Den där festen

Maja utövar sin hobby lite mer förföriskt än vanligt
 
Så var det helg igen och jag har vart lugnare än på väldigt länge ett tag nu. Egentligen är det ganska tråkigt, men myskvällar är ju inte helt fel egentligen. Jag brukade få panik när jag valde att inte följa med att festa, livrädd för att missa något. Jag tror jag vuxit lite som person och det känns ju jävligt trevligt.

Summer dreaming

 

Även fast jag är full och dum just nu så förstår jag att det inte är smart att sitta kvar här i sommarnatten med dig, med enbart stjärnorna som vittne.


You still have everything

 
 
Jag är inget stort fan av covers men den här är så otroligt fint filmad, sjunga kan de ju också.

Forever angel

 
Idag har vi haft praktikseminarium och jag är så himla glad att jag fick vara på en praktikplats som jag trivdes hur bra som helst på. Min mamma skickade precis sms till mig och berättade att pappa hade fått prov på inkontinenssbindor på posten i hans namn. Hah bästa pappa, jag hade velat se hans min, den var nog ovärderlig!

Get your shine on

 
Idag har jag vandrat runt i den här kransen runt huvudet och försökt bidra med lite vår -och sommarstämning. Köpte även den här spegeln billigt på en loppis. Den passar superfint i mitt rum.

Honey

Vad är det med chokladbollar som får mitt hjärta att slå dubbla slag?

I'm wasting no more time

Bilder tagna av bästa André
 
Herre jisses vad jag soltörstar nu. Tänk att kunna gå runt i bara ben, korta kjolar som smeker låren, kisa upp mot en klarblå himmel. Sitta i en park med fina vänner, dricka vin. Känna gräset mot fossingarna. Ligga vid en strand, titta på de som badar och skratta åt de som inte riktigt vågar. Är det bara jag som tycker att vintern har varat lite för länge?

Jag vet något som inte du vet

 
Min mobil ringde imorse vid halv nio tiden, sömnigt tog jag upp den och lät den vibrera och skrika åt mig. "Mamma Lo" blinkade på displayen och jag tänkte bara "VAD FAAAN, VARFÖR SÅHÄR TIDIGIT?"
 
Jag la envist mobilen under madrassen och vände mig åt andra hållet, men mamma var envisare så tillslut efter att jag först lagt kudden över huvudet och insett att den inte fungerade som ljuddämpare ( jag visste tydligen inte vad ljudlös var imorse ) så svarade jag sömndrucket tillslut.
 
Det visade sig att jag borde svarat på en gång för min mammas exalterade röst klingade i andra änden. Hon har bokat en resa för hela familjen till Venedig i sommar, det här gjorde helt klart hela min dag. Om ungefär två månader får jag doppa tårna i medelhavet, mest pepp är jag på hur mycket jag kommer att kunna fotografera. Herre jisses, jag kommer springa runt som en yr höna.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll 
Jag har verkligen börjat inse hur mycket ljuset betyder i en bild. Det betyder verkligen allt! Många gånger har jag blivit frusterad över att bilder inte blivit som jag ville, helt enkelt för att man inte kan bestämma över ljus. Om man inte fixar det själv vill säga.

I just wanna be free

 
När solen värmer huden, isen smälter under fötterna och vinden leker med håret, då kan man inte vara något annat än lycklig.

Grattis Veronica

 
Igår firade vi fina Veri som fyllde fina 21. Hennes familj kom över och bjöd på himmelskt goda pajer och lite hundmys.

Kärlek

 
Ni är så fina mina söta vänner. Jag längtar efter sommar. Få sitta på en filt på ett grönt gräs och dricka vin. Kan inte bärga mig! (Dianis, du med!)

I want to see it painted black

 
 

Är magen glad är människan glad

 
Mat kan i princip sammanfatta den helg jag haft. Mammas mat som nu blivit lyx för mig. Grattis fina mamma på födelsedagen i efterskott också!