Man blir galen

Gah! Jag försöker ladda ner word men piratebay vill inte fungera. Jag har en artikel att skriva. Kom igen!! Är detta karma????




Amazing

Jag undrar när man ser resultat av träning. Jag tränar i princip 9 timmar i veckan, jag har varit här i över en månad och jag känner fortarande inte att jag blivit starkare, att jag har bättre kondition eller ser mer muskler på min kropp. När fan märker man skillnad? Det kanske är det där med maten, man måste väl äta nyttigt också. Dricka också kanske. Jävla skit.

Idag hade jag min första intervju. Satan vad bra det gick. Jag blir nästan hög av tanken på den. Det ska bli så himla kul att skriva den och jag ska verkligen försöka göra mitt bästa.

För er som är intresserade kan jag announca att jag inte har någon nevelpiercing längre, igen! Ännu en gång gick den rakt igenom, dock av egen vilja. Den här gången var det ingen stol som slet ut den.

When I see your face, there's not a thing that I would change. Cause you're amazing, just the way you are. And when you smile. The whole world stops and stares for awhile. Cause you're amazing, just the way you are.


Se så vacker jag kan vara om jag vill.

 





I know you know.

Jag undrar hur samhället såg ut innan internet och datorn uppfanns. Var man socialare på den tiden med tanke på att man bara kunde umgås i verkligheten eller är man socialre idag eftersom att man kan hålla kontakten med folk långt borta och träffa nytt folk utan att gå utanför dörren? Jag vet inte...

Idag fick vi en ny fotouppgift på fotojournalistik kursen. Fota sport. Jag och Anna gjorde ett tappert försök till att fota en fotbollsmatch men förstod ganska fort att utrustningen vi har inte riktigt håller. Satan. Så det kanske blir det man borde införskaffa sig. En ny lins, en lins som kan zooma mer. För jag vill jobba med foto i framtiden. Det är jag säker på. 

Every time I hear your name my stomach turns inside out.

Det här är full zoom med min lins. Fint. Not

Anna spejsar.

Himlen var fin.






Get down everybody's gonna leave their seat.

Nyss hemkommen från ett svettigt försök att ta lite journalistikbilder tillsammans med Anna. Veckans uppgift var att ta bilder på "shadows" och samtidigt försöka fota någonting som skulle kunna publiceras i en tidning.
Vad fan är det för jävla uppgift? Kom igen? Jag vill knäppa vår lärare på huvudet.

Så nu är jag hemma, men inte har jag fler bilder jag kan använda för det. Jävla skit. Noll inspiration. Får försöka fota någonting imorgon istället.

På onsdag ska jag intervjua "Presidenten" för Phi Theta Kappa (En society för duktiga elever) för skoltidningen. Min första intervju i USA, jag är nervös. Helt klart... Men det kommer väl gå bra.

Det roligaste som hänt mig idag är iaf att jag såg en kille ramlade och göra kullerbyttor på sin skateboard precis framför mina fötter. Jag utbrast genast - Oops, are you okey?
Stackars killen var så himla generad att han inte ens svarade mig. Han plockade upp sin bräda och sprang fort in i sitt hus. Jag var lite skadeglad...


Typ såhär såg det ut när han ramlade.

Bild tagen på skolfontänen en solig dag som idag.

Sol.



This is gonna be a rough day.

Jag har inte sovit mycket inatt. Har bara legat och vridit mig fram och tillbaka. Haft ont i magen. Jag är verkligen inte vän med mig själv just nu.

Imorse
på badmintonen fick jag spela match med tre asiater som pratade samma språk. Jag har precis fått lära mig hur det känns som amerikan att hänga med svenskar som bara pratar svenska. Förfärligt.

Idag
ska vi öva i grupp framför klassen på sången man valt. Fy. Jag går hellre och gräver ner mig någonstans...

Ja man
ska kanske inte klaga på allt. Livet är ju faktiskt inte bara hemskt. Kan glädja alla med att vädret här nere helt plötsligt slog om och blev hur bra som helst. Jag vet inte riktigt vad som hände. Men fint är det.




Memory lane

Ibland önskar man att man kunde ändra saker man gjort. Men hur mycket man än önskar så går det inte.

Hur som helst så är det en bit i mitt hjärta som värker idag.

Förlåt.

Världens bästa låt. Skid Row - I Remember you




Makes me wanna go oooooooh

Precis hemkommen från surfingen. Kan inte påstå att det var många vågor idag heller. Det är lite tråkigt.
Dom påstår ju att det ska bli mer vågor ju längre terminen går, jag hoppas det. För just nu består våra lektioner nästan enbart av träning.

Vår surflärare är typ superduper snygg. Han ser precis ut så som man tror att en surfare ska se ut. Lockigt hår och kroppen ska vi inte ens gå in på. Då kanske jag börjar dregla.


Ideal

Jag har precis tittat klart på dagens avsnitt av idol. Det är precis lika underhållande som det brukar vara, om inte lite mer. Även de proffsiga gör bort sig totalt. Då känner jag lite skadeglädje.

Nu tänkte jag uttrycka mig sådär smart som bara en blond tjej kan göra, men herregud vad Laila Bagge är snygg. Det är fruktansvärt! Hur man kan se så bra ut trots att man är mamma och passerat trettio.

Jag skulle kunna hoppa över sådär en tio år bara för att vara henne. Hugga av min högra hand.

Jag vill vara hela henne, kanske kunde skippat Niklas Wahlgren. Han verkar inte så himla kul. Han drar faktiskt ner hennes coola image lite. Men jag antar att det är det som är kärlek.

När man låter någon dra ner ens image utan att må dåligt över det, man struntar i att killen man gillar gjort barnprogram trots att man själv försöker spela stencool och är i musikbranshen.

Nu ska
ni inte missförstå mig, jag gillar ju självklart mig själv och vill ju egentligen inte vara någon annan, men man kan ju alltid få ha en förebild. Och det är hon för mig, hon den där Laila Bagge.




It's getting closer

Jag har suttit och spanat in lite Halloween drakter, det gor ju verklligen inte att man langtar mindre till Halloween. Undrar vad man ska kla ut sig till. Har i USA ar ju Halloween tre hela dagar, vilket innebar tre olika kostymer. Pust. Men kul det ar det...

Kanske blir nagonting sant har:


Har ar nagra andra roliga kostymer:


Som ni ser tar fantasin aldrig slut nar det galler halloweenkostymer!


I like the way it hurts

Ledsen för dålig uppdatering. Det händer ju ibland. Ganska ofta när det gäller mig iofs.

Helgen har varit galen och kul som vanligt. Skolan är rolig, som vanligt... Ni hör ju. Jag har absolut ingenting alls att berätta.

I lördags
hade vi lite folk över. Meningen var väl att det skulle vara sådär en 5 hängandes i vår lägenhet. På något konstigt vänster blev det mycket mer. Helt plöstligt var grannarna över, folk jag aldrig sett förut plus folket vi bjudit in. Det blev ett jävla liv.
Jag och Tessi gick för att be om ursäkt till grannarna. Det är då vi förstår att grannarna nedanför oss är inte hemma, grannarna ovanför är inte hemma och grannarna bredvid är inte hemma. Det kallar jag flyt.

Jag har en del att skriva om valet också, det har jag. Men har inte riktigt tid just nu. Men väldigt mycket tankar, det har jag.


Photos

Here we go. Foto uppgift igen.

 


Till there was you

Nu sitter jag på Borders (en bokhandel, café) tillsammans med söta Tessi. Vi är så duktiga. Vi har pluggat nästan hela tiden sedan klockan 5.

Det är
mycket lättare att plugga när man åker iväg på det här viset, det blir liksom roligare på något vis. Vi har iaf hunnit med att trycka i oss en mega kopp kaffe och en milkshake/jordgubbsshake, äta och dricka är ju alltid kul.

Imorgon är det surfprov. Jag vet vad ni tänker. Kan man ha prov i surfing? Jajjamensan, vi ska ha prov om strömmar och hur man gör för att inte göra andra surfare arga. Det kommer gå lysande ska ni se.

 




Chairs always corrupt my mind.

I min fotolektion hade vi en uppgift att fota en stol. Konstig uppgift, men det var ändå ganska kul.

Mina bilder, dom blev väl okej. Men det märks ju att jag är nybörjare.'


Are you okey?

En liten fågel viskade i mitt öra att det är någon som fyller år om sådär en och en halv vecka....










































Fish eye

Varje tisdag kväll har jag en fem lång timmars lektion som heter fotojournalistik. I dagens klass somnade minst två stycken till och en blev bedd att trimma näshåret. Det är ungefär så man kan summera höjdpunkterna av den lektionen.

Inte för att lektionen är tråkig. Vi fick gå ut och fota, men jag Tina och Anna missuppfattade nog uppgiften lite. Meningen var att man skulle ta bilder som passade i en tidning, vi gick väl mer åt det hållet att ta fina och coola bilder.

haha flummbild jag tog idag.





I have a dream

Okej nu minns jag vad jag drömde. Jag minns att jag hookade upp med Nikki Sixx och det var en förbannat bra dröm.

Han var så gammal som han är nu, men han såg ung och förbannat snygg ut. Jag tror minsann jag gillar Nikki Sixx ännu mer nu, det är nackdelen med sånna här drömmar.

<3

 


weird dreams

Jag drömmer så konstigt nu för tiden. Igår drömde jag att jag hittade en liten söt valp, jag tog hand om den och var överlycklig. Men jag tog fel, valpen var egentligen inte en hund, utan den var en ödla. En ödla som bara blev elakare och elakare.

Idag drömde jag också konstigt. Dock kommer jag inte ihåg vad. Jag sover så dåligt. Måste vara därför.

Nä, now I'm off to play som badmin!


Finally

Det känns verkligen som att tiden flyger förbi, ändå så går den långsamt. Jag förstår inte ritkigt hur det går ihop, men på något vis så gör det ju det.

Jag har blivit räkoman, det är stört. Jag tror jag ätit räkor i alla fall varannan dag sen jag kom hit. Förstår inte riktigt vad som hänt. Jag som brukar hata räkor.

Nåja, nu till något roligare. Idag har vi köpt våra första surfbrädor. Jag blir alldeles lyrisk.
Självklart skulle vi ju fort som fan ut och pröva våra nyinköpta skönheter, dock var inte riktigt naturen med oss. Havet var ju spegelblankt.
Så där satt vi som 3 sälar och bara lös nybörjare, jag tror det kom färre än 4 vågor på hela timmen vi var ute. Total Failure. 

Vi ägnade istället tiden åt att försöka hoppa upp på brädan och flyga som små vantar. Vi kollade på solnedgången. Helt klart en lyckad surftripp ändå, skulle jag vilja säga...






Surfing makes me wanna go WEEEEI

När jag tänker på surfing får jag ett larvigt smil på mina läppar. Det är verkligen hur kul som helst.

Idag fick vi försöka stå upp när vågorna kom. Satan var svårt det var, men fan så kul.

Det är klockan 7 på morgonen, därav att vi ser så trötta ut. Okej???

 


Exhausted

Det var länge sen jag var såhär trött fysiskt. Jag orkar knappt gå, än mindre lyfta armarna.

Surfingen igår tog verkligen slut på mig. Sen var det tennis, självklart var det boot camp på G. Toppen.
Började dagen idag med badminton.

Jag heter Therese och är numer en trött tjej.


Hoplessly devoted to you

Just nu känns det som om att jag har världens bästa människor omkring mig. Självklart saknar jag er där hemma, men människorna som jag har hittat här nere är så himla bra. Mina roomies, alla fina människor jag träffat den här terminen. Det känns som att det här kommer bli den bästa terminen någonsin.

Helgen har varit jävligt lång. På ett positiv sätt. Idag är det labor day i USA, vilket innebär att man slipper gå till skolan. Awesome.

Imorgon ska vi få surfa på riktigt för första gången. Ut och paddla på brädan är vad vi ska göra. Det ska bli roligt. Däremot kommer jag behöva gå upp mycket tidigare med tanke på att det säkerligen kommer ta en halvtimme att få på sig våtdräkten. Den är ju så jäkla tajt.

Jag har iaf köpt en alldeles egen våtdräkt, en grå/svart/turkos O'neill våtdräkt. Hoppas inte hajarna tror jag är en säl. Då blir jag ledsen....



Reality



Sometimes you gotta do things even though it hurts inside.