The Northern Project

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinterkaos

 
Mitt i allt kaos med C-uppsats och examensprojekt bestämde jag mig för att ge mig ut i -16 grader för att rensa huvudet lite tillsammans med kameran. Jag har varit så jävla dålig på att använda kameran på sista tiden, så det är dags att ändra på det. 
 
 
Jag går runt och har ständig ångest för mitt examensprojekt samtidigt som det får mig att fnittra till ibland, helt utan anledning. Fröken schizo kan man kalla mig, ja. 
 
 
Många tankar i huvudet har jag helt enkelt, på allt. Det är inte långt kvar nu. Vet ni vad jag menar om livet ibland känns som att det är en ständig språngbräda till någonting? 
 
 
Jag tycker inte om kyla, inte alls. Men det blir lite lättare att vistas i den, att suga in luften djupt ner i lungorna och få snö innanför skorna när man vet att det snart kan vara över, att solen snart kan lysa mot ens kind.
 
 

Ge mig någonting som känns

 
Ögonbrynen dansar på din panna, kroppen går fast hjärtat vill stanna kvar
Den vackraste flickan på jorden
Varje sak du säger är balsam, vi är karaktärer i en Håkan sång
Den vackraste flickan på jorden
 
Alltså den här låten går på repeat hos mig just nu. Heeeelt fantastisk! 

En höstpromenad

 
I höstas var jag ute på en liten fotopromenad. Jag tänkte att nu när det är ett helt vinterlandskap där ute med flera decimeter snö så var de dags att plocka fram de här bilderna för att känna lite värme igen. Jag längtar redan tillbaka till då det inte var vinter, men men. Det är inte så långt kvar nu. 
 
 
 
 
 
 
 

Cupcaaaakes

 
 
Från ingenstans egentligen, har jag börjat gilla att baka. Det är verkligen skitkul, förmodligen för att jag är en riktig gottegris men också för att man kan göra fint om man vill. Jag gillar ju vackra saker och att skapa dem. De här cupcaksen bakade jag till jul. De är morotscupcakes med valnötter med lime/philadelphiafrosting.