Café Opera

En tråkig torsdagskväll och vi bestämmer oss för att åka in till Cafe Opera. Först blev det krök på softbar där vi hade på tok för kort tid på oss, vi lyckades iaf få i oss två stora starka och två glas vin på en halvtimme, vilket absolut gav resultat senare på kvällen. På väg till Cafe Opera råkade kära Josefin snubbla runt lite och självklart skyllde hon på hala skor (mja, var det inte alkholen som började kännas). Killarna skämdes och gick ett par meter framför oss.
Vi kom in utan problem, vakten var sjukt trevligt. Väl där inne möttes vi av ett hav av folk, vad fan gjorde alla dessa människor ute en Torsdag? Det var ju inte direkt folk i vår ålder där, men det var trevligt iaf. Robinson Robban och Babsan var bara några av personerna som var där för att visa upp sig. Josefin fick en bild med Babbsan och det kommer hon nog skryta om i ett tag framöver.
Hursomhelst så blev kvällen jätte lyckad och vi hade jävligt trevligt sällskap. Den mest lyckade kvällen av alla utekvällar hitills, ;D
Det blir fan mycket mer lyckat att festa på vardagarna, helt klart mycket mycket roligare än på helgen. =)

Kram / Therese Lo


image61

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hahaha men mina skor var ju faktiskt väldigt hala ;D Tack för en toppen torsdag. Jobba på imorgon!

Postat av: Josefin

Ooooops glömde att skriva forss på mitt senaste inlägg. Haha så det kan gå ;D

2007-10-20 @ 17:18:06
URL: http://josefinforss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback