Snälla bli min

Den här veckan har jag möte varenda dag, förmodligen inte det jag behöver med tanke på att min magkatarr fortfarande sitter kvar som en igel. Det blir nog att ta sig till vårdcentralen imorgon.

Vi har
en ny kurs i skolan som handlar om film, ljud och ljussättning. Riktigt roligt faktiskt, men jag vette tusan om jag har talang för det. Men det vet man ju inte förrän man prövat så. Vi får se.

Det var länge sedan jag fotade känner jag. Jag måste ta tag i det. Helt klart.

Jag vill bara vila men det känns som om jag liksom aldrig rikitigt har tid, blö. Ett lov skulle ju sitta fint nu. Snälla?






Afraid of hoping, Afraid to fall





Won't you take me by the hand, take me somewhere new

Jag har kommit på mig själv ett par gånger på senaste tiden med att inte vara lika glad och sprudlande som jag brukar. Det känns väldigt underligt med tanke på att det är en sån person jag är. Varenda gång jag kommit på mig själv med detta så har jag försökt lägga på någon fasad. Låtsas, tills jag tillslut känner mig lite gladare.

Jag vet inte riktigt vad det är som händer. Men jag gillar det inte. Jag vill vara den där glada, positiva människan jag alltid varit. Jag förstår inte riktigt varför hon försvinner ibland.





Roses are red, violets är blue. My life's like hell, thanks to you

Jag tror jag ska sluta titta på kärleksfilmer faktiskt. De flesta är ju helt jävla ologiska. Vi tittade nyss på en film som heter I Hate Valentines day. I den filmen dejtar dem 4 gånger, sen blir det massa kaos. Det går ett år och dom är fortfarande kära. Det är ju helt jävla sjukt. Finns inte en chans att man kan bli så kär på 4 dejtar.

Det är inte så konstigt att man är så fucked up i huvudet av alla romantik. Ingenting kommer ju aldrig någonsin duga om man går runt och väntar sig sådan kärlek som finns på film. Det är ju helt jävla ologiskt. Tvi.






Should've never kissed you

Om jag visste hur detta skulle sluta - Då hade jag aldrig någonsin gått med på kyssarna, gått med på dina smekningar. Jag kommer sakna dig

Love can sometimes be magic. But magic can sometimes - just be an illusion.

Idag är en sån där dag när jag önskar att jag hade någon som kunde hålla om mig, viska i mitt öra och berätta att allt kommer bli bra.








Helt hysteriskt

Ett sätt att festa på är att bli biten av en iller i näsan. Så kan man ju också göra liksom. Kan man bocka av det på listan. Jag hade en iller sittandes i min näsa i något som kändes som en evighet, den ville liksom inte släppa taget. Haha, sjuk händelse. Sjukt kul.

Jag berättade det för mamma och hon blev totalt skogstokig och tvingade mig till sjukhuset. Därifrån kom jag med en ny påfyllning av stenkrampsvaccin och medicin så jag inte ska få någon infektion.

Jag ser jätte larvig ut också, 6 stora bitmärken på ena sidan av näsan och så är jag lite svullen. Fy. Jag säger upp mig, iaf från min näsa.









Nu kan du få mig så lätt

Min mamma har sagt till mig att hon tycker att jag borde lägga ner killar, att jag ska ta det lugnt ett tag. Jag kan inget annat än att hålla med henne. Men varför är det så svårt, varför fortsätter man hoppas att nästa kille man träffar ska vara ens riddare i rustning?

















Ibland önskar man att människor såg saker ur andras ögon...

....

We were born to run

Jag är nog lite kär i min nya bloggdesign. Det är awesome. Sitter på en förfest just nu som inte blev mer än det. Tråkigt..






















Vi leder alla med känslan att falla



Ja, rastlösheten tog över. Nu - Slå klackarna i stan. Stan och stan. Ner på byn stämmer väl mer. Hahah.


I just wanna sex you

Nämen, ser ni någon förändring? Det hoppas jag, annars är ni tamejfan blinda. Alltid kul med lite nytt och fräsht. Det blir så mycket roligare att uppdatera då.

Idag är det äntligen fredag, som jag har längtat. Jag borde verkligen ta det lugnt ikväll eftersom att det vankas fest imorgon. Men jag blir ju så lätt uttråkad. Det är ju så svårt att vara hemma och ruttna när man kan vara ute och svänga sina lurviga någon annanstans, vara social och träffa nytt folk.

Jag har varit ledig hela dagen idag. Hade planerat att göra massor av saker men jag fastnade liksom framför datorn med bloggdesign och html, kom liksom ingen vart. Jag har iaf hunnit ta hand om mig själv, dushat länge, filat fötterna, rakat benen, lagt ansiktsmask och smort in mig med lite brun utan sol. Så nu är jag helt enkelt redo för äventyr. Dock är äventyr ingen bra idé. Kurera är bättre - Men det är ju så tråkigt.


Face Drop

Är det fel av mig att jämföra att tattuera sig med att använda en epilator?