Make sure you don't confuse guilt with love

Nu, off till .kauren och feeeest


Du var mitt allt


Shit, stötte på den här låten. Det var fan inte igår.I am your woman

Gah, magkatarrs skit. Var på vårdcentralen för en vecka sen och fick medicin, den har inte hjälp så imorgon ska jag tillbaka. Det värsta problemet till min dumma mage har jag väl tagit tag i, sen dess har det känts mycket bättre, men det är fortarande kvar. Jag blir så ledsen. Börjar även bli förkyld från vår våta tripp till Karlskrona. Sad face.

Det finns fortfarande så mycket saker jag skulle vilja säga, saker som aldrig kommer bli sagda. Saker som kommer försvinna och begravas någonstans långt bort där de aldrig kommer bli hittade igen. Det är inte för det bästa, men jag ser bara ingen anledning till att kämpa, att försöka upplysa något som kommer förbli mörkt. Jag önskar saker såg annorlunda ut, att vissa saker aldrig hade hänt. Men det är för sent nu, för sent att ta saker tillbaka.


Greensleeves

Jaha i helgen fick jag reda på ännu mer saker som smällde upp i mitt ansikte och som förmodligen kommer smälla upp i någon annans ansikte också, förhoppningsvis inom en snar framtid. Någon som förtjänar det mer än vad jag gör. Karma's a bitch!

Fyfan vad det snöade i helgen förresten. Herregud. Vi var i Karlskrona, det är ett under att man inte är dödssjuk efter det. Man kunde bokstavligt talat vrida ur våra skor. Det liksom klafsade om skorna när man gick.
Jag sa att jag ville ha snö, men jag tror jag har ångrat mig lite. Det var inte riktigt lika kul när man fick så mycket att man kunde ha förvandlats till en snögubbe om man stod still....
Like a domino

Idag har jag prövat sola solarie i Karlshamn, får se ifall det var något bra. Men vägen dit var inte så enkel. Jag hittade solariet och gick fram till dörren, där började jag dra i dörren men den gick inte upp. Jag backade lite, kollade vad det stod på fönstrena. "Öppet 7-22" Vad fan tänkte jag?! Jag gick upp igen, drog i dörren, men det var samma sak. Den gick inte att rubba. Jag vänder mig om och ser att det är några gubbar i teknikffären mitt emot som glor på mig. Jag slår skamset ner blicken och går för att ta ut pengar.

När jag kommer tillbaka sen visar det sig att det bara var jag som inte vågade ta i tillräckligt, jag skämdes lite i smyg när jag förstod det.

Fick även hem lite smycken från Style By Tyra som jag beställt. Jag är helt kär, alla smycken är verkligen så jag. Jag älskar Style By Tyra, dom har hur mycket fina saker att köpa som helst. Så om ni inte vart inne. Gå in! NU!
http://stylebytyra.se

En ring det står hope på och ett halsband med ett kors på

Jag är helt kär i det här halsbandet, det kommer användas flitigt till armlösa klänningar

 Herregud vad detta stämmer in på mig, sjukt...

Stjärntecknet Vågens egenskaper

Den som är född i Vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. En social, utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter. I relationer och samarbete är Vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är mån om att göra ett gott intryck och är svag för smicker. Uppmuntran och gemenskap är viktigt för denna tillmötesgående, charmiga karaktär.

Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna.

Vågen har ofta god smak och intresse för kläder eller inredning. Att dekorera och pyssla faller sig naturligt för denna estet. Vågen tycker inte om bråk och stridigheter utan föredrar balans och harmoni. Det finns inte så många singlar födda i detta romantiska tecken. Om Vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrummet är fyllt. Tvåsamhet och gemenskap är viktigt för samarbetsvilliga, mjuka Vågen. En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse och har ofta ett fördelaktigt yttre.

Smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!Ett erkännande...

Jag vet att jag kan uppfattas som världens gladaste människa, alltid positiv och det är väl egentligen det jag är. Men jag är även en jävel på att sätta på en mask, en fasad. Jag gömmer ofta min olycka bakom skratt och leende.

Saken är den att jag är inte lycklig, inte alls. Jag har jätte svårt att fokusera på de saker som är bra, jag gräver autmoatiskt hellre ner mig i de saker som får mig att må dåligt och sen hamnar jag i någon slags kvicksand som inte går att ta sig ur. Jag försöker kravla mig uppåt men istället sjunker jag bara längre ner.

Jag är
aldrig någonsin nöjd med min livsituation, känner liksom aldrig att jag passar in, vill aldrig stanna någonstans. Kommer jag känna såhär hela livet? Isf vill inte jag vara med.

Jag försöker hela tiden försöka tänka på det som är positivt med det tycks liksom inte betyda tillräckligt mycket för att kunna rycka upp det som inte känns något bra.

Det var länge sen jag mådde så illa som jag mår från och till just nu, detta har att göra med många olika faktorer. Huvudfrågan till alla bekymmer är väl vad det ska bli av mig? Jag är 22 år och vet knappt vilket håll i livet jag vill gå åt. Om inte det är frustration och olycka så vet jag inte vad som är det.


Du får göra vad du vill med mig

Jag tror att en dag kommer det hända mig något stort, en dag kommer all jävla skit vara värt det. Det måste det göra. Jag ser ingen mening annars. Visst att jag kanske inte alltid har varit den bästa människan men jag har alltid försökt. En dag kommer jag träffa en människa som är värd all väntan och all smärta. Jag tror det - Jag måste tro det.
Trapped


Lies

Jag sa att jag tyckte om dig, men jag ljög. Allt det jag tyckte om hos dig visade du tydligt att det bara var en fasad, ett nät av många små lögner. Personen jag trodde du var försvann och blev ett moln av dimma. Jag sa att jag tyckte om dig, men jag ljög.


Sorry


Jag tycker synd om dig.


Some pictures

 


 


 

Ikväll blir det ut och slå klackarna i taket. Ska ta på mig en av mina turklänningar ifall att. Men jag tror det kommer bli en bra kväll, det känns liksom ut i fingrarna. Hoppas ni kommer ha det bra/kul med.

Peace Out


How can you live with yourself?

Jag tappade precis helt hoppet helt totalt om äkta kärlek. Det är en myt, något som bara finns på film, lika vanligt som flygande grisar. Omöjligt.

Jag på nyår, pappas blixt hänger fortfarande med efter 20 år

 


You just fucked up my head

Ja hurru ni, det här med bloggandet har varit lugnt ett tag nu. Jag är hemma, valde att stanna hemma en vecka till, skulle egentligen ha åkt hem igår. Men det känns bra att vara hemma, kanske lite för bra. Jag känner mig själv, jag vill vara på alla de ställen där jag inte kan vara. Vill ha allt jag inte kan få. Blir aldrig nöjd, tror alltid att det är grönare på andra sidan.

Nyår var fantastiskt, nästan ingen drama alls. Halleluljah, det brukar alltid vara några som börjar bråka, men inte i år. Helt underbart. Vi hade istället bara riktigt kul. Tessie följde med hem till mig sen och vi hade vår egen efterfest i mitt bubbelbadkar, inte ett helt fel slut på kvällen.

Jag är nästan klar med min hemsida också, här har ni en liten sneakpeak.