Rumpkille vs Tuttkille.

Jag har funderat över en sak i ett tag nu. Varför finns det så många fler rumpkillar än tuttkillar? Alltså killar som föredrar en snygg rumpa på tjejer framför ett par heta tuttar.
Jag klagar ju absolut inte med tanke på att min rumpa är en större tillgång än mina tuttar. Men jag förstår fortfarande inte ritkigt vad det är som är så hett med rumpor?

Kan någon tala om det för mig?


Sick and tired.

Jaha idag är det första advent, det ska jag fira med absolut ingenting... Jag ska inte ens äta en lussebulle. Jag har inte tid. Värdelöst.

Helgen har varit hård, både fysiskt och psykiskt. Ha blivit en jävla massa alkohol som idag visar sig i ett segt huvud och kropp. Det blir lite smått jobbigt eftersom att jag sitter på jobbet och försöker tänka och komma på lösningar till de problem som kunderna har. Jag är verkligen inte till någon större nytta.

I helgen har jag även fått klarsyner på ett par punkter. Det är dags att gå vidare och lämna er två bakom mig.

Ni kan väl dela med er om ni ska göra något mysigt idag, så kanske jag mår lite bättre. Hur firar du första advent?


The truth about me

Jag har inte så mycket att skriva, slänger in en bild på mig från ett tag sen, vi var på Josefins landställe, jag och några tjejer och hade hur trevligt som helst.
Den här bilden togs när vi var tvugna att gå till bussen för att komma hem. Ibland får jag verkligen till det, ibland är jag så jäkla snygg...


Det här är den jag är... egentligen...


Idol 2008

Om du läst min blogg förut märker du nu att jag ändrat lite på designen av bloggen, rätt nöjd blev jag nog, vad tycker ni?

Imorgon i Idol gör Carola comeback, det kan vara kul för idolerna att träffa henne och coachas av henne med tanke på hur stor hon faktiskt är.
Däremot tycker jag att Carola borde inse att hennes tid är över, jag menar, hon är schlager drottningen men i år kom hon inte ens  till final i melodifestivalen. Hon gör julplatta på julplatta men allting låter likadant. Det finns säkert många där ute som bara älskar Carola och vill ha alla hennes julskivor och singlar men jag tycker att hennes glorydays är över.

Vem ska vinna Idol, tycker du?
Is this it?

Kan en dålig handling göra att man blir en dålig människa? Sådana fall är jag en dålig människa, en jätte dålig människa. Jag hade mina motiv och det kändes så bra under stunden, jag borde ha mer ångest, men jag känner mig bara... likgiltig. En känsla jag avskyr.
Jag vill ha.


De här plaggen är från
forever21.
Det finns så grymt fina kläder där och priserna är jätte låga.
Är det någon som har beställt därifrån och vet hur det fungerar?

Pojkvänner är till för dem utan en bästa vän.

Sovmorgon, sovmorgon, sovmorgon. Ska bli helt jävla underbart. Ska ta igen all sömn jag känner för att ta igen.

Ikväll var jag på hemligt uppdrag, mycket mysigt, men kan inte berätta hur, vad, när och varför, tyvärr.

Jag är trött på upptagna killar, jag är trött på att de vill pussas med mig, jag är trött på att de vill fika med mig, jag är trött på att de ringer när de passar dem och sen när de är med sina flickvänner så svarar de inte.

Jag är trött på att jag börjar tvivla på allting vad killar heter. Det verkar som att till och med de finaste killarna har tendenser till att bli ena riktiga skitstövlar. Jag börjar tvivla på kärlek.
Finns det kärlek när båda i ett förhållande enbart håller sig till varandra?,när man inte ens har kysst en annan människa? Jag skulle lätt kunna peka ut ett flertal förhållandär inte båda har hållt sitt löfte.

Det är skönt att få se alla dessa baksidor av killar och förmodligen en del tjejer också, men jag önskar fortfarande att dem kunde valt att visa de här sidorna för någon annan. Jag börjar tvivla på kärlek, varför är just jag en sådan idiotmagnet, varför får jag se allt det dåliga med att vara i ett förhållande? Hur ska jag någonsin våga chansa när jag hittat någon jag vill vara med, när jag har sett vad hemska saker människor i förhållanden kan göra utan att knappt verka bry sig? Men man måste våga för att vinna heter det ju...

Nej, jag väntar med förhållande och håller mig till min enda bästa vän Josefin. Pojkvänner är bara till för dem som inte har en bästa vän, eller hur var det vi sa?Nattinatt med en lip från mig

Till min absolut bästa vän Josefin.Sometimes when all your dreams may have seen better days
And you don't know how or why, but you've lost your way
Have no fear when your tears are fallin'
I will hear your spirit callin'
And I swear I'll be there come what may


Jag är en idiot precis lika mycket jag.

Varför träffar jag alltid, alltid fel killar? Killar som dras till mig och killar som jag dras till är alltid idioter, antingen är de upptagna eller så är de oförmögna till att känna. Jag vet ju att en kille som en gång är ett svin förmodligen kommer att fortsätta att vara det, men som så många andra tjejer tror ju jag självklart att killar kan förändras. Jag måste få ett brutalt uppvaktnande och jag måste förstå på riktigt.
En gång ett svin, förmodligen alltid ett svin. Självklart finns det ett undantag, men alla svin jag träffar kan inte vara de undantagen, hur mycket jag än vill så fungerar det inte så.

ThereseLo

Musiktips.

Jag tror aldrig någonsin att det har varit såhär lugnt här på jobbet, förstår inte riktigt vad jag gör här. Det är knappt några som ringer alls, jag får kanske ett samtal på 10 minuter. Värdelöst. Jag vill ut och festa gärnet, men imorgon är det jobb igen. Fan vad kul. Just nu sitter jag och lyssnar på Nirvana - smells like teen spirit. Gossarna framför mig sitter och spela minigolf över internet. Vi jobbar på rätt bra..

Jag är trött på musiken jag har på min mobil. Någon som vill tipsa på lite bra, fräsch musik?

ThereseLo


Någon ville sitta bredvid mig.

Idag när jag åkte till jobbet så satt det en gubbe bredvid mig på tunnelbanan. Plötsligt gick han som satt framför gubben av och gubben som satt bredvid mig satte sig på sätet som blev ledigt. Jag tittade snabbt på gubben varav han utbrister.
- Tösa, du ska inte tro att jag inte vill sitta bredvid dig, jag föredrar bara att åka framåt.
Jag log lite och sa att det var okej.

Söta gubbar det finns där ute.

ThereseLo

Min nyårsklänning

Jag tror minsann att någon av dessa skönheter ska få följa mig hem vid löning och användas på nyårsafton, båda kommer från nelly.Vilken tycker ni?Party animal

Det här var min helg <3.
I dare you

Att våga är att chansa. Chansa på att det kan gå bra, kan bli rätt.
Risken finns att det kan bli jävligt fel, att man förlorar, att det leder till förodmjukning.
Man glömmer lätt bort chansen till att man faktiskt även också kan vinna, ta hem hela segern, vandra stark ur någonting, med rak rygg och total tillfredställelse.
Ibland räcker det till och med att bara våga, att chansa, och det känns som att man har vunnit på lotto.

I have an angel

Jag är så trött så trött, jag håller inte måttet och det vet jag om.
Idag började jag jobba klockan 8 inne i stan, fick en snabb vidareutbildning i de olika programmen och sen helt plötsligt skulle jag ha en medlyssnare. En ny tjej från Uniflex som skulle lyssna och lära sig av mig... hur fan kan jag lära ut någonting när jag samma dag har fått en vidareutbildning och bara jobbat på det här företaget i nästan en månad? Det var dålig stil.
Jag började med att förklara för tösen att jag absolut inte kunde någonting av de kunderna ringde in och frågade, så vi slog våra kloka huvuden tillsammans och försökte lösa kundernas problem. Det fungerade väl bra. men det var skönare när lyssningen var slut.

När det drog sig mot slutet av dagen och klockan var runt 17:00 så fick jag ett erbjudande över telefonen av en kund, han förstod inte riktigt varför jag bodde i stockholm och han tyckte att jag skulle flytta ner till västkusten.
Hans son hade tydligen precis flyttat dit och in i en villa med pool, visserligen hade sonen en flickvän men det var tydligen lite knackigt så han tyckte absolut att jag borde flytta ner till hans son. En del kunder är bra söta, han avslutade även samtalet med kram, vilket är ytterst ovanligt. Denna gubbe förgyllde klart hela min dag.

Sen blev det hem till min bästa Josefin för tvtittning och mat. Båda var så trötta när vi väl la oss i soffan för att se på desperate housewives att vi båda höll på att somna, det blev inte särskilt mycket prat under den serien alltså.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och bara väntar på att få somna in, det ska bli så grymt skönt. Nattinatt alla söta.


Everybody can make a fool of themselves

Utanför Eriksdalsbadet, Stockholm.

