Vit helg, not.

Det var meningen att jag skulle ha en vit helg den här helgen, men jag kan ju redan nu kyssa min vita helg goodbye, för ikväll ska jag ut på stan och festa gärnet!

/ ThereseLo

Galen onsdagskväll!

Jag orkar inte skriva hela historien om min galna onsdagskväll så min vän gjorde det åt mig. Nyfiken?
Klicka in här.
http://josefinforss.blogg.se/1206645718_galen_onsdagskvll.html
Jag kompletterar med ett par bilder istället!//ThereseLo

Dagens citat.

S - Ja, men han har säkert också blivit player
T - Nja, det kan jag verkligen inte tänka mig.
S - Nej, det är sant, han är för ful för det!


T - Men hur kommer det sig då att man alltid, alltid vill ha den som vill ha en minst?
S - Alltså, det måste ju bero på att vi är dumma i huvudet....

Kram / ThereseLo


Det är konstigt, det kärlek kan göra med en.

Det är rätt sjukt vad kärlek gör med människor. Man ser sidor av folk som man inte ens visste fanns där.

I det här fallet pratar jag om min lillebror. En 15 årig kille med största önskan att få sin moppe så snart som möjligt. Grejen med min lillebror är att han är riktigt odräglig för det mesta. Så fort han kommer in genom dörren börjar han skrika och bete sig "för i helvete sitt inte vid min dator", "vad fan gör du". Sådana här trevligheter har jag helt enkelt vant mig vid.
Idag däremot såg jag någonting hos honom som jag nästan aldrig sett förut. Hans tjej kom på besök, och jävlar vilken liten hundvalp han blev, "älskling hit och älskling dit". Jag hörde honom tillochmed utrrycka sig såhär. "Det är bra att du simmar samtidigt som mig, för när jag såg dig på andra sidan banan så skyndade jag på mig, och jävlar jag simmade förbi allihopa"
Det är verkligen konstigt, det här som kärlek kan göra med en människa.
Men för mig är det rätt skönt att faktiskt se att min lillebror är mänsklig han med!

Kram / ThereseLo

Sometimes I wish I could turn back time.

Såhär med facit i hand så önskar jag ibland att man skulle kunna vrida tillbaka tiden. Vrida tillbaka tiden till vissa val som man såhär i efterhand hade velat göra annorlunda. Det är alltid så lätt att vara efterklok.

Samtidigt så önskar jag inte det, för om jag skulle kunna vrida tillbaka tiden så skulle jag inte vara där jag är idag, och jag tycker rätt bra om att vara där jag är just nu.
Men trevligt hade det varit, att kunna vrida tillbaka tiden, det tror jag inte att jag är ensam om att tycka!

Kramar // ThereseLo

Fint folk kommer alltid sent!

Igår kväll var en kall kväll.
Jag och Josefin åkte in till stan för att möta vänner. Vi mötte ett stycke trötta vänner, som halkade runt på isen och gav mig ett par skadeglädjande skratt och efter det mötte vi ett stycke vänner som var fulla som kastruller. Dessa skånska vänner befann sig på något som tycktes vara hippisarnas paradis. Vi umgicks ett tag, brädade några andra tjejer och tog sen en sväng förbi McDonalds på söder.
På väg hem inser jag och Josefin att tunnelbanan slutat gå, så i kylan börjar vi promenera götgatan ner till slussen. Efter ett antal misslyckade försök att komma hem till Segeltorp ringer vi en taxi.
Det ryktas om att temperaturen utomhus för våran lilla tripp på ett par timmar var 10 minus grader. Inte konstigt att vi höll på att frysa en och en annan kroppsdel av oss.

Idag hade vi bestämt möte med skåne och skåne klockan kvart över 2 inne i stan. Jag och Josefin befinner oss inne i stan runt 4 snåret. "Fint folk kommer alltid sent", eller hur är det man säger? I det här fallet var det nog mer åt "trött folk kommer alltid sent" hållet.
Dagens spenderade iaf åt att spela laserdome, det är alltid lika kul att känna sig som om att man är i ett tv spel, sen att jag och Josefin kom sist, ja det är en annan historia...

Kramar / ThereseLo

Feghet är oattraktivt.

Det är helt jävla sjukt vilken fegis du faktiskt är. Att jag inte sett det tidigare. Feghet i mina ögon är otroligt oattraktivt. Vägra stå upp och berätta hur det är istället för att behandla mig med tysthet. Jag tror ju helt klart att jag förstår piken, men du hade varit värd så jätte mycket mer i mina ögon om du hade vågat berätta för mig hur det faktiskt är. Du sjönk nämligen precis till botten och det lär bli jävligt svårt att ta dig upp därifrån.!

