Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Nejmen vad skönt nu har allting ordnat sig så det finns fortfarande hopp kvar. image158Nu är jag faktiskt taggad tillochmed, sitter här iklädd min klänning och bara väntar på att tiden ska gå så att jag får göra iordning mig och åka härifrån. Snart så snart så.

Nyårsklänningen,
Kanske inte världens bästa bild, men ändå.

;)

Vi ska tydligen äta Oxfilé provencale, gott tänker ni va? Synd att jag vägrar äta sådant kött då, är ungefär som att äta på en levande oxe..


Gott nytt år från mig! // ThereseLo

Fan!

Fan, idag är det nyårsafton och allt har redan kaosat sig, lagom kul. Hon som skulle köpa dricka till oss kan inte längre, så nu är det kört. Känner på mig att det kommer bli en jävla nyårsafton! =/

Kramar / Therese

nyårslöften

Ja som sagt var så är det ju den mest överskattade helgdagen imorgon, nämligen nyårsafton.
Men vad ska man ha för nyårslöften då? Jag har funderat lite på det här och kommit fram till några iaf.

* Leva livet för stunden, varken blicka bakåt eller för mycket framåt.
* Ta upp kämparglöden i skolan.
* Alltid prova det mesta en gång
* Äta nyttigare och börja träna.


Men dessa har jag inte riktigt bestämt mig för, någon som har något bra tips på vad man kan ha för bra nyårslöfte?

MVH ThereseLo

image157



Nyår är överskattat

Japp, så nu är det bestämt. Resan till Thailand nästa år är bokad och klar och ja längtar redan =)

image155

Ni som läst mitt förra inlägg måste undrat vad fan det var för fel på mig. Jag hade en svacka, okej? det kan hända precis vem som helst. Idag mår jag mycket bättre och ser fram emot morgondagen. Inte ska jag sitta hemma och deppa inte, nejdå jag ska ut och röja gärnet! Först ska vi nog hem till Isak och sen får vi se vart vi tar vägen. Känns rätt bra att inte ha något planerat för en gångs skull, med tanke på att nyår ändå aldrig blir som man har tänkt sig. Man har alldeles för stora förväntningar, och den här gången har jag inga förväntingar alls, bara att vi iaf ska ha lite trevligt

Gott nytt år på er alla då! MVH ThereseLo

Inte ett så värst långt uppehåll från bloggandet.

Jag vet inte ens vad jag ska börja, kan ju börja med att jag inte klarade att hålla mig borta från mitt bloggande särskilt länge, för här är jag ju igen, skrivandes.

Hur som helst så känns det som om att jag inte känner igen mig själv längre, jag har kämpat för att inte visa svaghet, för att slippa känna känslor, men på något vis har allt gått fel. Det var länge sen jag hade såhär mycket känslor i kroppen. Så jävla mycket känslor att jag varken vet ut eller in.
Jag är bara så arg på världen just nu, känns som om att den försöker hämnas på någonting som jag inte ens vet vad det är, min ilska på världen gör att jag bara vill sitta här hemma och inte röra ett finger. Jag vill bara sitta här och ruttna.
Jag tänker inte fira något jävla nyår, nyår är överskattat, precis som alla andra jävla helger, jag tänker äta med min familj sen ska jag stirra in i väggen tills jag somnar, så kul ska jag ha det!
Jag mår inget bra, jag mår verkligen inget bra.

/ ThereseLo

STÄNGD

Denna blogg är tillfällligt stängd på grund av många anledningar.


Julafton, utan julkänsla.

Japp, nu är julafton slut om man tänker på tiden. Men här är det fortfarande partajj. Mina föräldrar börjar bli rätt rejält berusade. Hur som helst så hann jag inte få någon julkänsla ikväll, beror det på att man blir äldre och inte tycker att det lika kul och spännande längre, eller är det just så att det inte är kallt ute och inte är någon snö? jag vet inte. jag försökte iaf få upp julstämningen med att titta på "ett päron till farsa firar jul", den var ju bra kul men jag fick ändå ingen julkänsla, sen var det kört.
Men kvällen har ändå visat sig att bli rätt trevlig och jag har fått mycket fina presenter, så jag är go och glad just nu.

Grattis på födelsedagen då Jesus. Puss heej / ThereseLo


Detta var min julutstyrsel, jag vägrade rött.



1. Två par trosor från Frank Dandy som jag ska mysa i, fick även mycket finare underkläder, men känns fel att lägga upp här.
2. En tröja från Lee som jag själv valt ut, ser inte sådär jätte snygg ut såhär, men var toppen på.
3. Kajal penna, mascara och rengöring från lancome! alldeles jätte toppen!
4. Mina jätte fina vinterskor från Vagabond, nu är jag klar för kalla stunder.

God jul från mig till er alla, puss och kram // ThereseLo



Ensam på julafton.

I år är första julen på 3 år som jag inte har någon att julmysa med, ingen att kasta lussebulledeg på och ingen att köpa julklapp till. Det känns på ett sätt jävligt sorgligt, men samtidigt jävligt bra med tanke på att jag klarar mig jävligt bra ändå.

Jag har ju alltid min kära vän Josefin, det är allt som betyder något just nu <3

Ha en så bra jul nu, kramar // ThereseLo

Vacker.



// ThereseLo

Guardian angel

Julafton imorgon då, men har ingen minsta julkänsla. Jag har t.o.m klätt granen, men det ingav inga julkänslor ändå, men hoppas väl på att juldagsmorgon ska ge mig rätt känslor. Jag ska fira jul med min familj och mina släktingar här hemma hos mig, det ska bli trevligt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, jag orkar inte känna att jag har press på mig. Jag vill verkligen bara ta det som det kommer och låta det som sker ske, men jag vet inte hur jag ska förklara och vad jag ska säga till dig. Jag tycker om dig, det vet jag ju. Men jag vet ju inte riktigt om en pojkvän är någonting för mig. Jag vill inte ens tänka i dem här banorna, det var det här jag ville slippa, jag vill bara ta livet precis som det kommer, steg för steg, precis i min egen takt, men om jag tycker om dig?, ja det gör jag.

I will never let you fall, I'll stand up with you forever, I'll be there for you through it all,
Even if saving you sends me to heaven

// ThereseLo





Ett par visdomsord från Adam

Adam hade legat vaken inatt och tänkt, han hade kommit fram till följande slutsats:

Tjejer går det bara att prata med en vecka i månaden.
Veckorna det inte går är veckan innan mens, veckan när man har mens och veckan efter mens.

Haha, Adam, jag kan inte göra mycket annat än att hålla med.

// ThereseLo


Vincent är bra söt.

Igår blev en jävla kväll. Väl sittandes på donken efter ett tufft jobbpass så får vi reda på att Niklas och Isaks skola ska ha julfest ute på krogen. Jag hade tydligen redan tackat ja till att komma i Lördags, fastän att jag inte mindes det efteråt. Så vi taggade dit och väl där möttes vi av en rätt rejält berusad Isak, mycket roande.
Stället där de hade sin julfest var Viper Room, fråga mig inte varför man har en julfest där, men det visade sig sen att folket på "östra gymnasiet" passade väldigt bra in på Viper. De var som apor hela bunten, de knuffades, de skrek och de var allmänt odrägliga.

Killar sjönk rätt långt ner på min lista igår, de är bara ena kåta varelser hela bunten, får de inte sex så blir de odrägliga, alltså är de svin hela bunten. Det är fan inte okej att gå runt och strula med flera tjejer på krogen heller, skärpning killar om ni vill att tjejer ska respektera er!

Kvällen slutade iaf bra, med att vi blandannat träffade på Vincent Donken, herregud så charmig han är, han ser ut som en kattunge som man bara vill äta upp, han brås inte på sin pappa Roger Pontare om man säger så. Det pinsamma däremot var att Niklas fick för sig att ringa mig eftersom att han visste att jag hade Vincents låt "Miss blue" som ringsignal på mobilen, som tur var hann jag lägga på innan någon ens hann höra min ringsignal. Vilken jävla tur, annars hade det blivit pinsamt, kul för honom kanske men pinsamt för mig.

Tänkte ni skulle få ta del av hur söt han är ni med. Här kommer han; enyoy.



// ThereseLo

Mycket bra låt

Vilken jävla låt alltså, den är ju hur bra som helst!



Puss och kram / ThereseLo

Religion, religion, religion.

