You're the one who creates the story of your life

Såhär såg
jag ut innan fredagens skumkväll. Kan ju påpeka att jag inte alls såg lika fräsh ut inpå småtimmarna. Hatten fick sig rejält med stryk och ser numer ut som en redig tanthatt, RIP. Man blir inte heller speciellt vacker av att få ett helt glas med vatten hällt över sig, kan ju säga att det blev blött, för jävla blött.
Never a happy ending

Vi såg precis en film som heter A little bit of heaven. Kate Hudson spelar en kvinna som efter många om och men hittar sin sanna kärlek och sen går hon och dör i cancer. (sorry för spoilern)

Denna filmen
gjorde mig inte glad, inte alls. Just nu känner jag mig hel deppig, jag hoppades ju på att Kate skulle överleva, men istället hamnade hon i träfrack (ja, jag vet att det bara var en film)

Det är mycket som känns jobbigt just nu faktiskt. Jag ligger fortfarande efter i skolan eftersom jag inte orkat ta tag i arbete, jag har försökt men After Effects har bara kivats med mig och gjort mig mer rasande än glad och peppad. Jag har precis blivit sjuk IGEN, hoppas att det inte sitter i sig så länge och att jag mår bra tills nästa veckas valborgfirande. Något annat går jag inte med på, då gräver jag en grop lägger mig där istället. Min näsa rinner som en vattenkran och jag har inte råd att köpa nässpray. FML

Ja ni hör ju även att jag tycker synd om mig själv också. Jag är bra på det när jag mår dåligt för ingen annan gör det ju. Jag hoppas det går över snart. Jag antar att jag ska vara glad att mitt problem inte längre är magsår.

Men iaf, om du av någon konstig anledning skulle vilja se någon sorglig film som får dina tårar att rinna så kan du ju se A little bit of heaven. Och ja jag vet - jag har redan spoilat slutet, sorry.Kolla vad lyckliga dom ser ut på reklamen, skitfilm.


Future

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you?
London Calling

Som vanligt blev jag distraherad när jag skulle blogga. Hittar alltid massa roligare bloggar just när jag ska blogga, men idag lyckades jag ta mig tillbaka hit. Winning.

London var underbart, jätte mysigt också att få umgås med bara familjen. Stockholm var också bra, kände inte riktigt att jag hann göra allting jag ville kanske, men men, stockholm ska ju ingenstans.

I London var vi runt och såg alla vanliga sevärdheter. Vi var på Madame Toussauds och även musikal som var jätte bra. Yup yup.

Just nu är det en del i skolan, har mycket att ta igen också, men jag taggar lite fest på fredag istället. Det är mycket roligare.


Taxibil i London

Cottage

Den berömda telefonkiosken

Jag och Min drömman

Rihanna

London

Min snygga lillebror

Unicorn

Nu sitter jag på lektion och det är första gången vi har fått i uppgift att läsa någonting på lektionen. Eftersom att vi är bildstudenter så är inte stämningen i rummet just nu så hög. Men man ska väl inte klaga, vi ska vara glada att vi slipper läsa för det mesta

I eftermiddag
åker jag hem till sthlm för att fira påsk, gå på min brorsas studentskiva och åka till London. STOKED!
Jag längtar hem så mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen just nu. Men det brukar ju bli så. När man väl vet att man ska åka hem så längtar man gärnet.


Bild snodd från google.

Jag fick blommor med bud häromdagen. Rosa liljor - mina favorit. Snacka om att att jag blev glad tjej.