// ThereseLo

Snö snö, irriterande snö

Har ni tänkt på att det kvittar åt vilket håll man går åt när det snöar? På något konstigt höger lyckas snön alltid blåsa rakt i ansiktet på en!

// ThereseLo

image257


Simplest way to keep from getting burned

Once trust is lost, it can be impossible to recover. Of course the truth is: we never know who we can trust. Those we're closest to can betray us, and total strangers can come to our rescue. In the end, most people decide to trust only themselves. It really is the simplest way to keep from getting burned.

/ ThereseLo

Att älska.

Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska - det är olycka.

// ThereseLo

Everything has an ending.

Someone once told me, Every song has an ending , but is that any reason not to enjoy the music?

kramar / ThereseLo

Någon form av manodepression?

Jag börjar seriöst fundera på om det är något fel på mig. Att man kan gå från att vara hur glad som helst till hur bitter som helst är fan inte normalt!

/ ThereseLo


För vi har snart tagit studenten!

Nu jävlar händer det saker. Studentmössan har kommit, det är nu jag börjar förstå att det är jävligt nära! SNART TAR VI STUDENTEN!


kramar / ThereseLo

Hon gjorde en volt nerför trappen.

I torsdag hamnade vi på Fellows som planerat, men vi lyckades däremot missa hela modevisningen. Det var en mycket trevlig stämning på Fellows, musiken var sådär. Inte speciellt dansvänlig men vi hade kul ändå.
Under kvällen lyckades Josefin ramla i trappen och göra illa sig rätt rejält, jag som älskar skadeglädje stod kvar och bara asgarvade, vilken vän jag är. Strax därefter kom det en tjej och bokstavligen gjorde en volt nerför trappen vilket fick Josefins fall att verka lite smått löjligt och jag fick mig ett ännu större skratt.
Den som verkaden ha trevligast under kvällen var helt klart Emelie. Hon lyckades kära ner sig helt och den enda synen man fick se av henne var upptryckt mot dj båset. Good work dude!
På vägen hem mötte vi M. och F. som varit på Ambassadeur, det stället var tydligen inget vidare. Så blev det taxi hem och den helt klart mest underhållande händelsen under kvällen hände mellan taxichauffören och F:

Vi kliver ur taxin, F. tar upp mobilen och börjar att prata i den. Taxichauffören börjar gnälla om sina pengar. F rör inte en min. Taxichauffören hoppar på F. och rycker åt sig Fs. mobil och hoppar in i sin taxibil. Svish säger det och Fs. mobil är borta. Kvar står vi och gapar, det var sannerligen oväntat.

Ikväll blir det utgång för hela slanten!
Kramar / ThereseLo
Min kärlek.

image245

Din knäppgök, Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Kramar / ThereseLo

McFinast

En alkoholpåverkad Patrick till Josefin
-
Du jag kom på en sak. Om du var en hamburgare på McDonalds skulle du heta McFinast....

Rock away

Idag ringde dom! Ja det är sant! Dom ringde ifrån Scandinavian Party Crew. Herregud! vi ska bli en av dom. Vi ska få vara utomlands hela jävla sommaren. vi ska vara utomlands i nästan 3 månader. Jag är så lycklig. När jag hade pratat med honom och lagt på så var jag till och med tvungen att ringa upp igen för att fråga om vi verkligen, verkligen hade fått jobbet, och jajjamän. Vi har det!
Vart vi hamnar är däremot inte riktigt klart, antingen Magaluf, Ayia Napa, Alanya eller Rhodos!
Det är bara ett problem med det hela, hur ska jag säga det här till mamma? Vi har ju en resa till Malta planerad under den här tiden. Illa Illa, men det här är världens chans och jag kommer ångra mig 100 ggr om om jag inte tar den!

På tal om utomlands och party så är den här låten grym!PARTY LIKE A ROCKSTAR!!

kramar / ThereseLo

För er som undrar.

Vrång = Tvär, trotsig, vill göra tvärtemot.

Kramar / ThereseLo

Kan en kvinnlig asiat bli tjock?

Idag har vi varit och hämtat de nya studentbiljetterna, till den nya bättre skivan på Fellows den 5 maj! Det resulterade i att vi missade ett prov som vi inte pluggat till, det var ju synd.
Väl hos vår studentmäklare blev vi inbjudna till modevisning på Fellows på torsdag, vilket jag ser fram emot! Så kanske vi ses där?

