we get that person that we thinks
Gonna be that one and then once we get 'em it's never the same?
You want them when they don't want you
Soon as they do feelings change
It's not a contest and I ain't on no conquest for no mate
I wasn't looking but I stumbled onto you must've been fate
But so much is at stake what the fuck does it take
Let's cut to the chase
But a door shuts in your face
Promise me if I cave in and break and leave myself open
That I won't be making a mistake
Gotta put my life together right now

Vet inte vad jag borde skriva, vet inte vad jag borde säga. Allt är tomt, jag borde känna mer, borde vara förtvivlad. Men jag har stängt av - Numb.
En av meningarna med livet

Jag är en sån person aldrig försöker låta mig stoppas av rädsla. Jag försöker alltid göra det jag vet är rädd även fast jag så rädd att jag håller på att smälla av. Jag har flyttat tvärs över hela jorden, jag har försälskat mig i surfing fast jag flera gånger var helt övertygad om att jag skulle drunkna.

Jag fastnar
sällan för folk så när jag väl gör det är jag beredd att kämpa för att ha kvar dem i mitt liv.

Därför blir jag så brutalt frustrerad när jag träffar människor som är för fega för sitt egna bästa. För mig är det nog höjden av frustration. Man vill bara ta tag i människan och skaka den tills lite vett fyller dens kropp. Men det går ju liksom inte. Man kan inte göra någonting om man själv inte vågar eller vill. Det är som att försöka hitta slutet på en cirkel. Totalt omöjligt.

Att förstöra
för sig själv genom att vara feg måste vara det värsta man kan göra mot sig själv. Är det verkligen meningen att man ska sitta i sina pensionärsår på hemmet och ångra sig och tänka "tänk om jag hade vågat"?

När jag ligger på min dödsbädd är det viktigaste för mig att jag känner att jag alltid vågade. Att jag känner att jag aldrig lät bli att göra någonting jag ville för att jag var rädd. Att jag alltid krossade rädslan.


He's gone

Allt är verkligen upp och ner. Jag vill bara fly, men jag vet inte vart. Vet inte vart jag slipper allt. Just nu känns mitt rum som ett fängelse. Jag har ingen annanstans att ta vägen. Varenda gång mitt liv börjar se ljust ut så hittar jag något att dra ner rullgardinen med. Jag förstår inte, vareviga gång.

Jag blir så fruktansvärt arg, mitt blod bubblar innuti. Varför får jag aldrig vara glad och nöjd? Varför är de val jag väljer att ta nästan alltid dem fel valen. Varför fortsätter jag ta den svåra vägen som leder till total kaos när jag kan välja att ta den enkla? Jag förstår inte, vareviga gång.


Feels like the first time

Jag tror jag valt alla fel i mitt liv. Varför säger ödet åt mig att var här när det är helt fel? Allt är fel! Precis allt. Har träffat så mycket bra människor men allt känns fel. Vad finns det för mening? Vad gör jag här? Vad är detta för steg? Varför kunde ödet inte låta mig hoppa över detta? Vad ska detta vara bra för? Förstår inte. Inte alls. Jag saknar josefin. Önskar hon vore där alltid. Hon är så lik mig att jag blir kär i henne.... Jag saknar henne so bad. Där är något som är ödet: Att vi är vänner, att vi är bästa vänner!


Oh no she didn't

Jag förstår inte vad ödet har för konstiga hinder åt en ibland. Varför, varför, varför? Varför kan inte allting bara vara som en dans på rosor? Varför kan inte allting bara ordnas med en liten putt? Sjukt vad dålig karma jag måste ha. Helt otroligt....