One little part

Vi har storm här, det blir bara värre och värre. Det är helt sjukt. Det låter som att huset ska lyfta, jag hoppas inte att det gör det. Det vore för jävla jobbigt... Fast iofs, en liten flygtur hade ju inte vart helt fel.Slänger upp en bild, jag gillar känslan. Men kvalitén på bilden suger.


Mad at myself

Så var ännu en helg över. En sjuhelvetsbra helg. Fredags jobbade jag på .kauren vilket var hur kul som helst. Jag trodde inte det faktiskt, men det var det. Glatt överraskad. Igår var vi ute och gjorde stan och låtsades att vi var ifrån Holland. Det var hur många som helst som faktiskt gick på det.

Vi var
på ett uteställe som heter Mingel och där var det total köttmarknad. Enbart killar och många som verkade lite aningen desperata. Vi fortsatte spela holländska, det gick bra ända tills vi fick frågor som "men kan du inte prata lite på ditt språk?" och "Vart i Holland kommer ni ifrån?"

Dom som lyckades lista ut att vi faktiskt var svenska blev ju inte alls glada över vårt lilla spratt. 

<3 Belli och jag innan utgång
Imorgon är det måndag. Igen. Wie.


International love

Ibland är det svårt att veta vad man vill, ibland är det svårt när man vill någonting fast man vet att det är fel, ibland är det svårt att veta om det man tror att man vill verkligen är sant.

 


When the light hits your eyes

Idag hade jag ett lyckorus, jag förstod programmet flash, iaf en stund. Sen kom det där tråkiga momenten när någonting blir fel och man bara vill sätta upp en snara i taket och hänga sig. Blir någonting lite fel så blir allting kalasfel. Jävla skit. Påminn mig att aldrig jobba i flash igen.

Way to long I've tried to be
What I could never be
For too long you've rolled the dice
But you can't control me
I ain't talking about romance
You may fiddle I may dance
Anyway it's just a game we play


In your head

... Och där sprack vår nyttiga månad. Vi klarade 20 dagar men fan inte 30. Sist klarade vi typ 13, så nästa gång går vi kanske hela vägen. Ibland är man bra dålig, men det var det värt!


Commander

Jag passar liksom aldrig in någonstans, känner mig liksom aldrig hemma.. Jag letar alltid efter någonting jag aldrig tycks hitta. Jag vet inte vad det är, vet inte om jag alltid kommer vara en vandrande, vilsen själ.Got to love you

Sometimes following your heart means breaking someone elses.

Let it rain over me

Nyss hemkommen från storstaden, min hemstad - Stockholm. Det har vart en helt underbar helg och det var nästan med en liten tår som jag lämnade staden där jag växte upp. Men det inte är inte så långt kvar tills jag åker hem igen och firar jul.

I åt jag
middag och drack fredagsdrink med min familj som jag saknat så mycket och sen träffade jag söta Sabina och vi bestämde oss för att gå på bio, men planen sprack ganska fort då vi blev övertalade till att komma in till stan och dricka några drinkar. Några drinkar blev till många drinkar, några shot och sen snurrade det ganska rejält i huvudet på oss. Men det var en rolig kväll, helt klart.

Mys med familj

Söta Sabina <3På Lördag
bakade jag lussebullar med min mamma och lyssnade på julmusik för att få den rätta stämningen. Men den kom liksom aldrig. Var nog på tok för tidigt. Sedan bar det av hem till Tessie, där Elin, jag och Tessie åt tacos och pratade om vår tid i USA. Jag har saknat dom så mycke! Det finns liksom ingenting som någonsin kommer överträffa vår upplevelse i USA. Det är och förblir det bästa året i hela mitt liv. Jag har sådan längtan tillbaka och jag ångrar stort att jag åkte hem, fast och andra sidan hade jag aldrig träffat dessa underbara personer jag träffat i Karlshamn. Det är ödet helt enkelt.