Jag tror inte att det finns någon som är intresserad utav det jag tänker skriva nu, men jag tänker skriva det iaf.
Här halvligger jag och pluggar i soffan, just nu har jag en paus, Imorgon har vi det sista provet det här året så det känns som om att jag måste göra det här bra. Provet är i religion, i Buddhism och Hinduism. Än så länge har jag hunnit läsa 30 sidor om hindusim och ska även läsa 30 sidor om Buddhism alldeles snart.
Jag måste ju få säga att Hinduism verkar rätt logiskt, om jag ska tro på någonting tror jag hellre på den hinduistiska tron än den kristna. helt klart. Återfödelse och karma, båda två är ju helt logiskt. Nej, nu ska jag sluta tråka ut er och tråka ut mig själv istället med lite mer religion, Sköt om er.

puss hej // ThereseLo

image146

A little bit of love

Så har jag jobbat ännu en dag, idag ringde vi till dem som de kallar "kalla kunder" och det stämde riktigt äckligt bra. Det var hur svårt som helst att sälja, de flesta slängde på innan de ens hört vad man hade att säga, det är nu de där bra sidorna med att vara telefonförsäljare kommer fram.

Idag känner jag mig inte alldeles kall som jag brukar, utan jag känner mig varm och känslosam, det känns faktiskt riktigt bra. Jag avskyr inte heller killar idag, vilket är en jävla vändning.
Jag känner mig helt enkelt kär i allihopa. Helt underbart. Så här vill jag jämt ha de, och imorgon, Då tänkte jag inte gå till skolan ;)

Nu tänkte jag säga något som jag inte sagt på länge, men ni där ute som faktiskt har en pojk eller flickvän, ta vare på varandra, pyssla om varandra, ge varandra kärlek och ta för i helvete inte varandra för givet!

Puss och kram / ThereseLo

image145

Okapabel till att känna?

Hm, jag är tjejen som klankar ner på killar som beter sig illa, men jag beter mig precis lika illa själv. Jag känner mig helt känslokall och okapabel till att känna. Vart gick det fel? Vart fan gick det fel?

Lycklig kärlek för mig att må illa.

Jag loggade precis in på msn och insåg att hälften av mina kontaker som är online heter någonting med kärlek och sin kärlek att göra. Det gör mig spyfärdig.
Så sjukt puttinuttigt och gulligt det kan bli. Varför lägga ner en massa tid på någonting som ändå kommer att såra dig i slutändan? Det är ju helt avskyvärt.
De första månaderna när du är sådär nyförälskad kan jag hålla med om att det är helt jävla underbart, men när förälskelsen lägger sig så blir det bara en massa problem och det är fan inte värt det, ett förhållande leder tillslut att man gör slut och göra slut är det värsta som finns!

Idag har jag för en gångs skull haft en lugn fredag och det känns verkligen jätte bra, kommer förmodligen ta igen det imorgon ändå. Imorgon är det firning av Niklas och Isaks 18 års dag, då jävlar är det party.

Idag jobbade jag och Josefin för första gången på riktigt. Idag gick det väl lite bättre än förra gången, men det finns verkligen mycket konstigt folk. Några exempel på samtal som gick lite fel, jag är den tjocka texten.

- Så du kan alltså vinna upp till 6 miljoner, skattefritt rakt ner i din ficka. 
-  Men du, om jag inte kan vinna dig så är jag inte intresserad.


- Så du kan alltså vinna en ny båt, en bil, eller varför inte en resecheck?
- Jag har redan allt jag vill ha, har en båt, har en bil, vet inte vad jag ska göra av alla mina pengar.
- Men en kastrull då? har du en kastrull? En almenacka till näst kommande år kanske?
- Det enda jag behöver är kärlek.

- Men nej tack, jag är nog inte intresserad
- men vad fan, tackar du nej till miljonen?!?!?


Sedan fick jag prata med en gubbe som hette Claes-Göran, varpå Josefin ser hans namn och börjar gorma och sjunga
"är du kär i mig ännu Claes-Göran" Ja! det var rätt svårt att hålla sig för skratt!

image144


Idag fick Josefin också sitt första "du kan dra åt helvete samtal". Ja, det måste ju komma någon gång, jag inväntar fortfarande mitt.

Kramar // ThereseLo.



Efterlyser kille på Gate One.

Jag har en efterlysning.
Jag har ett bra jävla tag funderat på vart han den där söta som jobbade på Gate One i Gallerian tog vägen?
Ni vet han som hade rätt långt brunt hår och var rätt muskulös? han har bara gått upp i rök, förmodligen har han väl slutat på Gate One, är det någon som vet vart han finns nu?

