As we walk on fields of gold

Kors i taket. Två inlägg på nästan samma dag. Vad hände?

Jag sitter och tänker lite på mig och kärleken. Om man läser längre bak i min blogg så kan man läsa ett konstaterande i att jag är en idiotmagnet. Det är flera år sen och ack, det är ta mig tusan lika förjävligt än idag.
Det har gått så långt att jag inte ens vågar tro att någon är bra, har alltid en sköld uppe, försöker att hålla väggarna uppe.

Bjuder på en bild på Fajja istället från vår studiefotografering

Gör mig lycklig nu

Ja felåt, det var ett tag sen jag bloggade. Jag har bara inte haft något roligt att skriva och varenda gång jag tänkt bloggat har jag hamnat inne på någon annas blogg och förstått att min egen blogg suger. Så där försvann den blogglusten. Men nu är jag back on track.

Magont - Kaputt, nästan. Just nu äter jag hur mycket tabletter som helst. Borde nästan ta en bild och lägga upp, så läskigt är det. Men så länge man blir frisk så.

Vädret som försigår just nu gör mig lycklig och sprudlande. Idag har vart en bra dag. Årets första mjukglass med tutti frutti strössel, finfint sällskap och en tur runt i en sommarstad. Jag försöker hålla kvar i den här bilden för just nu verkar det bli storm. Fy.

Hade till och med lite inspiration till några somriga foton. Vet inte vad ni säger men dem får mig att bli sugen på glass.

Don´t dare to hope. Things have a way of dissapearing when you just started to believe in them.
You had me at hallo

Man gör många dåliga beslut i livet. Jag har gjort sådana beslut. Beslut jag inte är stolt över. Ibland kommer dem bara smygandes och helt plötsligt har man beslutat något man själv inte är medveten om.

Jag tror på tanken att man aldrig ska ångra någonting förutom de saker man aldrig gjorde. Det är bara svårt ibland att se något bra i vissa saker man gjort. Speciellt när man blivit förd bakom ljuset, hoppats och blivit besviken.

Jag tror på att se bra saker i allting men ibland är det svårt.Fuck the sound

Att man var på ett 7 timmars möte igår har satt sina spår, mestadels på sömnen. Den blev inte lång inatt. Jag sitter just nu på lektion, en kille pratar om ljud. Jag borde väl egentligen lyssna, men det enda jag hör är : "Blablabla, gå och sov vettja. Bla bla, du har en säng hemma som är skön, varför är du inte där?"

Ikväll är det sittning för gamla och nya .smoersex. Jag vill vara pepp, men allt jag kan känna just nu är trötthet. Det finns inte en chans att jag kommer palla det om jag inte får sova lite. Nä, snart går jag hem. Säger upp mig. Gonatt.