Kanalerna och broarnas stad, dag 2 PART II

 
Vi valde att bara gå runt i Venedig och titta på saker som kom i vår väg. Tipset vi fick innan vi åkte var att man skulle glömma kartan hemma, gå vilse och enbart njuta av allt fint man fick se. Däremot vet jag inte riktigt vad jag tyckte om Versaces gatskyltning
 
 
I Venedig finns det tydligen riktiga badass som kör gondol. Han tyckte iaf att han var riktigt cool
 
 
Många broar var det och vi var inte de enda som stannade för att föreviga dem.
 
 
Efter en stund i hettan stannade vi på ett torg och tog skydd från solen. Där åt vi italiensk glass och önskade att vi fick bada i kanalerna.
 
 

Kanalerna och broarnas stad, dag 2 PART 1

 
Dag två bjöd på stekande väder, (som alla andra dagar)
 
 
Väl ute på Lido i dagsljus fick vi se vår första kanal i Venedig med tillhörande bro. Mamma och pappa var glada som spelmän när de skulle få åka båt istället för buss.
 
 
Lidos vattenbusstation var trafikerad och inte alltför lätt att navigera sig runt på för att hitta rätt buss.
 
 
Vi såg vår första Gondol och kunde efter ett par gondoler se ett mönster - de som åkte var enbart asiater. Bilden till vänster är tagen på en av Venedigs mest kända platser San Marco.
 

 
San Marco
 
 
Att jobba i Venedig verkade hårt.
 
 
 
 
 
 

Sorry guys

Förlåt för att det är så otroligt dålig uppdatering här. Jag har så många bilder att redigera så jag vet inte ens vart jag ska börja, vilken fot jag ska stå på. Helt plötsligt känns det inget roligt längre och det händer ju väldigt sällan. Hur som så kommer det snart bilder från Venedig och bilder från ett bröllop jag fotade på. Håll ut!