// ThereseLo

Snälla, svälj din stolthet!

Kan du sluta vara så jävla komplicerad? du säger en sak som tyder på något annat? Sen säger du ännu en sak som tyder på något helt annat? Jag förstår inte ett jävla skit. Det är så fruktansvärt frustrerande.
Kan du snälla sluta prata i gåtor och prata klarspråk människa?
Jag vet att du tycker att jag är konstig, men kan du prata ut om det då? Jag tycker att du är frukstansvärt konstig och jag försöker få svar, men det går ju för fan inte! Här sitter jag med hur många frågor som helst men så jävla lite svar...
Kan du inte vara svälja din stolthet för en gångs skull och åtminstonde försöka ge mig svar?

// ThereseLo

image143

Vilken jävla dag

Igår hade jag min helvetesdag nr ett. Det började med att jag och Josefin var på väg till jobbet.
Väl på tåget så berättar dem att stationen där vi ska hoppa av är avstängd, Karlbergs station är avstängd, just den stationen där vi ska hoppa av. Vi kommer alltså längst till T-centralen.
Sen stannar tåget helt plötsligt i tunneln. Både jag och Josefin håller masken, men vi båda känner att paniken kryper i oss, vi pratar om alla möjliga orsaker till varför tåget stannat, "tåget är kapat", "det brinner i tunneln och dörrarna går inte att få upp".
I  tunneln får vi stå ett jävla tag. När vi väl surt går av i t-centralen och beger oss till norrmalmstorg där bussen mot gärdet går så inser vi båda glatt att bussen ska komma om bara några minuter. Kanske har vi turen med oss?
Bussen kommer i tid men när vi ser den komma imot oss. 76an mot Ropsten. Så svänger den jävla bussen fel och åker bort mot biblioteksgatan och skiter i att vända om, Jag vill så gärna ge den där jävla busschauffören en ros, med tanke på att jag tycker synd om honom som är så jävla dum i huvudet.
Vi fick helt enkelt ta nästa buss och vi kommer inspringandes i lokalen precis i tid. Väl på jobbet flyter det på ganska bra och jag fick sälja mina första lotter, Josefin däremot sålde lika mycket som toppsäljarna, lite småsurt men jag är glad för hennes skull.
Efter jobbet äter vi middag på donken, sen rullar vi därifrån och snart därpå kommer jag på att jag glömt min plånbok någonstans. Bankomatkort, pengar och leget var alltså borta. Det Josefin frågar direkt är
- hade du Toxic kortet där?
haha, det var det hon var orolig över. söt tös ;)
men efter många om och men så hittar vi tillslut min kära på mcdonalds, underbara personal som tog om hand om den.
Meningen var att jag sen skulle åka och möta upp Jennifer och hennes vänner på Jennifers födelsedag och sen gå på krogen men efter det här var mitt humör i botten.
Så istället bar det av mot Huddinge och väl där bestämmer vi oss för att hyra en film, rör oss mot hurbutiken men inser att kl är 23:00 och att den är stängd. Kommer på den smarta ideen att JA, vi kan köpa en film. Går till Shell, köper nya American pie. Inser att vi inte har någonstans att se filmen. Jävlar också. Åker till Josefins busshållsplats, står där hur länge somhelst och fryser ballarna av oss. BLÄ.

Puss och kram / ThereseLo

Tjejer är mer komplicerade än killar.

Josefin och jag fick jobbet på ProVoice tillsammans, och inte nog med det, vi hamnade tillochmed på samma projekt. Meningen är att vi ska sälja kombilotter. Idag hade vi utbildning som fortsätter imorgon, jag måste få säga att det verkar riktigt roligt. Jag är jätte laddad, imorgon ska vi få ringa våra första telefonsamtal. Kommer vara hur nervöst som helst. Jag tror ju inte riktigt att telefonförsäljning är min starka sida, men jag hoppas på att jag har fel.

Varför är en del människor så jävla krångliga? nu menar jag ju självklart killar, men det känns som om att jag trackar ner lite för mycket på dem, för så illa tycker jag ju inte om killar. Det är ju rätt bra att dem finns. Däremot finns det en del killar som jag blir totalt galna på, de som säger en sak men menar en annan. Hur mer tjejig kan man bli? med detta menar jag ju då såklart att jag tror att tjejer är ännu mer komplicerade än vad killar är.
De flesta tjejer säger en sak men menar en helt annan när det gäller kärlek, sex och förhållande. Jag har alltså insett detta och måste alltså sluta klaga på att killar är komplicerade när min teori egentligen är att killar tycker att tjejer är ännu värre.

Kramar // ThereseLo


Gräva sig sin egen grav?

Så sitter jag här igen. Kom precis hem från en tur på Heron med Sabina. Vi åt på ThaiMex stället som faktiskt hade mycket god mat. Meningen var att jag skulle följa med Sabina och dansa, men från ingenstans fick jag magknip och illamående.
Nu sitter jag här och jag mår verkligen inget vidare, tänk om jag håller på att få den där jävla vinterkräksjukan? sådana fall kan jag lika gärna gå ut occh gräva en grav och lägga mig där i.

Jag längtar verkligen bort till något varmt ställe, med sol bad och palmer, och mitt i min längtan så loggar Slyn Jesper in på msn och heter Thailand om 11 dagar. Han borde få lägga sig i graven jag tänker gräva så följer jag med till Thailand istället. Den jäveln.

Många kalla kramar / ThereseLo

image142

Krogbesök, krogbesök, krogbesök.

Så var helgen över ännu en gång, och det känns för en gångs skull riktigt skönt. Jag känner för att aldrig mer gå ut på krogen, är så sjukt trött i hela jävla kroppen. Det är då jag kommer på jag har en massa vänner som fyller år i veckan, så jag måste gå ut!

Helgen har iaf vart en hel dimma, båda kvällarna hamnade jag på Hirschen. Jag ska ju inte klaga för jag har haft kul och så men nu såhär i efterhand är jag så trött på det.
I fredags var jag ute med sabina, renee och hennes vänner. När vi väl kom tll hirschen, så kom vi för tidigt. det hade varit julbord och det var bara en massa gamlingar där, men dem försvann sen och hirschen blev sitt vanliga jag. Jag roade mig med att ragga upp en kille åt Sabina som hon tyckte var snygg, sen hånglade de i princip hela kvällen, vilken jävla matchmaker jag är. Sen höll jag på att få hennes ragg utslängd, vilket kanske inte hade vart så bra. Däremot så är jag för kräsen för krogragg, lite trist men bra ändå. Jag fick iaf en trevlig puss precis när jag skulle gå.

Lördagen var som sagt också på Hirschen, men först var vi på Clara. Mille fyllde hela 18 år och hon ville gå dit så vi  hängde självklart på, Grattis på Mille. Efter en stund på Claras som jag förresten har förutfattade meningar om så drog vi alltså till hirschen. Väl där var stämningen som den borde, och de flestas humör verkade vara på topp, speciellt Hannas som var uppe i skyn.
Hanna försvann sedan till sina simmarkompisar som var någonstans i lokalen och jag och Josefin minglade med fotograferna.
Henke och hans vänner kom förbi, Henke gjorde ett chockerande uttalande, han hade läst heeeela min blogg för ett par dagar sedan. Stackars  kille, trist för han.
Sedan runt stängning så drog vi till donken med Henke med vänner, och sen var det bara hemfärd kvar.

Helgen har varit laddad med intriger, som den alltid är och jag irriterar mig lite på att för att de flesta ska kunna ha riktigt kul så måste de ha en flört där, usch usch.
Sedan irriterar jag mig sjukt på alla svåra killar. Dels för att de är svåra, dels för att jag vill ha dem!

Kramar / ThereseLo


Revolt mot idol finalen.

Så sitter man här framför datorn ännu en gång. Idag har jag varit på arbetsintervju på ProVoice. Jag tror att det gick rätt bra. Josefin hade intervju efter mig och det gick tydligen bra för henne också så snart jobbar vi kanske tillsammans också, det vore ju trevligt.

Ikväll väntar ännu en utgång och det är nog första gången jag inte riktigt känner för det, men har man lovat bort sig så har man. Yeye jag ska ju träffa trevligt folk iaf och behöver inte slösa så mycket pengar. Jag lär väl tagga till snart, förhoppningsvis. Hoppas min kära vän Josefin också inser att hon måste tagga till och följa med.

Ikväll är det alltså Idolfinal och jag tänker göra revolt, ska inte se någonting av den. Daniel åkte ur, nu vill jag inte se mer, kommer ändå bara vara trista, pryda Marie som vinner. Kan inte bara Amanda vinna, henne är det iaf lite klös och känsla i?

kramar / ThereseLo

image139

Jävlar vad sant?

The Keys to Your Heart
You are attracted to those who have a split personality - cold as ice on the outside but hot as fire in the heart.

In love, you feel the most alive when things are straight-forward, and you're told that you're loved.

You'd like to your lover to think you are stylish and alluring.

You would be forced to break up with someone who was emotional, moody, and difficult to please.

Your ideal relationship is lasting. You want a relationship that looks to the future... one you can grow with.

Your risk of cheating is zero. You care about society and morality. You would never break a commitment.

You think of marriage as something precious. You'll treasure marriage and treat it as sacred.

In this moment, you think of love as something you thirst for. You'll do anything for love, but you won't fall for it easily.
What Are The Keys To Your Heart?

Varför göra allting svårt när det kan vara så lätt?

För er som är intresserade, om det finns några sådana så kan ju jag berätta att jag satt mig i skiten igen,
varför ha allting enkelt när allt kan vara komplicerat liksom?
Vad är det för fel på mig? varför söker jag problem, varför komplicerar jag allting för mig själv?
Jag söker mig till problem. tycker jag att det är trist annars eller? Jag blir ju bara tokig på mig själv!!!

// ThereseLo

Nyöppning Ellelle

Haha, gårdagens utgång gick inte direkt till världshistorien. Eller jo kanske, men isf till en av de sämsta utgångarna någonsin.
Kvällen började hemma hos Renee där söta hon gav mig manikyr och bjöd mig på några öl, vilken lyx va?
Sedan drog jag i min ensamhet in till stan, väl där inne började det dåligt redan när jag kom in. Vi skulle besöka Ellelle, en nyöppning på berzelii bar. Jag mötte Josefin och Josefine utanför Berzelii.
Först och främst kom jag för sent så listan hade slutat gälla. Sen var kön otroligt jävla lång, det var inte ens en kö, det var en klunga. Så vi bestämde oss för att dra till Laroy istället, när vi nästan är där kommer mina vänner på att FAN vi måste ta ut pengar. 
Så gick vi på jakt, hittade en bakomat, det gick bara att ta ut 500 lappar vilket inte tillfredställde mina vänner, vi gick vidare och var tillslut närmare Berzelii än Laroy. Så vi bestämde oss för att pröva lyckan i kön/klungan ändå.   
Vi fick som tur var lite förtur och så gled vi in i lokalen, väl där inne möttes vi av sjukt mycket folk. mer än på helgerna. Jag josefin och josefine stod med öppna munnar och bara glodde. Vad i helvete gör så mycket folk ute på en onsdag?
Men på Ellelle gillade vi inte riktigt atmosfären, det sämsta var musiken, den var absolut inte kul att dansa till, så runt kl halv 2 så lämnade vi Berzelii och satte oss på donken, där utspelade sig kvällens höjdpunkt, vi satt i timmar och försökte tyda folk, det var massmördare, otrogna kontorsnissar och folk som skulle elda ner julgranen på norrmalmstorg.
När det roliga var slut och han som vi trodde var en massmördare hade tittat lite för mycket på oss och gav oss alla rysningar längs ryggraden så smet vi därifrån.
Nattbussen till huddinge gick om 50 minuter så vi valde att ta första bästa bussen som kom, vilken var till Fruängen, och det visade sig vara en jävla omväg. Det kändes som om bussen gick långt åt helevte, ner till Danmark, upp till Norge och sen in till Hägersten. När vi sitter på bussen kommer vi på den smarta att det inte går några nattbussar från Fruängen, så vi är tvungna att hoppa av i Bredäng och gå till Segeltorps centrum. Där går inga bussar heller.
Så när vi har vridit på situationen ett par gånger och förbannat oss över allt möjligt för att hitta en lösning på vårt problem så kan vi inte komma fram till någonting annat än att någons föräldrar måste gå upp ur sin varma säng och komma och hämta oss. Den utvalde fick bli Josefins snälla mamma, och så kom vi alla hem tryggt tillslut.
Nu är jag grymt trött på krogen och känner bara avsmak, men jag har lovat bort mig i helgen, så jag antar att jag är tvungen att tagga till ändå. 
 