Lussebullar som blev fantastiskt goda


Men en dag kommer jag tillbaka till USA och då kommer jag inte göra samma misstag igen!

 
If I Could Take It All Back? Would I?

water is wide

Tydligen är jag en dålig person...


One of us is gonna die young

Sitter just nu på föreläsning i flash och eftersom att jag bloggar istället så förstår ni att jag tappade bort mig. Tappar man bort sig lite så är det helt kört. För gör man det minsta lilla fel så blir allt KAOS fel, så det är liksom ingen idé. Blä på flash.

Helgen har varit skön. I fredags var det ljudphest vilket innebär att det var en massa band som spelade, mycket kul att se att det finns lite talang i lilla Karlshamn. Lördags var det tacokväll och One Tree Hill, supergilla.

Jag har inte så mycket att skriva egentligen, det är super tråkigt.

Jag längtar hem lite så jag hoppas jag får komma hem till helgen, det vore mys. Jag längtar efter min familj och alla härliga stockholmare!God gave Rock N' Roll to you


People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long.


I miss you when you're gone

Jag har varit lite depp de senaste dagarna och inte riktigt förstått varför, men idag kom jag på det. Det är mörkret. Man är inte van vid det. Redan vid 4 går ju solen tamejtusan ner. Inte ok. Vem som helst blir väl mindre glad då. Men jag ska skärpa mig. Ska tänka på det positiva med vintern. Snö som glänser och knarrar under fötterna när man går och sen är det ju jul - och jul är ju bra på alla sätt och vis. Jag längtar!

Jag ska vrida mörkret till något positivt. Ska sitta inne och dricka te och kolla på bra serier och filmer. Sen ska jag kramas så mycket jag kan. Jag älskar att kramas.

 


I taket lyser stjärnorna

Just nu ligger jag och tittar på upp på stjärnorna. Ja ni läser rätt. Jag har skaffat mig sådana där självlysande stjärnor man hade i taket när man var liten. Det är jätte mysigt och får ens tankebanor att gå lite längre. Jag gillar att tänka, för det mesta.


 


Never seen you, I don't even know you're name
But still I believe

That you are gonna save me
Somehow I got a notion
Just a little affection on this cold and windy road
Save me, from a state of un-emotion
Just a little affection on this windy road

I don't know if I can
I don't know if I should
I don't know what is right and what's to come if you would
Here I stand in the rain
Here I stand in the cold
I'm reluctant to get another shot in my soul... no
I'm afraid of that hole...


Save me, save me...
Lonesome road...Portrait

Dags att uppdatera antar jag. Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva... Det händer så mycket hela tiden. Det har vart Halloween det var kul. Vi har haft super mycket i skolan. Det har vart jätte kul, men stressigt som fan. När vi hade redovisat uppgiften var det typ att trilla ihop i en liten hög och pusta ut. Jag gillar när det är stressigt, jag jobbar bäst då. Men efteråt måste man verkligen andas ett tag.

Helgen har varit skön. I fredags var det en liten klassfest och sen utgång, mycket trevligt. Man har tur som har hamnat i en så bra klass. Vi har hur mycket potential som helst. Det är så sjukt, för alla är så otroligt duktiga och alla inspirerar mig. Det är verkligen hur kul som helst att hamna någonstans där folk är så brutalt kreativa, det smittar verkligen av sig.

Jag kan även berätta att jag är jävligt bra på att sätta mig i kniviga situationer, fortsättning följer. Kan vara så att jag hoppar av, att jag inte vill vara med längre.

Här är en av uppgifterna vi haft de senaste veckorna. Ett självporträtt jag gjort i Illustrator. Jag ville få fram att jag kanske ser lite hård ut på utsidan men att jag egentligen inte är speciellt hård, utan ganska snäll faktiskt. Därav "looks fool"

 


You've been the only thing that's right in all I've done.

I miss you. Miss to just be in your arms, your embrace. Miss your laugh, your smile. I miss your lips, your kisses. I miss the way you made me feel, your touch. Miss everything about you!