Nu har jag en konstig fundering igen. Har ni någonsin sett en tjock, kvinnlig asiat? Jag tror aldrig att jag har gjort det, vilket för mina tankar till frågan; Kan en kvinnlig asiat bli tjock? Jag försökte googla fram en bild men kunde inte hitta någon!

Kramar / ThereseLo


Forever in my heart.

Du säger att du tror att någon annan kommer att ta din plats. Men jag vill att du ska veta att det aldrig kommer att hända. Vad som än händer och vad jag eller du än gör så kommer du alltid att ha din egna speciella plats i mitt hjärta. Alltid!

Kramar / ThereseLo

Tugga aldrig gammalt tuggummi!

Ett bra ordspråk: Man ska aldrig tugga gammalt tuggummi.

Men jag har funderat på det här, när jag tuggar tuggummi tuggar jag helst två samtidigt och byter gärna ut tuggummit mot ett nytt när smaken har försvunnit.
Haha det kanske stämmer in på min livssituation för tillfället!

kramar / ThereseLo

image244

Six billion people.

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.

kramar / ThereseLo

Trött fredagkväll!

Meningen med ikväll är att vi ska gå till 90s och parta loss, men jag känner mig halvdöd och känner inte alls för det. Vem sa att man blir pigg och lycklig av att träna och röra på sig? Jag är sjukt trött och nedstämd och jag är inte alls sugen på utgång. Men jag antar att man måste hålla vad man lovat!

kramar / ThereseLo

Söta Linus Wahlgren

Nyss hemmkommen från en gruppaudition på Gröna Lunds rekrytering! Snacka om en annorlunda upplevelse. Vi var ett gäng som satt och gjorde olika uppgifter tillsammans som värderingsövningar, spela teater och bara prata. Det här istället för en vanlig anställningsintervju. Orginellt och roligt! Jag hoppas att det gick bra, men jag har en dålig känsla. Förhoppningsvis är det bara en känsla.

På vägen hem såg jag söta Linus Wahlgren och jag tänkte genast på den gången jag gick och såg Grease och han inte kunde hålla sig för skratt. Det var bra kul!
image243

kramar / ThereseLo

Tuttchock!

image242

Tuttut! Inte okej Josefin och Therese! HAHA
Kram / ThereseLo

Sum 41 - With me

I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.Kramar / ThereseLo

save me..

Where are you? The one to save me from myself. Sometimes I really need to be saved...

image241


Danny Saucedo m. flickvän..

Kollade runt lite på internet och hittade den här bilden på Danny och hans flickvän....

image240

... och jag kan ganska snabbt konstatera att han skulle vara mycket sötare tillsammans med mig!

kram / ThereseLo

Hjälp, blodbussen har anlänt!

Blodbussen är här. Jag har varit och fyllt i uppgifter för att sedan gå tillbaka för att ta ett hälsotests blodprov, och det här känns helt okej med tanke på att jag inte tycker att det är särskilt läskigt med blodprov. Men när vi gick ut genom bussen så var vi tvungna att passera genom bussen. Det var däremot ingen trevlig syn. Människorna tömdes på blod, och inte på lite blod, en stor jävla påse. men jag ska vara tuff för människorna där ute som behöver min hjälp. 
Sen måste jag vara tuff för att visa min fega vän Josefin hur det går till!
Så nu ska jag sluta sitta kvar här för att slippa gå dit, önska mig lycka till och hoppas att jag överlever!

kram /ThereseLo

En del människor...

Lektion, lektion, lektion... Tjat, tjat, tjat. Min lärare tjatar om samma saker, han berättar saker alla redan vet. Kom igen ge oss en uppgift och sluta tråka ut oss. En del människor borde ha tänkt två gånger innan de valde yrke...

Ny bärbar vän.

Jag har bestämt mig, jag vill köpa mig en söt liten bärbar dator. Den rosa LG datorn är en klar favorit hos mig och inom de närmsta dagarna ska jag åka och ta en titt på den. Kanske blir den min nya vän!

image238
Däremot vore inte en MacBook helt fel heller, den här är lite för barbierosa för att jag skulle trivas med den, men söt är den!

image239

Kramar / ThereseLo

Fellows, smack!

Nu är det fastställt att vi ska ha våran studentskiva på Fellows! Däremot är datumet flyttat till den 5/5 en måndag. Kanske inte den bästa veckodagen, men festen kommer att bli grym! Köp en biljett nu vettja ;)

kramar / ThereseLo

Att såra är värre än att bli sårad.

