Föräldrar.

Mammor måste känna på sig när det hänt sina barn någonting som man är ledsen över, för det är då dem är där och tjatar, skriker och gnäller så att humöret som inte var så toppen sjunker ner till botten...

I miss you, I really do.Humor.

Den här bilden kallar jag humor, ( framtagen i 1an på gymnasiet i kursen foto A )vem visste att du och jag skulle hitta varandra tillslut? ;)


Det är över nu.

Vet ni vilken dag som är en rikigt bra dag?
Den dagen då man inser att man har kommit över sitt ex, på riktigt. Den dagen är en jävla dag.

Det har tagit lång tid och en jävla massa tårar men nu är det verkligen över. Tiden läker alla sår. Det är verkligen så.
Han har ny tjej nu, och jag känner mig inte ens bitter över det. Jag är nästan chockad över mig själv. Att man bara kan vakna upp en dag och känna sådan lättnad.

Nästan hela det närmsta året har det knytit sig i magen på mig så fort jag hört om honom och någon tjej, sett honom i mina tankar eller bara hört någon säga hans namn.
Men det knyter sig inte i magen längre. Jag är nästan glad för att han kan få vara sådär löjligt lycklig med någon, som han och jag faktiskt var en gång. Min tur den kommer väl snart den med får jag hoppas.

Jag säger inte att jag inte älskar dig, för det gör jag och det kommer jag förmodligen alltid göra på mitt egna speciella lilla vis. Jag kommer alltid bry mig om dig på ett sätt som jag inte kommer att bry mig om någon annan. Du kommer alltid ha din egna plats i mitt hjärta och jag hoppas att vi alltid kommer att hålla kontakten.

Men jag känner mig bara så otroligt fri, det känns nästan som att jag kan flyga.
Det bara slog mig en dag, och det känns bra, jävligt bra...
Jag kanske äntligen är redo för att tycka om någon annan på riktigt. 
Daughtry - over you.

Back to school.

Nu är det spikat...
Jag vet vad jag ska göra av lite av min tid, den närmsta terminen ska jag lägga ner tid och kärlek på skolan, igen... Komvux till och med, jag ska läsa Ma C och företagsekonomi A, båda kan vara rätt bra att ha när man läser vidare sen. HGY here i come, again...


Not okey.

I'm not okey, I'm just not okey...


De flesta tjejers drömkille.

När hon stirrar på dina läppar; Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig; Ta tag i henne och håll om henne.

När hon retar dig; Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon går ifrån dig och är arg eller ledsen; Gå efter henne.

När hon drar sig ifrån dig; Dra henne tillbaka.
När hon är tyst; Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig; Ge henne din uppmärksamhet!
När hon ser ut som värst; Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta; Håll om henne och säg ingenting.
När hon är rädd; Skydda henne med din trygghet och manlighet.
När hon lutar sitt huvud mot din axel; Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg; Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon inte hör av sig på ett tag; Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig; Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig; Försäkra henne om att du känner likadant.
När hon tar tag i din hand; Håll den hårt och släpp inte.
När hon tittar dig i ögonen;Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig; Se till att vara hos henne så snart som det går.
När du krossar hennes hjärta; Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över; Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.


Onsdagskväll.

Igår var det onsdag och jag och min andra hälft Josefin var ute och svängde våra lurviga. Vinden bar oss till Hirschekeller dit vi inte har gått på ett bra tag. Denna gång kände jag mig precis lika hemma som jag alltid har känt mig på hirschen. Härligt men ändå lite obehagligt. Kvällen bjöd som vanligt på intriger, intriger som kanske inte riktigt är lösta ännu, frågan är om dom kommer lösas eller om dom bara kommer soppas under mattan...
Mina egna obehagliga sanningar.

1: Jag är fruktansvärt dålig på att prata känslor.
2: Jag är bra på att förstå att jag är påväg att såra människor när skadan redan är skedd.
3: Just nu finns det någon där ute som jag vill ska vara min på alla vis, han vet förmodligen inte ens om det.
4: Jag är en hejjare på vita lögner, men tycker inte om när någon drar dem för mig.
5: Det händer att jag blir smått besatt av människor, i smyg.
6: Jag har svårt för att falla för killar, men när jag väl gör det kan jag bli en riktig pain the ass.
7: Jag förstår alltid vad jag vill för sent.
8: När jag märker att jag är på väg att såra någon brukar jag bara sluta svara i telefon och sms istället för att berätta hur det egentligen ligger till. Jag är feg.
9: Utseendet spelar stor roll, tyvärr...
10: Jag är helt enkelt dålig på att behandla folk som jag själv vill bli behandlad.
Josefin visar bevis på lathet.

Min oerhört jobbsugna och lata vän Josefin gjorde ikväll ett rätt roligt uttalande.
- Tänk vad skönt för djuren, de slipper jobba.


Förmågan att klicka med en människa.

Varför är det så att man klickar med vissa personer och med vissa inte? Tänk vad lätt det skulle vara om man klickade med precis alla människor man träffade, vilken fin och vacker värld vi skulle ha. Alla skulle tycka mycket om varandra och ha hur kul som helst hela dagarna.

När det gäller vänner så är det nog rätt bra att man inte klickar med alla, det hade varit lite jobbigt om man gick runt och blev bästa vän med precis alla man träffade. Vad många vänner man skulle ha att träffa. Det är ju guldvärt att ha en nära vän, som vet allt om en och som man alltid känner för att vara med. Att ha flera sådana skulle vara grymt tidskrävande och kraftansträngande.

Pojkvänner däremot... Där vore det rätt skönt att kunna klicka med precis vem som helst, det hade varit lätt att hitta sin drömkille, samtidigt så vore det nog jävligt jobbigt att gå runt och klicka med killar överallt, skulle nog vara svårare att vara trogen i ett sånt fall.

Men varför är
det så fruktansvärt svårt att ens klicka med någon? Är det mig det är fel på, eller har jag bara inte träffat den där killen som ska komma och ta mig med storm? Eller är det jag som är för kräsen och aldrig blir nöjd? Jag skulle nog tro att det är en blanding av båda.

Det klickade en gång för inte alltför länge sen, han var så fin på både insida och utsida, men jag vågade aldrig chansa och chansen gled mig ur händerna. Jag förstod nog inte riktigt heller hur bra vi faktisk gick ihop och hur bra han fick mig att må. Livet är bra typiskt....

Mentalsjukhus kan bli mitt framtida hem.

Jag Therese Mikaela, kan med handen på hjärtat säga att jag tror att jag skulle kunna bli galen.
Inte galen som inte lite tokig utan riktigt galen eller psyksjuk. Antingen skulle jag kunna bli manodeppressiv, som jag fått reda på går i släkten eller så tror jag att jag skulle kunna bli besatt av en människa, så pass besatt att jag skulle kunna stalka den tills dess att det blir besöksförbud. Jag skulle absolut inte vara farlig, men lite sådär småcreepy och smått psykiskt störd.

okej jag kanske tog i lite. Grejen är att jag skulle vilja stalka och försöka manipulera folk till det jag vill. Tur är det väl att jag har en spärr där någonstans som säger åt mig vad man kan göra och inte kan göra, men vad händer om den där spärren en dag skulle försvinna? Måtte då någon inse att den försvunnit och låsa in mig på mentalsjukhus på en gång.

*vänlig observera att jag inte är farlig, egentligen...
En röd ros.

I morse när jag skulle springa till bussen låg det en röd ros utanför min dörr med en lapp med mitt namn på, det stod däremot inte vem det var som hade skickat den. Men jag vet exakt vem den är ifrån. Tack så mycket sötnos!. En röd ros kan verkligen få en människa att känna sig uppskattad.
BÖG IN DA BOX

Jag med min tråkiga humor tycker självklart att den här videon är hur kul som helst.

Lustigt...

Det är lustigt hur lätt det är att komma med råd när någon frågar en om dem, men det är ännu lustigare hur svårt det är att följa dessa råd själv...

ThereseLo

Härifrån.

Just nu vill jag bara skrika, högt och rakt ut. Skrika ut alla de känslor jag har i kroppen just nu, ut i regnet och bara skrika. Skrika lungorna ur mig själv och falla ihop när jag inte längre kan skrika mer.
Ta mig härifrån, snälla ta mig härifrån.

ThereseLo

Kul..

Det är rätt kul att sätta sig ner, luta sig tillbaka och titta på när allting för mig går käpprätt åt helvete...

/ thereseLo

Hur vet man vilken som ar den ratta vagen?

Ata, sola, ata, sola, ata, sova....
Later ratt trist i langden va? Det ar detta mitt liv har bestatt av i de senaste 2 veckorna , men snart ar det slut pa det. Pa torsdag satter jag mig i ett plan pavag hem, hem till Sverige, hem till Stockholm, hem till Segeltorp. Ah sa jag langtar...

Angesten borjar sakta krypa fram innuti mig nu nar hosten borjar narma sig. Jag har inte langre nagon skola att ga till som jag haft i sa manga ar. Studenten ar over och jag funderar lite over vart den tog vagen. Det gick sa javla fort.
Det ar alltsa dags att ta mig i kragen och bli serios. Skaffa mig ett riktigt jobb som det gar att overleva pa och kanske hitta min egna lilla boning. Det kanns spannade samtidigit som det kanns lite ruskigt. Hur vet man vad som ar ratt? Borde man borja plugga direkt eller ska man ta nagot ar ledigt? Varje beslut man tar kan vara livsviktigt. Herregud, hur vet man vad som ar den ratta vagen att ga?

kramar thereseLo.

Josefin jag saknar dig!