Mvh / ThereseLo


Svenska tjejer?

Hmm satt och kollade lite på youtube och snubblade in på den här, är det såhär resten av världen tror att svenska tjejer är? Varför tror alla att vi bor bland isberg med våra getter?


// ThereseLo

Tips på julklappar?

Jaha så nu sitter jag här igen och väntar på att tiden ska gå. Om ett tag ska jag åka in till stan och kolla på lite julklappar med josefin, hon ska bara sluta sin praktik först. Det ska bli mysigt.
Jag måste köpa julklappar till mamma och pappa, vilket är lika svårt varje år med tanke på att mina föräldrar aldrig säger vad de önskar sig. Är det någon finurlig en som kanske har förslag på vad man kan köpa?

Nu vill jag nog ha lite julstämning, lite snö vore faktiskt inte fel. Vad är det här för vinterväder? Istället för att snöa så regnar det. Helt värdelöst. Det är nu man önskar att man bodde lite mer uppåt i landet, så man fick ha snö och är garanterad snö på julafton.

Jag vill gå inne i stan i en stor vinterjacka, med stickade vantar och mössa. Snön är överallt och det knastrar under mina fötter när jag går, det kommer sakta mjuka snöflingor från himlen. Mellan husen hänger det tända juleljus och julstämningen är på topp. Så vill jag ha det.

Kramar / ThereseLo.

image132

har du trist? ;)

Har du trist? ;) ta det här testet.

Helgens händelser.


Jaha helgen har ännu en gång passerat och jag har vart urusel på att uppdatera bloggen, har faktiskt inte haft lust. Överlag har min helg varit bra och jävligt händelserik.
Fredagen började i trötthetens tecken och jag planerade att enbart sitta hemma med mina föräldrar och tare lugnt, men icke. Efter idol drog vi ner till Falken, lokala krogen i huddinge. Väl där så träffade vi en massa trevligt folk vi känner och kvällen flöt på bra. Däremot så var det en äcklig gubbe som satt och spanade in oss heeela tiden, trots en massa hot av våra vänner så slutade inte den där jävla gubben glo. Vilket jävla äckel.
Sen fick jag se en tatuering, en kille som har tatuerat in Falken, Fredag Lördag på ena skinkan? Jaha ja, varför i helvete gör man något sådant?

Sedan fick falken celebert besök. Adam, Patrik och negativa Martin anlände. Efter stänging drog vi vidare hem till Patrik där Guitar Hero väntade för killarna, mycket trevligt.

På lördagen var det en planerad utgång som självklart blev av. Tanken var att vi skulle prova Berzelii för första gången, man måste ju pröva allting en gång. Så runt sisådär klockan 22 gled jag och Josefin in genom dörrarna till Berzelii. Väl inne upptäckte vi att det var halva priset i baren och att det innebar att en tequila kostade enbart 35 kronor. Halleluljah!
 Så några tequila och en redbull vodka snare så insåg både jag och Josefin att det kanske var dags att sluta dricka med tanke på att nästan ingen av oss knappt kunde stå på benen. Väl där träffade vi två killar, som sedan visade sig vara Hannas simmarkompisar, vad är oddsen liksom? 
Efter Berzelii vinglade vi vidare till goa Hirschen,vid centralen orkade vi inte gå längre och tog en taxi för resten av vägen, sådär lagom nödvändigt. 
På hirschen tycktes hela Huddinge ha klassträff, vilket var sådär trevligt. Men trevliga Malin var där och höjde stämningen. Vi träffade som vanligt trevligt och mycket konstigt folk på Hirschen. Däremot är det fortfarande pinsamt att personalen känner igen oss. Framåt småtimmarna slog vakten mig lite skämstamt i huvudet och sa
- Gå hem nu!
Haha, det här är illa. Vi tänkte inte gå hem
Snälla Patrik kom sedan och hämtade oss och väl hemma deckade jag i sängen direkt.
På morgonen kom pappa in i mitt rum för att hämta den bärbara datorn, han väcker mig med orden
- Jasså, du gör som folk på film du, sover med sminket på?
Haha, ibland får han till det.

Nu väntar två veckor av nästan enbart ledighet, hur skönt känns inte det? ;)

// ThereseLo