Dö hosta dö!

SKJUT MIG!!!!!!

PANG!

TACK!


It's a black fly in your chardonnay

Jag fick precis en tankeställare. Konstnär, vem är det? Målar konstnärer tavlor, gör konstnärer film? Är jag en konstnär? Vad gör en konstnär? Finns det jätte många olika sorters konstnärer? Jag kanske borde vara konstnär, men jag känner mig inte som en.You left a bad taste in my mouth

Idag är en mycket ljusare dag. Jag sov i ca 12 timmar och vaknade upp utan febervärk, yeahj! Har till och med orkat mig ner till stan och rensat systembolaget inför helgen. Jag glömde ju berätta att det är Bonnaphesten i helgen, det var därför jag var tvungen att bli frisk. Bonnaphesten är en studentfest där det kommer alla möjliga människor från alla möjliga universitet/högskolor. Imorgon klockan 12 går phestbussen till Skövde. FEEEEEST!

Den här
veckan har jag lärt mig något. Jag tycker att programmet Illustrator är kul. Faktiskt jätte roligt. I början var jag så brutalt frustrerad för att jag inte fattade någonting, men ju mer man försöker, desto mer lär man sig och varje gång jag känner att "shit jag förstår det här" ja, då är det som ett riktigt jävla lyckorus.


 

Här får ni se mitt fantasimonster jag gjorde.


Why do you play with my mind?

Jaha, så ligger man hemma och mår piss. När man kommer till ett nytt ställe och blir sjuk, ja då känner man sig så oerhört liten. Idag var det ovveinvigning/fest och jag kunde inte gå för att jag mådde för sämst + att jag måste bli frisk tills i helgen. Då är det fest, riktig fet fest, då måste man vara frisk. Något annat finns inte på kartan.

I fredags råkade jag hälla ett HELT glas mousserande vin över mitt tangentbord/pekplatta och jag är så ledsen för att pekplattan inte fungerar helt ännu. Jag förstår inte varför jag alltid måste vara så jäkla klantig.

Jag mår
alltså piss, förkyld, halsont, hosta och febervärk, jag missar fest/ovveinvigning, jag har en illustrator uppgift jag måste göra klart, min dator jävlas med mig och min säng känns just nu alldeles för stor för en person.

Så om man ska summera mitt livstillstånd just nu så suger det ganska mycket faktiskt, ganska brutalt till och med. Nej jag tror jag lägger mig under sängen och låtsas att jag inte finns en stund.


Don't make me go, I want you

Jag har börjat prata med mig själv, så ensam har jag känt mig i lägenheten. Tänk om jag skulle flytta till en egen lägenhet. Jag lovar att jag skulle bete mig helt knäppt när jag var hemma själv. Förhoppningsvis är det inget fel i att tänka högt, men det känns lite småknäppt när man kommer på sig själv att göra det.

Idag tog j
ag med mig kameran och fotade lite när jag skulle gå och hämta min andra Halloween kostym som jag utav misstag råkade vinna på tradera. Bilderna blev inget bra. Det är så tråkigt när det blir så; när det känns bra och sen när man kommer hem och kollar på datorn, ja då suger dem. BU!

Jag fotade lite på kyrogården som man måste gå över för att komma in till stan, det var en massa folk där och det kändes som att dem förföljde mig så jag sprang som en lite rädd kanin därifrån. Jag pallade inte riktigt trycket. Ibland är man bra mesig.

 


;)

Idag blir det lockigt hår, tänkte bjuda på hur fin jag är innan lockarna är på plats.


Come on Barbie, let's go party

Det är tomt i min lägenhet. Det liksom ekar. Det spelar ingen roll hur mycket jag ropar efter min sambo för hon är inte här. Hon är hemma i Sthlm. Jag måste nog vara en lite socialare person än vad jag trodde för just nu känns det jätte ensamt här.

Igår var
det International Suit Up Day och det var kul att se att så många hade klätt upp sig, good work. Vår lärare trodde att vi hade klätt upp oss enbart för presentationerna. Han blev säkert lite stolt över oss, men den tanken dödade vi ganska fort för honom.

Ikväll är
det .Kaur kväll. Nice, det blir säkerligen kul. Trist bara att det verkar som att många har åkt hem. Men vi kör ändå! Jag saknar min bästa vän också! Jag tycker hon kan komma hit till ikväll, eller hur Josefin?

Nu tänkte jag försöka träna lite här i min ensamhet, känns som om det var alldeles för lång tid sen.

Ibland är jag väldigt charmig

 


I guess I got saved by the bell

Min lärare berättade idag att om man är kreativ så är man oftast bra på att skjuta fram saker till sista minuten, man får det tydligen på köpet.

