Det där med allt

 
I dag tog jag en tripp till Malibu för att rensa lite tankar. Jag kom precis i lagom tid till solnedgången och det var bra för mig själ. 
 
 
Jag satt på stranden med fötterna nerstuvade i sanden och tittade ner i mitt block. Mitt hår blåste med vinden i motljus och min långklänning lika så. Det var som på film, allt som saknades var en kamera bakom mig. 
 
 
Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag är ledsen men samtidigt glad, förväntansfull men samtidigt skräckslagen. 
 
 
Jag gillar inte när livet tuffar på utan att jag får vara med och bestämma. Jag gillar inte det alls. Men allt för att människorna runt omkring mig ska må bra. 
 
 
"She's like cold coffee in the morning,  I'm drunk off last night's whiskey and Coke. She'll make me shiver without warning. And make me laugh as if I'm in on the joke
 
 
Projektet går lite segt just nu. Jag vet inte riktigt vad som ska vara mitt nästa steg och jag är så fruktansvärt trött på att tjata på folk. Det får man verkligen göra i Lala-land. Det är inget som kommer gratis här. 
 
 
Här är min lilla pärla som jag ska ha i två veckor framöver. Gör livet lite roligare och lite lättare. 
 
 
Jag tvättade skorna här om dagen för att de var skitiga. Jaha. tror det får bli en till tvätt va. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Joss

Saknar dig ❤

Svar: Jag saknar dig med. Försöker få tag på dig via facebook och skype men inte fått tag på dig :(
ThereseLo

2015-04-03 @ 22:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback