Tripp down memory lane

 
Som sagt, när jag kom till USA och i princip under hela tiden jag var där hade jag ingen aning om vad jag pysslade med rent fotomässigt. Däremot var det där jag snappade upp passionen, men det är inte förrän nu under min tid i Sundsvall som det känns att jag verkligen börjar utvecklas. För mig vore det otroligt roligt att få åka tillbaka till samma platser som jag tafatt har fotograferat och få se hur mycket bättre bilder det skulle bli.
 
Utsikt från Santa Barbara City College
 
Malibu
 
När mamma och pappa var och hälsade på mig tog vi en tripp runt i Malibu och LA. Otroligt vackert och det finns en hel drös med saker man kan göra. Inte bada dock, i alla fall inte i april. Här var verkligen vattnet skitkallt
 
 
Här har ni den berömde Malibustranden. Det är här alla kändisar har hus och Charlie Harper bor. 
 
Inom kort kommer fler bilder från min tid i USA, men under tiden kan väl ni gå in på den här länken och anmäla er så att ni också kan vinna en resa till LA och få se själv hur fantastiskt det är
 
 
 
 
 
 
 

Stroll down memory lane

 
Det var i USA jag liksom hittade mig själv. Jag åkte ner med hoppet om att väcka mina små journalistikdrömmar till något stort, men kom hem med en helt annan upptäckt. Fotografi. Bildjournalistik.
 
 
 Varenda dag under tiden jag bodde i Kalifornien, kändes ungefär såhär. Som en vacker solnedgång tillsammans med söta vänner. Jag bodde liksom i en bubbla och ingenting kunde ta mig ur den lyckan. 
 
 
 
Så jag har bestämt mig för att delta i Sunsilks reportertävling där man kan vinna en resa som reporter till just LA. Jag kommer vara lite jobbig och jag kommer kanske göra ganska mycket reklam men ni får stå ut. 
Ni kan däremot också vinna en resa till LA och samtidigt stödja mig. Gå in och anmäl er här vettja 

Emel & Carl

 
 
I somras var jag och fotade ett supervackert bröllop. Brudens familj kom från Turkiet och brudgummen från Sverige. Bröllopet var inspirerad av de båda kulturerna och smälte ihop till någonting oerhört vackert.
 
 
 

Australian Barbeque

 
En helg kom den så kallade Internationella marknaden till lilla Sundsvall. Ett av matstånden stod ut lite mer än de andra. The Australian Barbequee erbjöd hamburgare på känguru, krokodil och kamel. Ingenting man kan pröva varje dag. Nyttigt skulle det vara också, fettsnålt och vitaminrikt. 
 
 
- People are scared to try, expecially crocodile. Because they're the last living dinosaurs, berättar Brendan för mig. Han är inte alls australienare utan britt.
 
 
Här har vi då den berömda krokodilhamburgaren. Brendan säger att den smakar ungefär som kyckling men med en konsistens mer som fisk. Känguru smakar som biff med en stark, vild smak. 
- The camel doesn't taste like anything else, unless you tried it yourself, säger Brendan.