The end.

Det finns inget hopp, det finns fan inget hopp. Jag tror inte på killar, jag tror inte på kärlek, jag tror fan inte ens på mig själv längre. Fan vad bra.

Helgen har ännu en gång visat att killar har svårt att hålla fingrarna i styr, inte ens de upptagna killarna kan hålla sig till sina egna tjejer. Jag kommer aldrig någonsin känna mig komfortabel med en pojkvän, aldrig någonsin.
Jag vet att jag tjatat förut om att jag är en idiotmagnet, men det är fan nästan värre än så. för upptagna killar som försöker saker är värre än idioter och killarna som jag lyckas träffa som är singlar är singlar för att de är värre än idioter. Grattis Therese.

Vad ska jag ta mig till, jag skulle bara vilja dra någonstans, någonstans långt bort. Men egentligen vad hjälper det, vart jag än hamnar så kommer det finnas idioter där med, och även om det inte skulle finnas där, så är jag fortfarande där. Det finns inget hopp.


Kommentarer
Postat av: Jessie<3

Haha ja precis. Trodde de va så också.

Va mysigt. Ja tittade på House och tog det lugnt =)

Postat av: jennifer

den var bra tack, här blev det riktig julkänsla, vi bakade lussebullar och pepparkakor och pyntade så hela huset är fullt med tomtar =P. Kram

2008-12-03 @ 15:40:34
URL: http://girlinlove.blogg.se/
Postat av: Linda

Hittat nån klänning än och ha på nyår då?

2008-12-04 @ 00:06:26
URL: http://lindaharrysson.blogg.se/
Postat av: Johanna

joe, det är bra med mig! Självdå?=)

2008-12-05 @ 20:36:29
URL: http://johannaelizabet.blogg.se/
Postat av: jenny

Tack för underbart värmande och omtänksamma ord det var längesetan jag skrev i min blogg men nu är jag igång igen så fortsätt kolla in om dui har lust en stor kram

2008-12-07 @ 08:09:25
URL: http://gossipchick.blogg.se/
Postat av: Kristoffer

Nu går det alldeles för sakta här :)

2008-12-07 @ 12:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback