I just came to say hallo

Jag har varit ledig i 2 1/2 dag nu, det känns som om jag varit ledig hur lång tid som helst. Helt underbart känns det så det är lite med tunga steg som jag tar min kosa och styr till jobbet vid 16.50 idag. Men man får väl inte bli förslappad, I guess.

Igår var jag och shoppade lite i Uppsala med Elin och Tessie som flyttar in i eget över sommaren. Jag är ju inte lite avundsjuk. Tessie fick med sig en Mac Book från Macoteket i Uppsala och jag är ju inte lite sugen jag. Jag försöker intala mig själv att om jag antingen ska jobba inom media, foto eller kanske både och så kommer jag behöva min egna, härliga Mac dator. Det klart jag behöver en Mac, vem gör inte det? Om jag kommer in på någon skola i höst så kommer nog behovet bli så stort att jag bara är tvungen att införskaffa mig en.

Snart är
det iaf sommar, på onsdag är det första Juni, vilket innebär att det var hela 6 månder sedan jag kom hem från USA. Det är ju heeeelt insane. Känns som det var igår, samtidigt som det faktiskt känns som om det var en evighet sen. Det är konstigt det där med tid. Att den kan gå så fort men samtidigt så otroligt sakta.

Det är snart dags att bege sig dit solen alltid skiner snart igen, Karlstad. Jag längtar gärnet, jag saknar min bästa vän. Som vanligt...

André njuter i solen.

Jag saknar mitt lååånga hår :(

Ny ring från Style By Tyra, Gilla!


Surreal, but yet real.

Jag drömde den konstigaste av drömmar inatt. Det var en mardröm.

Jag drömde att en gubbe hade blivit besatt av mig. Han hade satt upp kameror i min lägenhet och han brukade sitta och kika rätt in i mitt hus vad jag än gjorde. Det hade pågått i flera månader utan att jag visste om det.

En kväll
var jag på fest hemma hos en kompis som jag inte känner i verkliga livet, när jag väl var där fick jag reda på att det var hennes pappa som var besatt av mig, så precis när jag skulle springa därifrån så kom det massa svartklädda, storvuxna män och omringade mig för att sedan kidnappa mig och lägga mig i ett mörkt rum. Sen där någonstans vaknade jag av allt obehag. Sen somnade jag om och drömde vidare på samma dröm.

Polisen hittade mig av någon anledning och spärrade in creepet. Så drömmen slutade ju bra men det känns ändå jävligt obehagligt. I vanliga fall brukar jag hitta inspiration från filmer och händelser till mina drömmar men det här, det har jag fan ingen aning om var det kom ifrån... Vad fan kan det betyda?
Trapped and chained

 

 

It would make total sense if our pasts ripped us apart.


I want more

Jag är fortfarande ledsen över att Peace & Love biljetterna är slut, jag hoppas fortfarande på ett mirakel. Att det helt plöstligt ska öppnas en till camping så jag och Josefin också får plats. Jag hoppas på ett mirakel som aldrig kommer ske.

Men i allt mörker så finns det även ljus. Igår fick jag hem ett brev från Blekinge Tekniska Högskola där det stod att jag hade gått vidare på mitt ansökningsbrev och att jag är välkommen på test och intervju. Jag har alltså kommit en bit på vägen, klarat de första hindret för att komma in på en rolig utbildning. Så den 21/6 är det jag som åker ner till Blekinge/Karlshamn för att grillas lite i kreativitet och passion för kommunikation. Kommer jag inte in är jag alltid en erfarenhet rikare.


Kameleont

Kolla vad jag köpte på Aruba btw! Ett nagellack som ändrar färg i UV-ljus. Riktigt bad-ass!

Och nej jag har inte korvfingrar som det råkar se ut på bilderna!

 

Jag med mitt nya fula mobilskal en morgon innan jobbet.


Late update

Idag är jag ledig från jobbet. Helt underbart. Tog mig lite tid att redigera lite bilder från min senaste stund tillsammans med kameran. När jag tog dem tyckte jag det kändes som de blev totalt värdelösa men med photoshop har ju nästan varenda bild potential.

Den här månaden verkar det som att precis alla är panka, det är ganska sjukt. Undrar varför det är så för. Jag vet ju själv att jag har haft sjukt mycket utgifter den här månaden och sjukt liten lön. Men det har väl inte alla? Knas.

Jag tänker aldrig mer köpa en amerikansk mobiltelefon som inte finns i Sverige. I början älskade jag den. När jag kom hem slutade GPSen att fungera, sen tappade jag den på ett stengolv så det blev flera sprickor på hela skärmen och det var väl egentligen där det började gå utför. Nu visar det sig att jag inte ens kan uppdatera den till den nya versionen av android. Jävla skitmobil. Grymt sugen på att byta ut den. Intresseklubben antecknar, right?

Och så
är biljetterna till Peace & Love slut. Det är ju jätte kul. Något som jag verkligen hade sett fram emot. Kollade blocket och där vill dem ju ha mellan 3000-4000 kr. Det är ju helt sjukt. Så det verkar ju ganska kört. Man får kanske kolla någon vecka och se fall det finns någon stackars sate som börjar få panik över att inte ha blivit av med dem!

Och nu regnar det... Toppen...

En av bilderna jag trodde var totalt misslyckad, men den blev ju riktigt bra. Jag hjärta photoshop.