Du vackra stad. Del IIII

 
Vi fortsätter med bilder. Den här killen tyckte jag lite extra synd om. Jag har funderat många gånger på hur jobbigt det måste vara att vara cykeltaxi och så slänger vi på en hajdräkt på det och sådär en 37 plusgrader. Herrejisses, eloge till honom. Jag hade tuppat av. 
 
 
Här har vi då sjävla hjärtat av gamla stan, torget. 
 

Mamma återhämtar krafter och värmer sig lite i solen (vilket absolut inte behövdes för att hålla sig varm)
 
 
Jag kommer inte ihåg vad den här kyrkan hette men det sägs att den har inspirerat Disney i sina filmer. 
 
 
Torget i gamla stan. Jag tycker arkitekturen är jättefin, vad hade inte jag gjort för att få bo i ett sånt här gammalt hus med fina fönster? 
 
 
Det var dags att ta sig upp i en kyrka för fin utsikt. Det var många trappor att gå i om man säger så för mamma vägrade hissen. 
 
 
Mååååååååånga trappor.
 
 
Väl uppe fick man lön för all möda.
 
 
Torget och Disneykyran igen.
 
 
Torget.
 
 
 
 

Du vackra stad. Del III

 
Som det märks är Prag en så fantastiskt vacker stad så det var svårt för mig att inte föreviga ögonblicken med min kamera. Så det blev en hel del bilder. Första kvällen åt vi middag på en populär vegetarisk restaurang, kanske lite väl populär eftersom vi fick sitta i hallen och äta. I själva restaurangdelen fanns det stjärnor i taket. 
 
 
Resten av kvällen gick ut på att vandra omkring och suga in dramatiseringen av en solnedgång i Prag. Jag låter bilderna tala för sig själv men varnar de som tycker guldigt motljus är lite för klyschigt. 
 
 
Karlsbron
 
Karlsbron
 
Karlsbron
 
Mamma
 
 
Karlsbron är full av olika statyer som betyder olika saker. Det sägs att en del ska man ta på för att få lycka eller så får man önska sig något. 
 
Utsmyckning av balkonger var populärt
 
Mamma njöt av den låga solnedgången
 
Prag
 
Prag
Prag
 
Prag