Det enda du kan göra är att gå.

Jag har tänkt lite på det här med finalen i melodifestivalen på lördag, vem är det som kommer vinna den?

Jag har ingen som helst aning. Inte ens en chansning. Det enda som jag tror och nästan är säker på är att det kommer gå jävligt bra för Sara Varga. Det skulle inte ens förvåna mig om svenska folket röstade fram den till vinnare. Ett otroligt dumt kast i sånna fall. Jag säger inte att det är något fel på Sara Vargas låt. Jag tycker den är trallvänlig och jag lyssnar gärna på den.

Men i Melodifestivalen? Nej, där är den ju totalt chanslös. Om vi ska fortsätta rösta fram låtar som inte har en chans i Eurovision så kan vi lika gärna lägga ner hela melodifestivalen. Fel låtar har vunnit för många år i rad och ändå står svenskarna och kollar på med stora ögon och undrar vad fan som hände? Sjukt

Personligen tycker jag att de bästa låtarna har åkt ut. Jag gillade Love generation - Dance alone, Anders Fernette - Run och Sebastian - No one else could.

Anders Fernette - Run

Och jo, det är tillåtet att lyssna på Rock och samtidigt följa Melodifestivalen!


 You make me wanna run

Frågan är varför Kalle på Kalles Kaviar har blå mascara? Det var förjävla taskigt gjort av skaparen till Kalle. Om dom var tvungna att fjolla till honom kunde dom väl ändå gett honom svart mascara, blå mascara är ju svinfult.Jag har
sovit pissdåligt inatt IGEN, igår natt vaknade jag hela tiden av en massa klockor och telefoner som ringde och inatt fortsatte jag att vakna av något som måste vara en muskel som har kommit i kläm. Jag kan knappt röra på nacken för då känns det som om att någon tar och nyper tag i min rygg. Skit ont! Sådär nu har jag klagat klart för idag.

Jag är ju trots allt ledig idag och så åker jag snart till paradiset så egentligen går det ju ganska bra just nu. Man ska inte klaga, men jag måste. Bara lite..
Make me wanna die

Taylor Momsen har sjukt cool stil. Lite väl vågad kanske men jag kan inte göra något annat än att älska den. Hade jag varit hon hade jag lätt också gått runt klädd så där. Nu är jag ju mig själv och en sån stil skulle ju tyvärr inte passa sig.


Soon to come

Snart drar jag till värmare breddgrader, till karibien, Aruba. Det ska bli alldeles förträffligt. Känns som att jag är lite i behov av att komma iväg en stund. Jag kollade precis priserna om jag skulle vilja ringa hem när jag är där. 22 KRONOR I MINUTEN! Det blir nog till att ta med sig datorn och fortsätta min tajta vänskap med programmet skype. Världens bästa program.

Vem fan är villig att betala 22 kronor i minuten? Det är ju hundra spänn för ett 4 minuters samtal. Undrar när världen ska komma lite längre i utveckligen så det blir samma pris över hela världen för att ringa och smsa. Det vore något. Eller varför inte gratis. Det vore verkligen något...Always said, always said

Vad fan hände med det fina vädret? Från hoppfullt solsken till dystert REGN?, vad hände där? Ja jag vet inte riktigt vad jag tycker. Med regn försvinner snön. Regn tyder på att det inte är minusgrader. Jag kanske borde dra lite på munnen ändå för att det regnade idag...

Jag har tänkt på en sak, fan vad skönt det måste vara att vara osocial. Att kunna sitta hemma en lördagkväll när alla ens vänner är ute och festar och flänger utan att känna ångest. Jag kan inte det. När det händer saker vill jag alltid vara med. Jag funderar alltid på vad jag ska göra här näst. Jag gillar inte att vara ensam för länge. Sån är jag. Synd att jag inte hade lite ensamvarg gener i mig. Att umgås med roliga människor är det bästa jag vet. Alla gånger.

Musiktips:
(För er som gillar metal skulle jag tro. Jag har själv jävligt svårt för metal men jag tycker till och med att den här låten är bra)


Blood stains blondes

Nu tänkte jag skriva att jag ska lova att skärpa mig igen, men jag skiter i det så går det kanske bättre den här gången.

I veckan
har jag legat sjuk i kräksjukan, idag är dagen då jag äntligen mår bra igen. Fint, då kan jag bocka av det på listan, då lär jag inte bli kräksjuk på minst några år.

Idag spelade jag badminton tillsammans med ett par härliga prickar, fan vad kul det är. Man kan kanske inte tro det men man blir fan riktigt slut av att springa efter en liten "birdie" i en timme i sträck. Kanske inte det smartaste draget efter att ha legat sjuk, men vad fan, man lever bara en gång.

Idag beställde
jag högskoleprovboken, lite förberedd ska man väl vara så man kanske har en liten chans iaf. Den 2 april, det är då det smäller. Det är då jag är inne för avrättning. Glump.

Jag kände att det var dags att uppdatera min musiksmak. Jag brukar alltid vara nyfiken på ny musik, brukar alltid leta ny musik, brukar alltid uppdatera mig, men på senaste tiden har jag varit urusel på det och inte gillat min musik ett dugg. Så nu har jag letat fram lite gamla låtar som är nya och gamla för mig och gjort en ny spellista på Spotify som kommer fortsätta uppdateras. Wei. Det känns bra. Den är förjävla grym måste jag själv få säga. Blink.

Här har ni den om ni skulle vara lite nyfikna: OBS, den syns ej, men den finns. "
Inspiration"
För min fotokurs.