SM i simning

 
Jag skriver ju ganska om saker som är svåra här i bloggen, jag har tidigare klagat på hur svår det är med sport överlag, men speciellt basket. Jag har hittat sporten som går fort upp på min lista över den svåraste. Simning, jävlar.
 
 
Förra veckan var det SM-veckan i Borås och jag skulle åka och följa den här killen, Adam Paulsson, som sen tog SM-guld i 1500 meter fritt.
 
 
Jag har nästan aldrig ens tittat på simning, så jag var ganska lost när jag kom dit. Jag hade ingen aning om vart jag skulle stå för att ens få en bild med en simmare på, och inte bara vatten.
 
 
Här pustar Adam Paulsson ut efter att han vunnit, inga jubelrop, han var säkert för slut för det.
 
 
Det var gladare miner när han hade fått pusta ut och ta på sig torra kläder.

On and on

 
I går var det dags för Agnes på scen på Borås sommartorsdagar. För er som inte vet vad det är så är det olika artister på scen mitt i centrala Borås varje torsdag. Det drar mycket folk och staden liksom lever upp.
 
 
Jag jobbade inte, så jag orkade liksom inte riktigt ta mig in i massan så nöjde mig med bilder på håll.
 
 
 
Sjunga kan hon ju den där damen, snygga ben hade hon också.
 

Världens under

 
Har ni sett vilket litet charmtroll Elles och Jens, Klara är? Det är så stort hur två personer kan skapa något så vackert. 
 
 
När de här bilderna är tagna stod både jag och Tessie lutade över henne och sjöng lite visor för att få henne att le. Därav den skeptiska blicken skulle jag tro, vi såg nog kanske lite för tokiga ut. 
 
 
Bilderna är tagna på en filt i Tessies trädgård när vi fyra träffades för att äta lite god mat, bada och sola. Mycket trevligt. 

Det här med gruppbilder

 
Här kommer ännu en av mina svagheter. Gruppbilder. Det är så sjukt jävla svårt att få en grupp att se bra ut tillsammans, inte obekväma liksom. Om någon är obekväm så smittar det så lätt av till de andra.
 
 
Här är iaf ett feministiskt punkband från Mark som heter Trampstamp. Jag träffade dem och gjorde en intervju som blev publicerad i dagens tidning. Otroligt svårt att göra en intervju med så många personer samtidigt, men Hey, det gick ju vägen ändå.
 

Snart är det jag som är kung

 
För er som gillar söta djur lika mycket som jag - Den här är för er.