Micke Lo står utanför ingången och väntar på att hans pappa ska komma och plocka upp honom.
Plötsligt kör en röd bil, precis en sådan Micke Los pappa har upp framför honom och stället sig och väntar.
Micke Lo går fram mot bilen, drar upp dörren till framsätet, sätter sig bekvämt i bilen och stänger dörren om sig.
- Vad fan håller du på med?
Micke Lo tittar på gubben han sitter bredvid, gubben tittar argt tillbaka på Micke Lo, det är inte hans pappa.
- Oj förlåt.
Snabbare än blixten kastar sig Micke Lo ut ur bilen, skäms i smyg och hoppas att ingen såg honom.
Hoppas nästa bil är hans pappa...


Therese - the artist


Jag hittade en gammal bild jag ritade förut, den här hade min dåvarande pojkvän uppsatt på väggen för att han tyckte den var så fin,eller kanske för att vara snäll. Nu var det verkligen länge sen jag ritade, men då var det hur kul som helst. Vad tycks?Jag vill ha helt enkelt.


Är det bara jag som jätte gärna vill ha?


First snow has fallen

Igår snöade det för första gången i år här i Stockholm, idag är det inte så mycket snö som ligger kvar. Men ändå, förhoppningsvis kommer det mer snö, det vore faktiskt rätt mysigt.
Idag spenderar jag dagen med att titta på Sunes Jul, det är så jävla bra. Helt klart den bästa julkalendern någonsin, undrar vilken dålig julkalender de kommer att visa i år.
 

Förstår ni hur nära det är till jul och nyår? Snart är det så nära att de knackar på dörren.


Tack för fula komplimanger.

Ibland måste man välja hjärna framför hjärtat, det gör ont men är förmodligen bäst så.

Tack för
buset på min blogg förresten, lite humoristiskt måste jag ju få säga att det var, samtidigt som det hade varit skitelakt om inte ME hade varit så snäll och berättat för mig att det var ett fult spratt! Tack ME.
Tur bara att jag har varit borta hela helgen och helt missat dessa kommentarer, min mamma däremot hade sett dem och blivit orolig. Så nu vet jag att hon tjuvläser min blogg. Eller hur mamma?


Dagens känsla

Ångest...
Tänk vad lätt allting skulle kunna vara om man inte kände den känslan... ångest...
För den känslan är ju ändå rätt onödig, man kan ju ändå inte göra någonting åt ångest, i efterhand. Har man gjort någonting blir det svårt att få det ogjort hur mycket man än då vill. Det enda man kan göra är att försöka göra saker till rätta så mycket det går, men det behöver inte betyda att ångesten försvinner. Den kan finnas kvar där och äta upp dig innifrån.

Ingenting blir ju bättre av att ångra någonting, varför gör man det ändå?Truth of the day.Stora förväntingar gör bra saker mindre bra.


Humor

Ica Segeltorp,

Tre anställda 45 kvinnor står och pratar vid postuthämtningen.
Kvinna 35: Ni borde seriöst ta och se över frukten ni säljer, den ser inte särskilt fräsh ut.
Kvinnan går förbi utan att de anställda svarar.
Anställd 1: Hur kan hon komma och klaga över frukten på posten?
Anställda 2 och 3 nickar instämmande.

??????????
En del människor har bara en hjärnhalva?


Regret.


Åh nej, nu har jag gjort någonting jag tror jag ångrar. Jävla skit...


Nu är det nära

Hallå alla söta! Nu har jag börjat på mitt nya jobb och jag måste ju säga att det känns rätt bra, det kan nog bli riktigt bra det här. Hoppas de känner likadant med mig.

Efter stängning på jobbet tog jag mina apostlahästar hem till min sötaste vän Josefin och drack lite te och tittade på Desperate Housewives, mycket mysigt. Besöket blev däremot inte så långvarit, vilket var tråkigt. Vi har ju inte lika mycket tid till att träffas längre nu när båda jobbar och sliter, men nu är det ju inte många dagar kvar till kryssningen i helgen. Då får vi umgås i hela 48 timmar. Men vilka kläder ska vi ta med oss, vilka väskor ska vi packa i, vilka människor kommer vara där som vi har glömt bort att de ska dit? Åh jag ser fram emot det så mycket, men jag är samtidigt nästan lite nervös.
Sen har jag kommit på en sak när det gäller min egen personlighet, jag måste våga ta för mig mer, annars kommer man inte så långt. Jag har bestämt mig för att öva på det. vi  får se hur det går.

Nu ska jag titta på de nya avsnitten av One Tree Hill och Gossip girl, har längtaten hel vecka nu. Nattinatt!


Du är min sol när allt känns mörkt!Kan du stirra in i en vägg utan att tänka på någonting,

Kan du stirra in i en vägg utan att tänka på någonting, någonting i överhuvudtaget?

Är du tjej? Svarade du nej? Jag visste väl det.

Det är tydligen bevisat att killar kan sitta och titta rakt in i en vägg och absolut inte tänka på någonting, tjejer däremot kan inte det. Jag kan förstå det.
Jag tror att tjejer överlag tänker mycket mer en killar, som när en tjej får ett sms av en kille hon gillar så tolkar hon sönder smset tills hon har fått fram en helt annan innebörd av vad det egentligen står, sånt gör inte killar.
Så när man frågar en kille
- Vad tänker du på?
och han svarar
- Ingenting.
Då behöver han alltså inte ljuga, det kan vara så..


Bilder från i lördags.The truthAldrig är man så ensam, som när man är två med fel person.


This is meMed denna bild på mig säger jag nattinatt!


För den som bryr sig

Dagens humör: Rätt positivt inställd skulle jag nog säga
Dagens borde:  Jag skulle nog ha tagit mig själv i kragen och åkt och tränat, men å andra sidan, det borde jag varje dag, men gör det aldrig.
Dagens frisyr:  Blondt, nytvättad ruffs som står åt alla håll. Det är som det ska alltså.
Dagens kläder:  Stefans mjukisbyxor jag snodde häromdagen, pappas stora sockor och Stefans gamla djurgårnshuvtröja.
Dagens saknad: Någons trygga armar.
Dagens fundering:  Vad ska det bli av mig?
Dagens beroende:  Kiss - Heaven's on fire.
Dagens tråkigaste:  Att jag inte lyckats göra mycket vettigt idag.
Dagens längtan:  Åh självklart Magaluf Reunion nu i helgen!


Min egen drömprins

Förresten jag bytte blickar med min drömprins på Götgatan häromdagen. Danny. Röst, musikalism och charm i ett.
Afterlife.

Här sitter jag och lyssnar på Kiss låt Heaven´s on fire om och om igen. Den är verkligen bra. Jag tänker på nästa helg, det är då det händer. Magaluf Reunion. Jävla drag.

Snart börjar feelgood programmet ensam mamma söker som jag troget följer, man blir så glad av att titta på det. Imorgon börjar jag mitt nya jobb, Sabina ska lära upp mig. Det känns bra, att ha någon som lär upp en som man känner så att man verkligen vågar fråga. Hon har däremot redan vart på mig och gett mig ett av hennes pass, även fast jag inte ens har börjat. Det är bra..

Give me your hand but realize I just wanna say goodbye
Please understand I have to leave and carry on my own life
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I'd hope you might
Take me back inside when the time is right


Heaven's on fireI look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise
I want it all, give me what you got, there's hunger in your eyes
I'm gettin' closer, baby hear me breath, ha ha ha
You know the way to give me what I need
Just let me love you and you'll never leave

Feel my heat takin' you higher, burn with me, Heaven's on fire
Paint the sky with desire, angel fly, Heaven's on fireNya skor är ingen hit.Inatt vid 3 tiden kunde ni se mig komma vinglandes, utan skor i regnet.


De säger det.

Det ryktas om att min granne Leopold tuggade gammalt tuggummi igår...


Blogg.se suger hästballe.

Åh jag blir så arg. Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg om hur min kväll igår var och en massa andra smaskigheter, när jag klickar på spara & publicera, ja då kommer det upp ett jävla tekniskt fel. Jag blir så trött. Så var inte inlägget sparat i utkast heller, bara dom första raderna. Tack!
Så nu får ni inte veta de där smaskigheterna och vad jag har gjort i helgen, det enda ni får veta är att igår hade jag riktigt kul!


Är jag lik?

Är jag lik mig själv? hihi :)

Love lockdownIm not lovin you, the way I wanted to
See I had to go, see I had to move
No more wastin time, you cant wait for life
we're just wastin time, where's the finish lineSnart är det helg.

Jobb, jobb, jobb. Det känns ju som det är det enda jag gör nu för tiden. Det är nog inte ens bara en känsla, utan det är det enda jag verkar ha tid med. Jag jobbar så konstiga tider att jag inte hinner med något eller någon annan, men snart är det helg...

Jag saknar Josefin...


Jobb, jobb och mer jobb.

Nu sitter jag på jobbet och har suttit här sen kvar i 12 i morse, meningen är att jag ska sitta här till klockan halv 10 ikväll. Jippe yey. Jag är redan sjukt trött och har huvudvärk. Kön här är hur lång som helst och det är en massa att göra hela tiden. Bra för att tiden går fort, men ansträngande när man har huvudvärk.

Förresten, idag lyckades jag kamma hem ett nytt jobb. Ni kan hitta mig på ICA stuvsta inom en snar framtid, skönt och nära!

ThereseLo

Skoorgasm


Asos.com.
En hand känns som ett lagom pris för dom här skönheterna


Dagen med stort D

Den dagen jag ser chansen ska jag försöka att inte vara rädd, jag kan inte lova någonting...
Men den dagen, då ska jag släppa alla hämningar, kasta mig rakt ut och hoppas på att någon kommer vara där i slutändan för att ta emot mig...


Nothing is impossible

Nu har jag bestämt mig, ett dokument som jag fick skickat till mig nyss om att ingenting är omöjligt fick mig att bestämma mig.
Jag ska försöka mig på en sak, en sak som inte kommer vara lätt, men en sak som jag vet att jag borde kunna klara av, och det ska bli bra...
...Jag ska skriva en bok.


A love story.

Det är rätt stört egentligen, om man tänker efter vilka fina killar jag gått miste om på grund av dig. På grund av att jag inte har kunnat gå vidare med mina känslor.
Jag trodde många gånger att jag var redo att gå vidare med någon annan, men på något vis hamnade jag alltid i slutändan hos dig. Jag visste aldrig då varför, men jag vet nu att det låg djupt nergrävt i mitt innersta. Mitt hjärta bankade fortfarande för dig.
Jag gav dig mitt hjärta i en lång tid, en alldeles för lång tid. Utan att knappt veta om det själv i hälften av tiden. Men den tiden är över nu. Jag har äntligen fått tillbaka mitt hjärta, mitt hjärta tillhör ingen annan än mig själv.

Såhär i efterhand verkar det så jävla onödigt. Jag är arg för att jag hade så fina chanser till att hitta någon att verkligen passa tillsammans med, För dig passade jag inte med, det är den hårda sanningen.
Istället för att se vilka möjligheter jag hade framför ögonen, stog jag istället och trampade på samma ställe och mitt hjärta väntande omedvetet på någonting som aldrig skulle hända.

Man slänger bort och kommer att forsätta slänga bort tid på en partner som man efter en lång tid kommer att inse att det inte är rätt att vara tillsammans med, man kommer att växa åt olika håll och förstå att den människa man trodde att man hade inte är den människan som man trodde den var. Det är rätt sorgligt.
Ändå fortsätter folk där ute att slösa tid på människor på det här viset, i hopp om att finna någon, någon som alltid kommer att vara rätt. Någon att gifta sig, skaffa barn och åldras tillsammans med...

Är det såhär det ska vara? Att man är tvugen att hoppas och slösa bort en massa tid, eller går det att lägga av med allt vad killar heter tills man känner att man gjort allting man vill och sen kommer drömprinsen indansandes i sitt liv?
Eller måste man fortsätta slösa bort en massa tid på killar man tror är drömprinsen, men i slutändan visar sig vara en padda? Som en övning för den dagen då den riktiga drömprinsen anländer? Det har jag ingen lust med.

Jag vill resa och uppleva hela världen, sen när jag känner mig redo. Då kan drömprinsen få komma dansandes in i mitt liv, och då jävlar om det inte är den rätta drömprinsen. Jag är färdig med att slösa tid på killar som inte kommer att betyda något i slutändan..


Suspense.

Jag tänker knipa med ögonen hårt och inte titta förrän jag har fått reda på hur detta ska sluta. Det får antingen bära eller brista...


It hurts

Jag sprutade precis mandarinsaft i näsan på mig själv. Bra! Det sved...


I'm OK

Så sitter man på jobbet, på en söndag. Har suttit här sen imorse vid 10.
Gårdagens utgång blev inte direkt jätte lyckad. Vi var taggade i början men slutade med att alla blev rejält avtaggade och vi åkte hem. Visserligen var det skönt att komma hem när jag väl var hemma och låg i min säng, men jag suktar fortfarande efter en riktigt utgång, det var ett tag sen nu

Igår natt fick jag frågan "Therese är det verkligen bra med dig"? Jag svarade självklart ja av bara farten och försökte skratta bort frågan, men jag tror faktiskt att det stämmer. Det mesta är jävligt bra med mig just nu.

Förresten, jag träffar någon jag absolut inte borde träffa, busigt va?