Det värsta som finns är faktiskt att såra någon. Det är mycket värre än att själv bli sårad. När man själv blir sårad så vet man att det inte går att göra någonting åt det, man kan bara må dåligt. 
Däremot när man sårar någon annan så vet man att man kan få någon att må bra igen.
Jag antar att man måste ta sig själv i första hand i en sådan här situation, men det gör fan ondare i mig att veta att någon där ute mår dåligt på grund av mig, och att jag skulle kunna hjälpa den här personen till att må bra igen, men det skulle vara till priset av mitt eget välmående. Just nu känns det som om att det inte skulle spela någon roll..

Kramar / ThereseLo

Lite konstig...

Jag får höra att jag är lite konstig och svår att förstå sig på, men då ska ni veta att jag vet precis vad jag håller på mig så för mig själv är jag inte det minsta konstig...
Nej nu ljög jag, jag har inte den minsta aning om vad jag håller på med!....

Man måste vara lite knasig för att vara riktigt klok!, eller vad säger ni?

kramar / ThereseLo

Danny Saucedo

Härmed presenterar jag min drömkille! Han verkar ha allt jag letar efter!kramar / ThereseLo

Fellows på brunnsgatan!

Idag har vi varit och träffat Jocke för att titta på en ny lokal till vår studentskiva. Underbar (meravigliosa) fick enbart ha öppet till klockan 1 och det känns inte alls aktuellt, vem vill gå hem vid 1, då har ju inte ens festen börjat?
Lokalen vi tittade på idag heter Fellows och ligger på Brunnsgatan. Denna lokal blev jag även mycket förälskad i och nu håller både jag och Josefin alla tummar och tår vi har för att den här lokalen ska gå igenom!

Den som vart på Fellows får gärna dela med sig av sin åsikt!
kramar / ThereseLo


Björn Gustafsson

Helt klart den charmigaste komikern någonsin, och inte nog med det, HAN ÄR JU SÅ JÄVLA BRA!
Kramar / T hereseLo

Sysslolös? sväng in här.

Har du trist? sväng in här vettja, en jävligt underhållande sida! http://hurtankteni.blogspot.com

kram / ThereseLo

Alla som inte dansar är våldtäktsmän.

Det här är lätt den skönaste låten, party stämning på hög nivå! Så jävla skön!Kramar / ThereseLo

Skottår!

Igår när vi var på 90s hände det skummaste. Jag är fortfarande chockad.

Jag och Jossan står och hänger i utetältet på 90s när jag pekar på en kille och säger:

- Men kolla på den där killen, han är rätt söt.
- Ja men det är han väl, han liknar Philip.
- Ja det är sant, det gör han. På tal om Philip undrar vad han gör nu för tiden?

Som en önskan kommer den riktiga Philip gåendes förbi oss. Josefin utbrister.
- Men vad fan där är ju Philip.

Och alldeles riktigt, där var han. Jätte konstigt. Jag var chockad hela kvällen. Sådant kan ju bara hända när det är skottår!

Jag lyckades däremot inte att hitta någon att fria åt vilket var lite småtrist, jag får väl vänta 4 år I guess. Men jag har ingen brådska!

kramar / ThereseLo

"Jag är naken"

Hm, jag har inte vart någon vidare bloggare på senaste tiden. Ledsen för det. Samtidigt som jag är glad för det med tanke på att det betyder att jag haft en del att göra!

I tidags bestämde vi lite impulsivt att vi skulle åka iväg till Josefins land i Öregrund, så på Onsdagen bar det av. Isak med det nytagna körkortet fick självklart agera chaufför. I baksätet satt vi fyra stycken vilket resulterade i att jag och Bella fick dela bälte, sådär lagom mysigt men jävligt trångt.
Väl där inser vi att värmen inte är  på och att det inte finns något vatten. Härligt värre! På med brasan och över till den närmsta grannen för att hämta vatten.
Kvällen gick i alkoholens tecken. Vi spelade ölspelet med egna regler vilket resulterade i att många av oss enbart fick använda ord såsom mormors BH, några fick även enbart sjunga allt de ville säga, jag däremot fick ringa upp halva min telefonbok för att berätta att jag var naken.
Vi fick även finbesök av några tvättäkta öregrundbor vilket var trevligt.
Dagen därpå var det väl inte det roligaste att städa upp den oredan vi orsakat, inte det lättaste utan vatten heller, men gick gjorde det.

Sammanfattningsvis så var denna lilla tripp en mycket trevlig avvikelse från den gråa trista vardagen, hoppas vi gör om något liknande snart!

kramar / ThereseLoGrym brud!

Vilken jävla grym brud! Dålig ljudkvalité, men det gör ingenting!
kramar / ThereseLo