Nu har jag alltså en förklaring på det också, tack! Den där Björn kanske inte var så dum ändå...


River flows in youHur kan kärlek inte räcka hela vägen? För mig är det ofattbart...


Backpacker

Jag snart ha redovisning i min "förpacka dig själv" uppgift. Jag valde att göra om en resetidning. Är du stolt över mig nu mamma? Här är resultatet:

Wish me luck!Lite små FAIL

Försökte mig på lite nya photoshop effekter men det gick liksom fel någonstans längs vägen och så orkade jag inte börja om, förhoppningsvis lärde jag mig någonting ändå. Hah.


Disney dags

Jag och Izabelle verkar ha kommit in i någon konstig barnfilms period. Helt plötsligt tycker jag att tecknade filmer är awesome, vi betade av svanprinsessan(världens bästa) och Askungen 2 här om dagen. Nu har jag laddat ner några avsnitt av Sailor Moon för en liten nostalgitripp tänkte jag.

Det är ju
det där med att man ska bejaka sitt inre barn och jag tycker jag är jävligt bra på det. Man får vara larvig ibland, bara man vet hur man är allvarlig också.

Min Halloween dräkt ifrån USA anlände idag, Izabelles kom också samtidigt så vi stod och hoppade som två lyckliga duracellkaniner! Min var inte perfekt, lesset öga. Lite stor var den. Men jag tog fram mina sykunskaper och så vips var den helt plötsligt mer än ok. Jag kan ju faktiskt en del saker ändå. Kan ju faktiskt jävligt många saker. Men att göra egna typsnitt, det kan jag berätta för er, det kan jag inte!

Svanprinsessan


As we walk on fields of gold

Herregud, imorgon är det 8 oktober. Den 8 oktober innebär Event Okänt. Herre jesus vad tiden går fort. Känns som om att det var igår vi bestämde datumet till det här. Det är tamej fan riktigt kul att fixa event, om jag inte lyckas inom media branschen kan jag ju alltid fundera på en sån kärriär. Göra event, fy satan vilket roligt jobb.

Jaha vad är då Event Okänt tänker du? Ja då får du helt enkelt fundera lite till för den informationen släpps inte ännu, men alla är välkomna efter klockan 22. Platsen släpps senare imorgon.

Ni kanske såg
mitt frustrerande förra inlägg? Den som fick mig att plocka fram den irritationen är vår "helt fantastiska" lärare vi har nu i två veckor. Han försöker lära oss ett helt nytt sätt att tänka på. Det sättet är att tänka enkelt. Man får inte tänka "outside the box". Man ska bara sitta i den där jävla lådan och ruttna.

Det är svårt att få någon att ändra tankesätt när man älskar att försöka vara så kreativ som möjligt. Men jag har ju överlevt den första veckan, det är ju bra. Jag överlever säkert nästa också....hoppas jag... Ska försöka lägga frustrationen åt sidan och ge plats åt en eager att lära sig nya saker.

Tänkte bjuda på några bilder med alldeles för hög ISO på mitt rum.

Mitt emot fattas tv och tvbänk.

Denna fina ram fick jag av min sötaste, bästa vän på min födelesdag. <3

Har äntligen hittat ett par gardiner.

 


!!!!!!!!

JAG KOKAR ÖVER!!!!!!!!!!!!!!


I'm pleased just to know you're alive

Är i smått upplösningstillstånd...Everything I ever wanted

Just nu försöker jag nog hitta mig själv och försöker förstå vem jag är. Jag är 22 år och jag vet fortfarande inte vem jag är.


I'm permanent

Herre jisses, idag är jag trött. Skulle gärna vilja sova en stund till men så trött var jag tydligen inte. Igår åt vi god mat på 54 och så hängde vi där ett tag, sen blidde det Harry B James, där spelar dem världens bästa musik, bara rock. Jag kände mig otroligt felklädd i min festblåsa men vad fan, den bjuder jag på.

Fick massa
fina presenter av mina fina vänner, ni är så söta.

Sen blev
det vidare hem till Mille, jag ramlade innanför dörren sådär vid halv 7, inte konstigt att man är trött idag. Det var helt klart en bra kväll iaf.

Nu blir det att packa vinterkläder och allting annat jag vill ha med mig HEM? Hmm, jag tror jag har två hem. Fast i Karlshamn har jag ju liksom en lägenhet som står på mig. Betyder det att jag bor där då? Hur som helst har tiden gått jätte fort. Nu ska jag i princip åka tillbaka. Hmm...


 

 

 

Bilder från igår.