Kiss i ölen?


Jag hittade denna ölen på systemet och var ju självklart tvungen att pröva. Tummen upp.
Just nu är jag dock så mätt så jag kan inte ens tänka tanken på öl. Blö.

Har spenderat hela dagen med min söta vän Renée. Jag har verkligen saknat henne och det är så synd att vi inte ses oftare. Dock ska jag ju spendera största delen av sommaren hemma i Sthlm, så det får det tusan bli ändring på.

Imorgon
åker jag tillbaka till Karlshamn igen. Börjar bli redigt trött på att flänga fram och tillbaka. Det är ju inte direkt nära om man säger så.

Min lilla, lilla brorsa tog studenten i fredags. Det är helt insane hur tiden kan gå så otroligt fort. Däremot kommer han alltid att vara en liten skit i mina ögon. Jag kommer aldrig inse att han håller på att växa upp. När jag tog studenten så hade vi sån grym tur med vädret. Mina föräldrar berättade att de nästan höll på att få värmeslag när de väntade på mig på skolgården. Min brorsa hade inte riktigt lika tur.

Det var
som att hela himlen liksom öppnade sig. Men det var inte det värsta, det var så kallt och blåsigt att t.om en eskimå hade gett upp. När de skulle springa ut så såg man inget annat än stora paraplyn.

Jag tyckte
så synd om tjejerna som sprang runt med sina bara ben och fina sommarklänningar. Jag såg tjejer plaskade runt i vattnet barfota. Det var nog tur att de hade druckit en del alkohol.

Min brorsa berättade att det hade vart så kallt på flaket att de hade stått i en klunga och kramats för att hålla värmen. Herre jisses. Studenten ska ju vara sommar, värme och lycka. Synd att inte alla får ha det så...


Kommentarer
Postat av: -

Fin Tjej!

2012-06-08 @ 01:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback